Sudoku

Eftersom att syrran vill ha datorn så ska jag fatta mig kort. Min dator vill inte fungera och det hatar jag den för.. Idag så har jag inte gjort mer än att försökt att skriva på min bok, sett Gilmore Girls, löst sudoku etc. etc. Nu har vi just ätit middag här, och farmor kom då på besök som jag sa tidigare :)

Nu så ska jag sätta mig ned i sängen och lösa lite mera sudoku, eftersom att jag inte har något bättre för mig. Ska kanske lägga mig och läsa på min bok, och skulle inte förvåna mig om jag slog på lite av Gilmore Girls igen. Jag har verkligen haft så tråkigt att jag snart har varvat den 2 gånger, och det tar 2 hela dar för att se klart en hel box.. *suck*.

På måndag hade jag i alla fall tänkt att dra ihop folk igen för att bada, och då ska jag få med mer folk hade jag tänkt :) Fler har kommit hem och så var det några som klagade på att jag inte ringt dem *heh* Men de hade ju sagt att de jobbade och så (A)

Jag vet verkligen inte om jag kommer att få blogga mer ikväll så att det här kan bli mitt sista. Jag har inte heller fotat något alls för att jag blev så arg när jag råkade radera allt :blush: Men jag ska fixa bilder snart.. 

Ja, jag har pratat med mamma och det blir nog att jag ska få fara förbi henne imorgon *Äntligen!* Jag fick bara träffa henne en gång förra veckan, så jag saknar henne :blush:

Justja, nu har jag sett att mina justeringar på bloggen syns, vad tycks (A)? Jag ska fixa min header sedan också, men jag kan inte lova något än.. Men efter september ska jag fixa en, det kan jag lova! För då har jag en dator som fungerar ;)

Nu sitter syrran och klagar på att jag har blogat långt, vilket jag inte tycker, men jag kanske hinner med ett inlägg senare, Puss puss!


Regn

Godmorgon allihopa :D! Nu har jag just kommit in efter att ha jobbat i regn, och ätit frukost :) (dock inte i regnet) Idag ska jag bara ta det lugnt, ligga i sängen och se på Gilmore Girls och göra allt annat som man orkar att göra när det regnar :) Farmor kommer på besök till middagen och ska äta här, pappa skulle grilla och så :) Så det blir väldigt trevligt! Jag har verkligen inget vettigt att skriva just nu, puss puss!


Lite justeringar

Som ni ser så finns det lite som är fixat på bloggen, eftersom att jag sa att min "förra design" bara var en tillfällighet. Så nu kommer jag att fixa och hålla på med den nya :) Stå ut! och om det finns några problem med bloggen kan ni jättegärna meddela det till mig :)

Idag är en dag som jag bara tagit det lugnt, vaknade 12 än en gång, och då gick jag in i duschen. Efter det har jag gått omkring i morgonrocken hela dan typ :blush: Har pumpat musik och kollat på gilmore girls (som vanligt). Jag har inte orkat att cykla någonstans eftersom att det är min dag idag = Slagga hela dan ;)

Idag är det en sjukt härlig dag, jag ska fixa fotbad ikväll, läsa bok och bara ta det lugnt :) Eftersom att jag ska jobba imorrn så blir det en någorlunda tidig kväll idag :)

Haha, här är en äldre bild på mig - sjukt het alltså! Grrr!





Impulsiv!

Nu har jag varit hemma ett tag, men jag kan nästan säga att jag just kom hem ;) Idag har det varit en bra dag, så sjukt kul! Min uppdatering har sugit de 3 sista dagarna, men ja det glömmer vi ;)

Idag så har Oscar varit förbi mig och lirat lite gitarr, som var sjukt kul :D Vi satt och sjöng och så ihop, och han hade dragit med sig sin gitarr hit också så att vi hade varsin ^^ Efter middagen så fick jag en impuls att jag ville dra ihop och bada :D Så jag ringde runt och drog till Hällan! Underbart :) De som kom dit var: Jonas, Jones, Anders, Oscar, Fredrik och Julia - Typ de som var hemma :) Synd, men vi hade sjukt kul :D Vi som badade var i säkert 2 timmar :blush: Det var ju inte varmt precis.. Men inte kallt heller, så det gick bra att bada :) Det var typ ljummet ^^

Igår så var jag och grillade :D, Jag hade bett Daniel att dra ihop folk för att vi skulle grilla, och det blev så otroligt roligt! Massa människor kom :) Bland annat: Enar, Cd, Linus, Oscar, haffu och Daniel :) Tack för att du hjälpte till där :D! Det blev lite bad då med, och jag vill typ bada imorrn med! Jag vill bara bada bada bada! Just nu känner jag :) Eftersom att jag ligger i back så mycket efter operationen så blir det ju så mycket bad nu som möjligt :D
Ja, jag hade ju tänkt att göra ett bildinlägg idag, men eftersom att jag är så snuskigt klantig så är alla mina bilder borta.. Tyvärr *snyfft* ;( Men jag får fota en hel del nu bara :)

Imorgon så hade jag tänkt att ta en cykeltur förbi Julia och hämta mera Gilmore Girls :D Eftersom att jag nu sett klart andra säsongen så måste jag ju få se klart det andra! Jag är helt inne i den O.O Älskar den! Det är den bästa serien ever :blush:
Nu ska jag kolla om jag kan sy om ett par jätte söta pyjamasbyxor om det går, och så :) Sedan blir det nog att krypa ned i sängen :) Ska skriva lite i min dagbok först, få skriva av mig lite ;) Men pussar ♥ Så bloggar jag imorrn!


Oh.. Livet är ju just underbart.. Alla mina bilder på kameran är nu borta... Hel'vete!!

Musik! ♥ Just nu!! Love them for ever and ever!!


Nothing you could say can stop me from going home

Idag blev det tydligen ändrade planer, jag har just cyklat med syrran, för att hon skulle hem. Idag så har jag lite saker som jag vill få bort gjort.. Men jag vet inte riktigt om det kommer att bli bort gjort idag.. Jag funderar på att skriva på min bok, eftersom att det var ett bra tag sedan jag skrev på den :)

Inatt så hade jag jättesvårt att sova.. Tiden bara rann iväg medan jag låg och vred och vände på mig.. Jag låg och vred och vände mig till 4, och somnade då lite grand.
Jag minns nu att jag drömde att jorden gick under och att mamma sa; "När jorden spricker i asfalten och glider isär, så kommer du inte höra det.. Du kommer inte att känna det heller.. Du kommer bara att se det.. Du vet när du ska springa.."

Precis när jag drömt det så vaknar jag av lite muller.. och efter det så kommer världens knall och en blixt samtidigt.. Jag satt och tittade ut.. för att jag inte kunde somna om.. Jag var rädd och darrade som ett asplöv :blush: Jag kunde höra min puls slå (!!).. När allting var över så somnade jag äntligen! Men då drömde jag värsta hemska och dåliga drömmen..

Nu ska jag nog skriva lite på min bok och så, kramar :)


Den varma kylan

Jag har gått längst den mörka stigen..
Precis som du sa..
Jag har kommit fram till en y-korsning.

Du sa, följ med mig och släppte min hand..
Sedan gick du snabbt iväg så att jag tappade bort mig..
Du sa, följ stigen..
Men hur ska jag kunna fortsätta när jag inte vet vart jag ska..?
Antingen så kommer jag bara välja väg..
Eller så får du komma tillbaka och hämta mig..
Jag ska sluta krypa..
Men kan inte spara kakan och äta upp den..

Tisdag, Onsdag, Torsdag, Fredag, Lördag, Söndag

Halloj =D!

Nu är klockan strax läggdags och så, men jag ska bara se klart lite på serien jag påbörjade :) Idag har jag varit hos mamma och lillebror! Det var jättemysigt, Vi lagade pannkaka tillsammans och gjorde sedan en kladdkaka till efterrätt tillsammans :) Allting blev otroligt gott! och kladdkakan med glass *mums*. Ja, och sedan så drog jag ut vid 22 och var med Mouse och Linus ett tag, :)!

Imorgon så kommer syrran hit, vet dock ingen tid. Och så har jag ingen aning om vad som händer :) Men ja, jag ska nog se massa serier och så, så jag kommer tvinga henne att se med mig :blush: När ingen annan vill (A)
Resten av veckan tar vi nog dag för dag ^^ Men jag har väl lite planer ;) Planerat.... Kanske lite som en hemlighet.. ;)? You never know! Haha :D Jo.. Det är hemliga planer :D Klura på den :O

Låt som stått på replay hela dan.. Den är bara.. Så himla fin!

Nu ska jag lägga mig och sova typ! Men ni får ha det så bra :) Kram!

Regn ♥ - Better together

Nu har jag just jobbat i regnet och jag blev glad när jag såg att det regnade! För det innebär att det blir en myskväll idag :) Ljus, Te, Fotbad, Böcker, Gilmore girls, Inlindad i ett täcke och bara dega :blush: Det blir min dag idag antar jag ^^ Men det är så mycket mysigare när någon finns här med en (:


En bit ur ett kapitel i min bok (Kärlekens sista ord):

– Jag ursäktar min röra, säger jag och rodnar. Släpper hans hand för att flytta på lite saker men han hejdar mig.

– Det är lugnt, du har ju sett mitt hus. Ska jag ställa mig och städa när du är där? Han stänger dörren med foten, drar in mig i hans famn. Tar sina båda händer och håller undan håret från mitt ansikte, och så närmar han sig försiktigt och kysser mig.


(en annan bit)

 

Vi går upp på övervåningen igen, in på mitt rum och stänger dörren bakom oss. Han lägger sina varma händer på min byxlinning och pillar in sina fingrar under mitt linne. Han kysser mig medan han sakta drar av mig mitt gråa linne. Han lägger mig på sängen och sedan lägger han sin underkropp på min. Jag kan se hans muskulösa armar hålla upp hans övre del, och jag sliter av honom hans militär gröna T-shirt. Jag ligger under honom i mjukis byxor och min svarta bh. Han ligger över mig med sin bara kropp och Blåa jeans. Jag har aldrig känt såhär någonsin när någon varit med mig såhär. Han rör mig på ett annat sätt än vad någon annan gjort förut. Hans beröringar gör mig lycklig på något sätt. Han kysser mig ned för nacken och sedan tittar han på mig med sina gröna ögon. Sedan så ber han mig lägga mig på mage. Han lägger sig på sidan av mig och stryker sina fingertoppar över min rygg. Jag får rysningar när han stryker sina fingrar längst sidan. Han tittar ned på mitt ansikte och jag blundar för att känna hans närkontakt ännu mer. Sedan efter ett tag så tittar jag upp på honom, och ler. Han tar min hand som jag håller i huvud höjd och greppar den lite extra. Stryker sina fingrar över ovansidan på min hand.

– Jag älskar dig Alice, jag säger det för att jag menar det. Inte för att det är någonting man ska säga, eller för någon annan andledning. Jag älskar dig verkligen. Han skrattar till lite lätt efter meningen han sagt, sedan fyller han i det igen.

– Ja, jag älskar dig Alice.


Nu har vattnet kokat klart, så jag ska ta och fixa mitt te och se lite serier. Fotbadet och ljusen ska också fram :) Jag bloggar mera sedan, Kramar!



Massage :D

Nu ska jag och Fia strax gå och lägga oss, men eftersom att datorn inte var avslagen än, så tänkte jag att jag snabbt kunde blogga och berätta: Att jag masserade just Fia's, Nacke, Rygg, Armar + händer, vader och fötter :D Och som tack så fick jag en ryggmassage av henne :blush: Och jag har tänkt på, att varenda gång som jag kommer och sover över här, så ber vi båda om en ryggmasage var (A)

Sedan så har jag och Fia varit ute och spelat gitarr och rastat Dino.. Mysit och babblat ännu mer :) För imorgon så far jag hem till mig vid.. 11 tiden, och jobbar.. Sedan ska jag slöa hela dan eller något (A) Sedan på måndag kommer Tim hem, Vi får hoppas att hemresan också går bra! :D

Nu så ska jag och Fia sova för att vi är trötta :tired: Men ni får sova så gott, och allt ihop :) Godnatt!


I wrote a song - I belive

Godmorgon alla söta fina underbara! Nu har jag och Fia just ätit frukost :) Vi ska dock hoppa på cykeln på väg till mig nu eftersom att jag måste jobba :( Men vilken tur att man har så fina vänner som frivilligt hjälper till :blush: Så jag funderar på att blogga lite senare när jag kommer hem ^^. Men en snabb inblick över vad jag och Fia gjorde igår.. Vi pratade och pratade och pratade.. Och så tog jag fram gitarren och stämde den för att jag just hade skrivit en sångtext. Sedan läste vi lite grand, sedan tog jag fram nagellack och målade mina naglar och så drack vi te och myste.. Sedan gick vi i säng och pratade lite till ;) Ja, dags att jobba! Skriver mer sedan pusshej!


Längtar - Obviously

Nu är jag hemma hos underbara Fia!! Vi dansar typ omkring, sjunger, babblar och bara.. Är :D Ja, jag har inte mycket att säga, för att nu ska Fia få låna datorn :) Men jag har det sjukt kul här <- Länge sedan vi träffades så vi har en hel del att snacka om :) Men jag skulle ändå lägga in bilden här nere, så lika bra att säga att jag har det bäst ;)
Åh.. Längtar.. Längtar.. Längtar... Aja, ni fattar jag längtar!!
Humm.. Mamma sa att vi tydligen blivit fotade av VK.. :D Fasst jag ser sjukt skum och rädd ut (A)

I belive <3 :D Ellerrrr ;)

Nu jäklar xD Höj volymen och basen :D
Jag är smal och smidig, det är därför jag kan göra som småbarnen och
pressa in mig i en minibil :blush:

God Damn you're beautiful to me

Godmorgon, eller någonting liknande ^^ Jag vaknade för ungifär en timma sedan och började med tvätten, så att jag har gjort det när jag kommer hem *underbart*

Igår var jag ju på sommaren I city med mamsen min ♥ Jag hade jätteroligt, och det var ett band som var jättebra där som hette "8 steps to perfection" och sedan en underbar låt!

Idag ska jag till Fia, efter att jag tvättat klart i tvättstugan :) Men nu måste jag tillbaka dit och torka det ;) Kramar alla!

Här är låten som jag gillade (det är inte
8 steps to perfection ;))


And don't mind me if I get weak in the knees
Cause you have that effect on me
You do

Everything you say
Every time we kiss I can't think straight
But I'm okay
And I can't think of anybody else
Who I hate to miss as much as I hate missing you




I wish I could have it all disappear


I don't want to wake up lonely..


Låt mig offra mig totalt, Jag ger bort min själ och kropp, För din skull

Godmorgon, nu har jag just fått min dator att fungera.. Det tog bara en timma idag.. "kul". Idag kommer det att bli en bra dag :D Jag ska först bara städa undan och så, nu när jag vikt och sorterat vartenda plagg i garderoben så känns det som att allt redan är klart! Men då ska man bara dammsuga så :)
Men i alla fall, idag kommer det att bli en bra dag! För att jag ska ned på stan med min underbara mamma ♥ Jag ska hem till henne och laga mat först, sedan ska vi cykla ned till stan där det är "sommaren i city". Det påminner mig om förra gången, allt står som på replay. Förutom att det bara är jag och mamma den här gången :) :(
Nu ska jag ta och dammsuga lägenheten och så, men ni får ha det så bra idag! :D Kramar!!! :D
Vad ska jag säga? 4 dar? Jag Saknar dig...

I close my eyes and count to 10, hope it's over when I open them.

Jag känner att jag måste ut och jogga idag med. För att det var så sjukt härligt att röra på sig :) Det blir ytterligare 5 km idag, sedan när jag kommer hem så ska jag se mer Gilmore girls :)

Finns mycket jag vill säga..
Men är du villig att lyssna..
Kommer du att förstå...?
Kommer du säga sanningen..?
Det är vad jag grubblar på..
Även om det kanske kommer att bli svårt..
---- --- ---- --- ---- ---..
Då kör vi! 5 km :D

Bildinlägg 2

Hos farmor serverades sådan här frukost :blush: När man klev upp
var det redan serverat och klart.. Underbart!
Så fikade vi på balkongen.. Kaffe och Marabou polka ;)
Här är Agnes! Åh så söt hon är!
Jordgubbar nästan varenda dag.. :blush:
Biskvier! Farmor hade bakat dem, och de var jättesmå och söta!
Hemvägen.. Farmor sa "köp något nyttigt nu" Haha.. Jadu ;)
Mys hos mamma :D
Ute med Joakim i Äventyrslekparken Xd
Behöver inte säga så mycket ;) Står ju på bilden..
Kladdkaka hos Julia! Special ;)
Kladdig kladd kladdig kladdig kaka :blush:
Slut där xD :)

14:10 God morgon - Är det sant...?

Jag somnade vid 1 tiden igår om jag inte minns helt fel, och så vaknar jag klockan 14:10!? Jag sov jättetungt och jag väcktes inte av någonting någon gång.. Jag hade kunnat sova vidare, men jag kände att jag kanske behövde kliva upp :blush:
Nu ska jag slå på tv:n och lägga mig i soffan. Plugga in säsong 2 (disk 2) och se massa Gilmore girls. Ta på mig en mysig vit tjocktröjja, koka te och bara slappa hela dan :). Idag så känner jag bara av träningsvärk i låren, och inte mycket alls :) och inget i vaderna. :D
Nu ska jag myyyysa :blush: Kramar!

This is way too long..

Livet är som vågorna på havet.. Känslorna är som vågorna på havet.. Ord, och allt annat, är som vågorna på havet.. "Jag är havet.. Du gör vågorna.."


"You make me better boy, I just mailed you a letter, boy.
And oh, so you know, I'm still in you sweater, boy."
*--- ---- -- --- -- ---, -- ------ --- ---... --- --- ------ ----
--- -- -- ---------- -----.. ------ -- --- ----.. -- ----- -----"

Ord som vill fram.. Ord som vill ut..
Känslor som väller..
Tankar som stryper..
Allt jag vill är att släppa de här tankarna..
Och säga de här orden..



Lika tunga som Bly

Nu är jag riktigt less på min dator! Den har börjat starta om sig och sedan krascha.. Haha, det måste nog vara den bässtaste datorn ever.. Kanske inte ;) Nu har jag i alla fall sovigt någon timma, eftersom att jag höll på att somna vid skrivbordet efter allt :blush:
Jag har ingen aning vad jag ska göra idag.. Funderar på om jag orkar riva ut vartenda plagg ur garderoben för att vika det. Sedan dammsuga rummet och så.. Skulle kännas bra att städa lite :) Så jag ska nog fara förbi kiosken och köpa något.. Nyttigt? Eller så.. Vi får se vad jag är sugen på ^^ Sedan ska jag nog städa :) Blir toppen!
Aja, då ska jag bara säga hejdå och hare bra idag :D Kramar!

Skulle du? - Fredome

Åh, nu har jag joggat 5 km tagit en kall dusch. Jag har haft hårinpackning i, och jag har gjort frukost :) Det känns så otroligt bra att jag har rört på mig, jag känner redan den härliga träningsvärken som jag ska springa bort på torsdag :D Jag känner mig lite som en ny människa :blush:!
Nu kommer tröttheten smygandes på mig och säger att jag borde sova :) Så jag funderar på att lägga mig i soffan och slumra lite nu när jag kan ;)

Bort Bort Bort Bort

Jag har inte sovit en blund inatt, men det är nog faktikst mest över kladdkakan jag ätit :) Det var marchmellows överallt! Som botten som fyllning och som toppning ;) Tro mig, det var gott! Fasst jag vet inte riktigt om jag kan säga att det blev en kaka.. Blev mest som en chokladsås :blush: Ni ska få se bilder sedan ;)

Alldeles strax så ska jag plugga in Ipoden i öronen och cykla hem. Sedan direkt när jag kommit hem ska jag bara byta om och ut och jogga! Jag har varit sugen hela natten och jag är fortfarande sugen :D Känna den brännande känslan i vaderna och känna den heliga smärtan. Sedan så har jag nu lovat mig själv (någonting som jag kommer att hålla) att jag ska ut och jogga på torsdag också :)

Julia har lovat, att efter att hon vaknat så ska hon komma förbi med lite tidfördriv ;)  Hon ska komma med flera boxar av Gilmore girls som jag sedan ska spendera hela min onstag med! För på torsdagen så ska jag jogga och på kvällen (om jag får) ska jag gå på sommaren i city med Julia, och då på fredag ska jag övernatta hos Fia till söndag.

Sedan på Måndag kommer äntligen Tim hem igen :D Då så ska jag äntligen få bada och massa saker :)! Då jäklar ska jag brotta ned honom *mohahaha* Men nog om det :D

Nu ska jag avsluta detta, packa ihop mina saker och avsluta alla pogram. För att sedan cykla hem och ta på mig träningsskorna, ut och jogga, springa och gå tills mina ben inte kan bära mig längre :D


Just like a criminal

Jag vet inte om det här är så bra, men just nu kan jag inte alls sova. Klockan är 4.40 här och jag ligger bara och tänker.. Imorgon när jag kommer hem så ska jag ta på mig skorna och jogga av mig all ilska och alla känslor. Jag tror aldrig att jag varit såhär arg på länge? Det känns i alla fall inte så, eller jag vet inte om jag är arg? Det känns bara så bra att tänka tanken på - Ösregn, Lera, Åska - Åh, det skulle kännas så bra att få springa i ett sådant väder just nu..


Jag känner sanden bränna under fötterna..
Jag känner ett sandkorn mellan tårna..
och jag försöker borsta bort det lite diskret då jag går förbi dig..
Jag tittar på molnen..
Ser om de bildar något..
Målnen bildar en drake..
Och jag tänker att en dag..
Kommer draken lära mig flyga..

"Jag såg ett moln som liknade en drake idag.."
"Jag med, det kanske har flygit till dig..?"

(Jag minns inte hur dikten var.. Jag behöver en påminnelse..)


Draken har försökt att lära mig flyga..
Men utan dig så går det inte alls bra..
Jag lär mig att krascha..
Jag lär mig förstå..
Jag lär mig känna..
Jag lär mig tänka..
Aldrig har det känns som en evighet..
En evighet från dina armar att omfamna mig..

Det som du sa..
Det du gjorde..
Det du visade..
Som jag trodde att jag förstodde..
Visade sig vara helt fel..

Jag tänker nu ta ett steg bak..
Jag tänker nu backa..
Om du inte alls vill att jag ska gå..
Får du ta min hand och lära mig förstå..

Förstå att de jag säger är en lögn..
Om inte så..
Får du omfamna mig och låta mig veta sanningen..

© Anneli Persson


Kladdkakaa <3333

Gud, nu har jag ätit massa kladdkaka - och jag mår inte bra kan jag säga er :blush: Det var fullt med minimarchmellows i och ja :] Nu ska vi se på film och så, bara ta lite friskluft ute på gården först ;) Jag är på så sjukt bra hummör! Det bara bubblar innom mig! Så nu ska vi ut :) Kramar!!!!


Night and Day ;)

Nu har Julia kommit förbi här, och jag ska sova över där ikväll :) Det blir väl bland annat film tror jag och ja.. Gud vet vad :) Bara ta det lugnt antar jag!
Idag har jag varit med Jocke, käkat glass och bara tagit det lugnt, pratat ut lite osv. Men ja, det var en snabb sammanfattning det med! För nu ska jag dra :) Kramar

Bildinlägg 1

En snabb sammanfattning!
Bryggan på nydala med Tim
Betnes med Mamma och Lillebror
Piteå :)
Mer bilder kommer!!

Lovekiller

Jag brukar fatiskt inte lyssna på Darin.. Men denna låten var faktiskt bra, och det är väl för att..

Morgon 10:23

Godmorgon! Jag lovade mig själv lite för mycket igår :blush: Direkt när väckarklockan ringde så slog jag av den och somnade om. Idag har jag inte heller någon lust att springa ut :) Jag trodde att jag skulle få lägga mig tidigare igår, men så blev det inte alls..
Idag så ska jag ut och vara med Joakim, vi vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Men vi ska typ.. Bara hitta på något, få tiden att rinna ;) För när man saknar någon så går tiden sakta, därför går denna vecka ut på att göra saker. Massa saker :D Jag ska senare idag ringa fia och planera veckan! <-- Awesome!

Nu ska jag klä på mig något annat och äta något :), men ni får ha det asbra så ska jag fixa bilderna ikväll! Kramar :)

Morgonluft - Doften omsluter mig

Nu har jag kommit hem och så har jag ätit hos mamma :). Jag har hämtat några tröjor och så har jag sedan mysigt lite mer med mamma och sedan landat här :) Eller, efter en varmdusch och fixat te, tagit på mig en t-shirt och så ;)
Imorgon ska jag upp tidigt och jag ska ut och jogga! Så härligt att bara jogga av sig massa tankar och en massa känslor! Klockan 6 ska jag upp imorgon.. Men vi får se hur det blir med det.. Ska försöka i alla fall :)
Bildbomben kommer imorgon om jag hittar Usb-sladden :) Men ni får alla sova så gott! Kramar

70 års kalas!

Nu har vi kommit hem från ett 70 års firande :D Det var då min pappas moster som fyllde 70 :) Vi fick god mat och fikat likaså :D Vi fick pajer av olika slag och sallad. Till fika fick vi: Vattenmelon, Marängtårta, Prinsesstårta, Sockerkaka :) Sedan mellan mat och efterrätterna så spelade vi fotboll och "nappa näsduken" - Jag hade jättekul (borstsett från alla bromsar som flög omkring runt mitt huvud och bet av stora köttstycken..- Men det ingår väl ;)) Det var jätteroligt att få träffa en hel del tremänningar och allt annat folk som var där (vissa är ju som okända ansikten varenda gång, med mitt dåliga minne :blush:, fasst vi har ju en stor släkt så jag får skylla på det ;))
Ja, jag har fått lyssna på massa fin musik där borta, det har varit allsång och jag har TILL OCH MED sjungit på pitebonska (försökt i alla fall!) Det var jättetrevligt, så tack allesammans som var där, Tack tack tack för en underbar dag!
Nu ska jag sätta mig i vardagsrummet och spela Yatzy igen :) Imorgon så sätter jag mig på bussen påväg hem till Umeå, och då sätter sig Tim på flyget påväg mot London - Jag kommer sakna dig när du är där borta :). Till veckan så ska jag kanske sova hos Fia - Det kommer bli underbart! För jag har saknat henne sjukt mycket nu :) Aja, nu måste jag skynda mig till vardagsrummet! Men jag bloggar när jag kommit hem imorrn! Pussar!!

Värme

Nu när jag just satt mig vid datorn så skriker dem från vardagsrummet att vi ska spela Yatzy, så jag antar att jag måste springa dit :D Eller, jag vill ju! Så jag tänker bara skriva ett kort inlägg här, Godnatt!

Im yours - Pieces of my life

Nu är det fredag, och även om det känns som om jag har sovit bort hela veckan så har den gått snabbt. Nu sitter jag och lyssnar på en lista som jag börjat lyssna på en hel del :). Ja, den står typ på replay (A)
Idag har jag och Nelly varit på stan - Hon kom äntligen igår vid middagstid, då min andra kusin Fredrik kom och min Farbror Kenneth :) Så vi åt allihopa tillsammans - Det var jätte trevligt, och innan det så var jag och farmor hemma hos Johanna (min kusin) och hennes dotter Agnes. Jag var väl mest med Agnes, men hon är ju så himla fin!
Och efter middagen gick jag och Nelly på konsum och kioskpiraten :P. Vi gick förbi konsum för att Nelly skulle bevisa att det fanns 50cl sprite flaskor? - Jag hade drömt dagen innan att det inte fans sprite flaskor med 50 cl i. Jag vet att det finns med cola och fanta, men jag har aldrig sett det med sprite vad jag vet xD Det kändes helt puckat! Men jag var tvungen och kolla efter (så himla dum jag kände mig sedan :blush:)
Idag så har vi varit på stan, jag har köpt örhängen och så har Nelly köpt tights. Jag provade en jättesnygg bikinitopp som hade camo mönster, haha det fanns väl en baktanke med att jag testade den ;) Sedan gick jag omkring och plockade på mig massa kläder som jag tyckte Nelly skulle köpa :)
Sedan skulle vi gå och köpa glass, och jag som var sugen på Twister blev ju tvungen att köpa en jag med :D. Så jag plockar på mig en och går till kassan och så säger hon "Ja, då blir det 12 kr".. Mitt svar var "12 kronor!!" typ högt :blush: och så tittade hon på mig och bah "jaa?" Haha jag gick besviket tillbaka till glassboxen och säger till Nelly "NÄR började twister kosta 12 kronor!?" Sedan så sa hon "Jag vet inte, men vi går till caféet där borta? Dom kanske har det." och så gick vi dit, och tack och lov så hade dem det :D
Aja, det har varit en upplevelse, och idag efter frukosten när vi fick lite kaffe så spelade vi Yatzy. Sedan nu :O Har jag typ fikat.. Jag fikar typ huur mycket som helst här jag kommer att bli Tjockiiiiiis :D :blush: Om jag nu kan det (A) Ha en bra dag nu :D! Kramar

Solnedgång

Nu är det kanske dags för mig att lägga mig i sängen och sova. För att imorgon sa farmor att hon skulle väcka mig klockan 10, för att vi ska få skjuts härifrån vid 12 tiden. Farmor tycker att det är nödvändigt att väcka mig 2 timmar innan. Medans jag tycker att det är fullständigt onödigt eftersom att jag vet att jag klarar mig på 1 timma. Jag försökte i alla fall med att få henne väcka mig 10.30 istället. Men hon var fast vid sitt beslut.. Så jag antar att hon är seriös X.x...
Nu ska jag lägga mig på spikmattan och koppla av lite grand :) Snart sitter jag på bussen hem till Umeå, men det är alltid någonting som fattas när man kommer hem.. Godnatt på er alla :tired:

Dina ögon måste vara det vackraste jag sett..

Har suttit på en och samma stol i en timme nu och läst på min bok. Kopplat bort alla mina tankar, för jag tänker alldeles för mycket ibland. Jag har inte rört mig ur fläcken och nu känner jag av det i ryggen. Ett metall räcke har gjutit in sig i ryggen på mig (nästan i alla fall..). Men så händer det när man försöker sluta tänka - Man kopplar bort exakt allt.. till och med tiden, som bara rinner iväg.
Många säger att jag ska sluta oroa mig för allt, men det är just det - Jag kan inte.. Mina tankar blir som hav och jag simmar bland dem utan livboj.. Jag behöver någon/någonting som kan rädda mig från dessa tankar och funderingar..
Jag står där på ängen med gräset upp till knäna..
Siktar på ett mål som inte existerar..
Känner vinden i håret och hoppas på att träffa..
Träffa någonting..
Något..
Med det _inget_ jag har..
Spänner upp bågen.. Med det inget jag har att skjuta iväg..
Släpper och tittar efter inget.. Ingenting..

Ser det falla.. Det som var.. Ingenting

© Anneli Persson


Solen har gått ned och jag sitter ensam ute på bryggans slut..
Jag är inte ensam, för du finns där i mina tankar..
Men närvaron är tom..
Vattnet är isande kallt och när jag doppar ned fötterna..
Känner jag rysningarna stiga från tårna upp till huvudet..
Och jag kan riktigt känna nackhåret resa sig..
Det är så kallt att jag inte länge känner av mina tår..
Men jag tvekar inte och fortsätter..
Vattnet är uppe vid knäna..
Det enda jag vill göra är att dra upp mina fötter där ifrån..
Jag vänder mig på mage och jag håller mig uppe med raka armar..
Vattnet stiger upp till midjan..
Bröstkorgen..
Halsen..
Jag doppar huvudet och håller andan under ytan..
Mina ögonglober känns som is..
Men jag vill visa att jag vågar..
Jag vågar..
En hand drar upp mig och ställer mig upp på byggan..
Skriker ord som jag inte uppfattar..
Eller jag vill inte lyssna..
Det enda jag hör när jag verkligen anstränger mig är..
"Vafan håller du på med"..
Jag tittar dig i ögonen och säger..
"Jag kunde ha dött.. Men du räddade mig.."
Du tittar frågande på mig som om jag vore en idiot..
Men jag förstår dig..
Du skakar på huvudet och omfamnar mig med dina armar..
Jag kan känna din värme som en fängslande trygghet..
Och jag ryser när jag känner din varma hand mot min nakna svank..

© Anneli Persson



Den fula ankungen

Nu har jag alldeles nyss suttit ute på balkongen med farmor och ätit biskvier som hon bakade imorse. På tal om idag när jag vaknade.. Eller jag somnade om efter det, men i alla fall. Så var det idag (klockan 8 - 9?) Då farmor skramlade i köket och tappade en kastrull eller något (inte säker på vad det var riktigt). Men i min dröm så är det någon som skrämmer mig och jag vaknar av att jag själv skriker :blush: och sedan så håller jag min hand på bröstet och känner pulsen slå sjukt snabbt.. HAHA Jag är nog väldigt lättskrämd när jag nyss vaknat/när jag halvt sover :blush:

Ibland så tänker man inte så långt och framstår som en Idiot.



Wohooo woh-ho-ho-hooo!

Snacka om ren glädje! Nu är bandaget borta och solen skiner! Det kan nog inte bli bättre ;) Eller, jo.. En sak skulle få dagen att skina ännu mer :D Men nog om det ;) Idag har jag varit på Konsum och sådär :) Jag tog på mig mina klackar för att jag saknade dem på mina fötter :blush: Men iaf! Så på vägen dit till Konsum så går 2 lite äldre män förbi mig och så när de passerat så tittar de bak inte bara en gång utan 2, och så sista gången de vänder sig om så tittar de ned på sin cykel och säger "Sitta?" - Haha piinsamt xD
Sedan påväg hem från konsum så var det en ändå snygg bil med 3 sådär lagomt snygga killar - 18 + are? Som körde sakta bakom mig xD Haha (A) Ändå kul men då tanken på att klackarna skulle gå av - Fatta pinsamt!
Aja, jag har faktiskt ingen itressant att berätta, jag uppdaterar ikväll antar jag - Puss hej!

En varm kopp Te

Halloj, nu har jag som vanligt en varm kopp te i handen, kopplar av och njuter av livet som man ska :). Imorgon är det Onsdag, den dagen det smäller när bandaget FLYGER av.. Bokstavligen! Det ska bort bort BORT! *glädjedans*
Åh, Jag var ju på stan med Farmor här om dan och köpte nya underkläder som jag redan sagt :). Men fyfasen så bekväma de är! Och snygga :D Jag köpte 2 st som såg ut som jeanstyg, ett par blåa och ett par rosa (ofc, loove it pink ;)) Sedan ett par orange vit randiga (Snygga, beliive me ;))
Guud, vad jag inte har något att säga! Men ni får ha det så bra :) Puss hejs!

Catch me

Ännu en lång dag, men inte tvekade farmor att börja baka 9 på morgonen.. Vispa och skramla *suck*.. :tired: Men jag får skylla mig själv som är uppe och pratar i telefonen :blush:
Idag är det inte lika varmt och det har kommit en liten regnskur :) Idag är det 20 grader här i Pite och molnigt. Idag så kommer kanske Nelly, det beror på om hon ska stanna hos Ingalill och Hilmer en dag innan hon kommer hit :) Men jag hoppas nog på att hon kommer ikväll, men vi får se om det ^^.
Idag är det sista dagen som jag behöver ha bandage över huvud taget! Så imorgon ryker det :) Då sa dem att jag fick ta på mig ett plåster istället :blush: Jag längtar! Jag vill bara slita bort det nu (A)
Nu ska jag sätta mig ned och ta det lugnt, jag måste läsa lite mer på min bok :D Den börjar bli mer och mer spännande :) Kram på er alla!

Glödje :blush:

Åh.. Nu är jag så glad att jag har fått andra att gråta! Det kanske inte är helt fel, ja de grät av lycka då då (A) Jag har inte varit såhär glad på ett bra tag, men nu *Pang bom krash pling* Så händer det! Inte för att jag är less på Pite eller så.. - Men jag vill hem! Hem till alla underbara mänskor och min säng.. Jag vill bada, spela fotboll och vollyboll igen ;) Det är så mycket som jag saknar, och jag vill bara hem till alla mina underbara vänner och min familj ♥
Jag skulle vilja komma hem och omfamna er alla! Sedan vill jag att vissa ska komma hem från där de är, och vissa vill jag inte att de ska resa bort :) Men tyvärr kan man inte hindra folk från att fara, och hindra folk från att träffa släkt och vänner jorden runt :D
Mmm.. Sommar, Sol, Bad, Vänner, Familj, Kärlek, Jordgubbar, Moln, Glass, Stränder, Grillning.. Jag vill också hem och grilla igen! Jag vill hem och.... Jag vill hem :] Men jag vill inte lämna Pite än (A) Men snart får jag se er alla!
Kram, Jag ÄLSKAR er!!!

Efterbliven

Idag så har jag och Farmor inte gjort så mycket :) Eftersom att det har varit så varmt, har man inte orkat göra så mycket.. Jag har varit ned på konsum med farmors cykel, och så följde jag henne ned på stan en snabbis. Men inte så mycket mer. Nu har vi besök här av Johanna - Min kusin, och hennes nästan nyfödda Agnes :) Hon är snart 5 månader, men har ändå blivit så stor :)
Nu så ska jag bara ta det lugnt, och kanske hoppa i säng tidigt. Eftersom att jag sover ganska länge, då farmor knappt vågar röra på sig när jag sover för att hon är rädd att väcka mig. Så jag känner mig ju lite taskig :blush:
Jag har absolut inget vettigt att skriva nu, förutom att ni alla får sova så gott :) Godnatt!

Drömmar

Asså jag fattar inte hur jag lyckas!? Jag har klarat av att drömma om ****** flera nätter i rad, och det är då inte en och samma dröm! Så jag måste ju tänka på denna person en hel del O.o Sådär omedvetet xD :blush: Det har både varit fina drömmar och av 5 har 2 varit dåliga drömmar, som man absolut inte vill vara med om i verkligheten.. Men då får vi säga "Tur att det bara var en dröm" ;) Fasst.. De 3 andra kanske man önskade på verklighet :blush:
Nu kan jag höra farmor snarka i vardagsrummet.. Hon måste ju vara helt slut över att ha mig här (A) Jag har ju varit lika trött som henne 2 dar i rad och somnat på sängen typ.. vid 1 - 2 tiden :] Aja, nu ska jag kolla om jag kanske kan lösa några korsord med farmor :] Kram!

Kvavt, Soligt & Varmt

Nu sitter jag åter igen här vid datorn, ny duschad och ren :). Idag så är det sjukt varmt här i Piteå, det är 27°C i skuggan! Jag försökte jogga, men insåg efter ett litet tag att det bara tog kål på mig väldigt snabbt. Hur mycket vatten jag än dricker känns det som om det inte räcker..

Aja, nu har jag alldeles nyss även suttit på balkongen med min finaste farmor! Hon kokade kaffe och tog fram 4 rutor Marabou Polka till oss båda :blush: *mmmm*

Mmm.. När jag tänker tillbaka till gårdagens efterätt blir jag hastigt sugen på Jordgubar, Glass och Grädde igen :blush: Skulle inte vara helt fel i detta väder..

Jag är ledsen över att jag inte lagt in några bilder än så länge, men jag glömde min Usb sladd :(. Men jag har fotat lite grand så jag kan lägga in en massa när jag kommer hem :).

Nu ska jag sätta mig ned och läsa på min bok antar jag, kramar på er alla! Glöm inte solkrämen ;)



Spanien - Holland

Japp, där var den matchen avgjord :) Spanien 1 - 0 Holland! Det gillar vi ;) Nu sitter jag och lyssnar på musik - Gör faktiskt inte så mycket mer :) Blir väl snart att krypa ned i sängen och lägga sig på spikmattan ett tag, läsa några kapitel i boken och sedan sova lite :)
Imorgon vet jag inte alls som händer, Nelly min kusin kanske kommer hit och ska vara med mig denna vecka :) Eller så kommer hon på Tisdag/Onsdag ^^. Jag ska hem på Söndagen och antar att hon tar bussen med mig hem :) Jag vill dock ta en tidig buss hem på söndag..  Men jaa, vi får se hur det blir med det :)
Godnatt alla underbara, nu somnar jag med lite glädje och funderingar i kroppen ;) Puss

Middag hos Mogge & Åsa

Halloj! Nu har jag just kommit hem från en oerhört god middag hos Mogge och Åsa :). Det blev köttsoppa - Och den var väldigt god, och det var på tiden att jag fick äta lite sådant. Sedan fick vi ost och kex, och då efter det kom de in med Jordgubbar, grädde och Glass :D Åh, så gott det var - Men när jag trodde att allt var slut, så kom en godis skål till bordet och jag var tvungen att trycka i mig några sådana också :blush: Så nu med några extra kilon har jag landat här vid datorn :)
Jag hoppas att alla har på Tv apparaterna nu och ser på matchen mellan Spanien - Holland! Första halvleken har nu gått och det står 0 - 0. Jag hoppas på Spanien, någon som håller med? Jag tycker att det är ganska dåligt spel.. Tycker att Spanien kan ta sig i kragen och vinna detta ;)
Nu ska jag gå och byta om till en stor munkjacka och dega vid datorn, funderar på att koka lite te? Det låter inte helt fel :blush:

Internet <3 (Långt inlägg)

Jag älskar att jag lite då och då kan få uppdatera här i Piteå när jag haft min lilla break :) Jag kommer dock inte kunna uppdatera en massa, men 1 - 2 inlägg/ per dag får jag nog ta och hålla :D Så ni får hålla utkik ;)
Idag så har jag och farmor stått i köket och gjort lasagne :D Det luktar toppen gott, och jag fick just smaka den.. Den var underbart god! :D
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra mer idag än att jag ska till Morgan och Åsa :D (Det är då i alla fall inget "bara") Men jag kommer väl lägga mig i sängen igen och läsa några kapitel ur min bok :). Jag har nu börjat läsa en Thriller som heter "In i nattens djup" Den börjar bra, och jag hoppas att den är lika bra hela igenom - Eftersom att den är över 300 sidor :). Jag är ganska kräsen när det gäller böcker, men jag tror att det börjar släppa lite när det gäller det nu när jag läst ut fler och fler böcker :).
Sedan har jag ju läst ut: Familjebilder - En sjukt sorglig bok om en familj som försöker hålla ihop även om de redan splittrats.. (Blir att skriva mer om den när jag kommer hem)

JA, något som jag måste skriva om - En dag som jag hade så sjukt roligt innan jag satte mig på bussen till Piteå :) Nu vet jag då inte exakt vilken dag det var, men jag tror det var i torsdags (8/7). Då jag och mamma först cyklade till Nydala och skulle sola.. Men solen gömde sig bakom molnen, men vi envisades med att ligga kvar där :). Jag tror kanske inte att vi skulle väntat så länge om det inte vore så att vi hade pratat med Tim om att han skulle komma över.
Så när han kom, mötte vi på "Joakim, Henrik, Klara, Jakob, Jakobs bror, Philip, Julia och Ebba (tror jag hon hette)". Sedan vet jag inte om det var så att vi köpte glass, Jag mamma och Tim, men i alla fall så for mamma hem efter det. Då jag och Tim valde att stanna för att vara med de andra.
Jag tror att det var så att de hade en fotboll och så att Tim dribblade omkring med den där ensam på stranden. Jag tänkte att det skulle vara roligt att busa lite, så jag attackerar honom för att ta fotbollen. (Här måste jag också lägga till att han spelar/(har spelat) fotboll då jag inte har :blush:) Men då kommer jag där och jagar bollen, och han hade på sig, och våldsam som jag var, han jag sparka in i ena hans sandal och lätt stukade min tå :blush: Innan han hade tagit av sig dem. Men det var ju bara kul! (A)
Sedan så gick vi alla och spelade vollyboll, och gud så roligt det var! Alla slängde sig efter bollen och jag antar att alla hade roligt! Så TACK! för den dan :D
Ja, och sedan följde Tim med mig hem och åt med oss. Då vi sedan tog cyklarna ned till stan, där sommaren i city var :D Jag kan ju inte göra annat än att medge att alla var så sjukt tråkiga och bara stod stilla.. Jag, mamma och Tim stod och dansade - Höll uppe stämningen! Vi hade nog roligast där ;) Speciellt när "Salem al fakir" spelade, som ingen av oss lyssnar på kom upp på scen. Som både var rolig och bättre än vad man skulle kunna tro - Blev det ös (A) Haha, jag och mamma sjöng med till det lilla vi kunde och så dansade vi - Ja, pinsamma kanske vi var, men nog hade vi roligt ;)!

Nu ska jag nog lägga mig ned och läsa lite mer, jag ska försöka uppdatera ikväll efter middagen :) Kram på er alla, hoppas att ni har en underbar dag nu!

Sjukhuset

Halloj, nu var det ett tag sedan och jag har varit på sjukhuset :) Jag var där med Tim och det blev tidigt och en hel del drama ;) Klockan 9 skulle jag vara på sjukhuset, så jag tänkte att jag inte behövde äta frukost och vaknade 8. När vi kom till sjukhuset blev det strax efter min tur och vi fick gå in i ett litet rum. Jag får lägga upp min hand på bordet och så skulle dom börja slita i mitt bandage som jag haft på handen då i 2 ½ veckor.. Det gjorde inte ont, utan det var mer obehagligt.. Sedan när dom tagit bort det mesta av bandaget inser dem att dom inte kan slita mer, så jag fick ställa mig vid ett handfat och spola vatten på det. Just då känner jag att jag blir JÄTTE hungrig, och jag ser hur det smattrar framför ögonen. Så jag säger:
"Jag tror jag behöver dricka" Då märker dem hur jag börjar må sjukt dåligt och det börjar svartna framför mina ögon. Så dom fick nästan släpa mig till en säng, då jag själv snubblar över mina egna fötter. Sedan så fick jag lägga mig ned, och så gick dem och hämtade en jouice-festis åt mig för att jag skulle få i mig socker :) Och sedan så fick de bort bandaget :D Lite läskigt blev det :blush:, Men tack vare Tim, så gick allting mycket bättre :)

Nu har jag landat i Piteå hemma hos min underbara farmor! Jag kom hit igår på kvällen och vi gjorde då inte så mycket. Idag har vi varit förbi stan och Konsum då jag köpt nya underkläder :) Sedan kom vi hem och farmor la sig ned för att ta en liten tupplur. Jag la mig ned i sängen för att läsa en bok, men somnade jag med. Sedan har vi ätit middag och slagit på Tv:n då Tyskland - Uruguay spelar :) Just nu står det 2 - 2, första målet gjordes utav Tyskland - De jag hejjar på då (A)

Ja, så nu sitter jag ned här och ser på matchen och dricker te, men gör inte så mycket mer :) Imorgon så ska jag förbi min farbror och hans nya tjej :) Så vi ska äta middag där och så, det kommer bli kul! Men nu känner jag att jag måste lägga mina ögon mot tv:n och se slutet av matchen! Så ha det bra allesammans! KRAM


RSS 2.0