Bio - Tusen gånger starkare - Åsikter (Långt inlägg)

Jag blir galen!

Okej, jag vill börja med att säga att berätta lite om början. Biosalen öppnade ca 10 min tidigare, så vi gick in direkt. Det vi fick se var då inte reklam utan som en svart ring med fjärlirar som snurrade i.. Underhållande.. Nämen, det var inte de som jag blev irriterad på. 1. Så började filmen inte halv. Den började kanske 35. Sedan så började filmen lite grand och sedan så blir ljudet helt tysst och så kommer en röst som pratar fram:
"Detta är en ljudkontroll för att se om alla högtalarna fungerar" blablabla, sedan så börjar denna ljudkontroll i vänster högtalare. säkert 7 olika ljud. Sedan säger den "höger surroundljud" så är de samma 7 ljud. När man trodde detta var klart så var det mitten surroundljud. (Medan filmen var på!!!!). En tjej går ut ur biosalongen för att berätta detta för en kille då. Medan vi får höra på "bakre högra surroundljud" och vänstra.. Så när vi trodde de var klart, då hon står i dörren och nästan skriker till honom "Men hallå!? vi har missat början".. Inget händer.. Sedan så fortsätter de "centrerad bassystem". Alla suckar och börjar bli irriterande. Tror ni inte att det är mer då? Joo, tro mig.. Sedan kommer rösten igen. "Nu kommer ett brusljud cirkulera i rummet. Kom till oss och berätta om det är fel eller om brusljudet skiljer mycket mellan högtalarna". Tjejen som redan gått ut går ut igen och snackar med honom. Går in, och ÄNTLIGEN stoppas allt och filmen börjar.. Men inte från början, utan där de va från allt brus osv... Sedan så hade de inte koll på lamporna, och jag som var så sjukt förbannad nu ville bara gå lös! Jag går ut och säger att dom måste fixa lamporna. Sedan drog jag även upp de med början också. Men han svarar "ni missade bara 5 minuter av början" BARA!? En början är en början på filmen, det är inget man kan missa. Det är en del som man kanske måste se.. Åh jag blev så arg..

Filmen var dock ganska bra.. Början - som vi inte fick se så mycket av - Var randome.. Mitten var bra och slutet var lika randome som början x). Budskapet var dock bra, jag gillade de! Det är så sant, men ändå lite överdrivet. Men skulle de inte vara så överdrivet skulle de fått en annan mening antar jag.

Ska man se den på bio? -
Nej, det behövs inte.. Man kan lika gärna hyra den sedan när den kommit ut. Sedan beror de på vad man gillar.
Betyg :blush: - Den får.. 3/5 för att jag gillade budskapet :). (Sedan tror jag den hade varit liiite bättre om allt hade fått börja normalt och att servicen hade varit bättre..)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0