KÖPTE DEM!!! <3

Älskar dem <3

Fatta glad jag är nu, åh så underbart!! Jag köpte skorna! Ångrar mig inte alls, sjukt snygga åh! Här är dem! :blush: <3


300 :- - Skopunkten


Lördag

God morgon alla, underbara lov <3

Tittar ut igenom fönstret och ser att det regnar.. Snön är borta, tyvärr! Jag vill att snön ska komma tillbaka! Åh, Det är lov! Can't belive it :blush:. Idag ska jag kanske ned på stan, jag har blivit kär i ett par skor. På riktigt är jag kär i dem, jag MÅSTE ha dem! Verkligen måste! (klicka på bilden för att se den stor)



Igår (fredag): Uppdaterade jag inte speciellt mycket. Men jag har mina skäl! Igår så ringde Storebror och ville bjuda oss på middag. Såklart ville vi komma över så pappa skjutsade oss till Ersboda. Danni låg i soffan medans jag hackade grönsaker och Mouse steckte köttfärsen. Ja, det blev tacos som ni kanske redan förstått ;) Vem säger nej till tacos lixom!? Vi satt och myste och hade det gött, innan mouse skulle till filmkväll och vi hem.
När vi kom hem satte vi oss vid datorn och letade filmer på voddler :D Såg då "the baby's room" och "It's a boy girl thing" Underbara filmer :] Skräck och romans ^^.

Idag så ska jag också packa väskan inför resan till bushen, sedan så ska jag ta fram packning till veckan. Eftersom att jag ska vara borta, i princip hela lovet (A). Aja, nu är Danni här bredvid min slitna krigare <3. Ska vara social, puss!


The baby's room

AAH!!

Nu sitter jag och Danni och ser en spansk skräckfilm, "the baby's room" heter den.. Usch, höll på att dö nyss!! Aja, puss!


Logotype

Svenska

Sitter på svenskan och leker med Photoshop. Vi ska göra en Logotype som "presenterar" mig själv.. Ja, tänkte visa min. Blev faktiskt stolt över den!




Glädje!

Danni ♥

God morgon världen! Idag är det Fredag, unbelievable :D. Det är som lov bara om några timmar! Då första dan, kommer Danni få sova över här. Hon är ju hemma från Kina nu!! Fatta, hon lever :D! Det blir mys, sedan är det lördag.. Sedan är det söndag, LÄNGTA! Hihi :blush:

Nu ska jag fixa frukost och dra till skolan, bjuder på Shakiras nya låt:
Snacka om att man blir glad av den och vill dansa!




I keep runing around, runing around, chasing time..




True

Fnitter fnitter *strypa*

Nu sitter jag på Cafestation där 5 tjejer sitter och pratar jättehögt och skrattar ännu högre..Gud så irriterande! Aja, vi hade ju prov på våran sista lektion. Prov i källkritik - Inget man kunde plugga till. Jag fattade inte speciellt mycket, men jag tror att jag klarar G i alla fall. Sedan fick jag sluta 30 min tidigare, skönt! Ikväll spenderar jag kvällen på stan, så att jag får vara med mina kompisar, härligt :).


MVG

Haha lol :blush:

Ja, då spikade man Wordprovet och fick MVG idag. Usch så skönt! Nu har jag Arbetsmiljö och säkerhet med världens skönaste lärare! Haha, man vill ju bara skratta! Efter detta har jag prov och så slutar jag, underbart. Då blire ned till stan :D. Puss!


Alien

Söta

Sitter på Miljökekniken och får strax sluta för att våran lärare ska bort. Kul kul, jag har prov idag och hela dan kommer ju sluta bra! Ska ringa pappa sedan och kolla om jag får stanna på stan, vore sjukt najs om jag hade fått fara till hamnis och träffa storebror bland annat. Men vi får se hur dan slutar :) Nu slutar min första lektion, kul xD Skriver sedan, puss!

Jag och syrran förra helgen (A):




Get ready

Still waiting


Åh, humöret idag då! Underbart, jag har sovit länge och bara degat. Ska ta bussen om cirka en timma, och innan det ska jag bara ta det lugnt. Många frågar om mitt "morots problem". Kan ju säga att jag fick bort hälften igår, men jag är fortfarande orange.. Tyvärr! Många ville se bild när jag verkligen var _orange_ Men nej, inte det.. Tänker inte låta er nöjas så mycket :blush:.

Torsdag idag, ganska kort dag. Vilket är väldigt skönt! Funderar på att fara hem och sova tidigt idag, så att det blir lov snabbare. Men jag vet att jag inte kommer kunna somna tidigt (A). Så det sket sig ju där. Men mamma gav förslag att jag kunde komma förbi henne igen idag. Jag vill det, men vi får se hur det blir! Aja, dax att sluta babbla. Måste hitta kläder och sätta mig vid fixet, C yah!




Mojot

Orans som en mojot...

Rubriken säger allt.. Jag är orange :(.. hah, det är inte kul :blush:. Jag kan ju fan inte gå omkring och se ut som en jävla morot! Aja, men najs.. Nu vill jag inte visa mig för omvärlden :(

Nu sitter jag och dricker te, kom för 1 och en halv timma sedan hem från mamma. Vi myste, såg på solsidan och pratade ut en massa. Det var jättetrevligt, något som jag sett frammemot. För nu kommer jag typ inte träffa henne på hela lovet!? Usch..

Imorgon är det torsdag, har sovmorgon till 12. Funderar om man ska till Hamnis då eller hem och slagga tidigt :}! Aja, orkar inte tänka.. Ska försöka mitt jävla morots ansikte! Blä, annars vet jag inte vad jag gör :S Godnatt.. Eller något :D


Paus

Lovet

Nu har jag tagit en paus i mitt klädvikande, det var en hel del att vika så jag tar nu en paus då. Tänkte berätta för er vad jag ska få göra på höstlovet - Vilket jag ser frammemot väldigt mycket! Såhär ser mitt lov ut då :) :





V - Inlägg




Ledig

Freedome!

Fatta lyckan, nu när man är ledig så känns allt så underbart! Ja, imorgon är det torsdag, sedan är det ju lov! Åh, ni ska få veta vad jag ska göra på lovet sedan. Jag har en hel del planerat ;) Nu så har jag faktiskt tryckt in tvätten i 3 smockfulla tvättmaskiner. Sedan så har jag alldeles nyss hängt upp tvätten och tryckt in massa tvätt i torktumlaren. Jag är för lat för att hänga upp allt (A).

Idag så ska jag bara ta det lugnt, dunka musik och njuta av livet. Sjukt skönt, nu ska jag laga mat :). Det blir omelett till lunch, gött ;) Skriver sedan, puss!


Friskluft

Precis

Jag behöver få andas, ska ta på mig skorna, plugga in Ipoden och ta en långpromenad..


Spets

Här har ni en bild på mina nya underwear (A), älskar spets. Det är så sjukt bekvämt!
Köpte 2 svarta och ett par lila :). 3 par för 149 kr - På Gina!




Yes

Glädje

Halloj! Här sitter då en väldigt glad Anneli och bloggar! Jag har haft en lång dag idag, men det vare värt! Imorgon är lilla jag ledig, underbart :D. Så ikväll ska jag göra lite mera uppgifter, sedan bara njuta av livet! Usch så underbart! Slutade tidigare idag för att jag låg före i matten (Y) Sjukt najs :D Så då gick jag till Stan och tittade på några kompisar från Midgård höll på i Glashuset. Julia och Minna dansade kring 15, och så gick jag omkring med Julia min underbaraste. Testade bh:ar osv, vi hade väldigt kul! Vi hittade en bh som hette Wounderbra med Push - up x 3! Sjukt! Sedan 16.30 så skulle Julia och Tora sjunga, fick väärldens julkänsla och blev jätteglad!

Sedan så gick jag förbi caféstation och träffade massa folk :). Bland annat: Mouse, Mattias, Mark, CD, Linus, Suzette, Isabelle var :) Sedan var det många fler, och så träffade jag massa folk på stan. Snacka om perfekt dag! Nu ska jag sätta mig ned och sjunga lite, spela gitarr och så. Innan jag sätter mig ned för att plugga lite. Skriver sedan, puss!


Hem underbara hem!

Åh så underbart!

Nu har jag just kommit hem från skolan, vilket är väldigt skönt! Jag gullade med min mattelärare lite grand så att jag fick sluta fyra timmar tidigare. Men fick då uppgifter hem, men det är ju inga problem! Man jobbar ju bättre hemma. Så nu ska jag sätta mig ned och röja undan alla uppgifter som vi fått. Orkar inte ha några läxor i veckan, det är ju lov snart! Ska ju vara slappt veckan innan, så det så :). Jag har då: Idrott, VVS teknik, Arbetsmiljö och Säkerhet, Matte och El. Dags att börja kanske? Ska bara koka kaffe så att jag får lite mera energi! Puss hej :D.


Skola

VVS - Värme Introduktion

Vi har fått nya böker på VVS tekniken idag. Kul kul, har snart hål! Ska då ned på stan och köpa nya underkläder tror jag :). Nä, nu måste jag skriva lite mer i häftet. Har fem min kvar av lektionen, sedan har jag hål i 2 h.


Förkyld

Host host host

Japp, jag har tyvärr gått och blivit förkyld. Så nu springer jag omkring med tjocka kläder och dricker te. Jag ska i alla fall till skolan, jag skiter i om jag är lite förskyld eller inte. Tänker inte skippa skolan för de. Ja, jag är kanske inte förskyld, men jag börjar bli! Det suger, jag tänker då inte bli sjuk nu när det snart är höstlov. Förkylningen kan vänta!

Ja, har just vaknat och jag har sovmorgon. Så det blir att dricka massa te och bara ta det lugnt. Ska vira in mig i ett täcke också så ska jag se på någon serie. Puss Kram!


Godnatt!!

Ja, rubriken säger ju allt.. Godnatt alla underbara läsare ♥

Imorgon är det en ny dag, projektarbetet är klart. Ska lämnas in imorgon. Mina fötter har typ blivit till russin och ljusen har brunnit ut. Men gud så skönt slut på dan! Hoppas på att få sova länge nu :). Puss!


Blogg.se

Okej, nu vill inte bloggen sammarbeta.. så att ni vet :(

Text El Text Text El

Projektarbete

Nu sitter jag här med myskläder på, te koppen, mysig musik, ljus, fotbad och skriver på mitt projektarbete. Sitter då och då och drömmer mig bort till lovet. Hela lovet är planerat! Usch så underbart, längtar! Vill ha lov nu nu nu. Alltså blir det att jobba stenhårt i veckan och lägga sig tidigt. Haha naaw, aja! Måste fortsätta nu! Puss :blush:.


Hjärtat

ÅH, underbara minnen ♥

Fick just en förfrågan att fara ned till Flurken på söndag och mysa med massa folk. Det låter underbart - Går det ens att säga nej till? Det blir då skräckfilm och mys, ja.. Det är ju halloween ;) Jag tänker tillbaka på massa saker jag och Julia gjort. Underbara tider! På min födelsedag fick jag detta halsband.

Då kommer jag Julia!! Söndag - Tisdag, Underbara tider! 




Ibland

Can we still be friends

Ibland är det bra att ha tråkigt. Har skrivit ca ett kapitel på min bok nu, och jag har sammanlagt skrivit 24 A4! Jag är riktigt stolt över mig själv :). Så, jag ska skriva mer sedan. Snart är det middag, vi ska äta kyckling. Gud så gott! Aja, jag har verkligen inget att skriva nu :blush:.


Killing me

Snart ser jag i kors

Nu har jag extremt tråkigt.. Vill att det ska hända något, eller ja.. Funderar på att gå på en promenad efter middagen om jag orkar.. Om det inte händer något mer.. Ja, så måste jag typ plugga, kul kul.. Måndag imorrn - Låter inte kul alls! Har också sett mitt nya schema efter höstlovet. Schemat kan ta sig någonstans.. Hatar hål! Nu har jag fått klaga lite :). Kan inte någon komma förbi och göra mig sällskap! Blää.. Aja, puss!


Somebody like you

Djupt andetag

Nu har jag jobbat klart, nu är dagens planer över.. Men dan är inte slut. Ska nog hoppa in i duschen nu och sedan ringa för att avrapportera aftonbladet. Sedan så vet jag inte alls vad jag ska göra. Blir väl att dregla över skor och kläder på Internet :blush: Aja, skutt skutt! Nu ska jag duscha :D


Jeans

Jeans modet


Nu är det dags för mig att börja skriva om mina åsikter om kläderna ute i affärerna. Jag har tänkt att börja med jeansen.

Nu när det är vinter och vitt ute, så lyser snön upp kläderna. Då så är det väl kul att ha ett par Ljusblå jeans? Eller ett par mörkare jeans som är lite urtvättade på fram och baksida.
Jeans som är tighta - Ja, ja ja ja! Jag älskar tighta jeans! Jeans
ska sitta åt! - för att det är mycket snyggare. T.ex. Cheap Monday - Det är riktigt snygga jeans, Speciellt när dom är slimmade. Man visar ju formerna mer, och det är snyggt! Det är även snyggt på killar, inte alla. Men dom flesta! Så håll inte undan med att köpa tighta jeans ni med ;).

Jeans med hög midja - Det tycker jag är väldigt fult. Eftersom att det bara finns några få som passar i det, så finns det många som kastar sig ut för ett stup och tar på sig ett par. Som ser rent ut av förjävligt ut, enligt mig. Nä, dom har faktiskt aldrig fallit mig i smaken och jag tycker att dom är
obekväma.

Jeans med dekorationer - Jeans ska inte heller ha för mycket dekorationer, som remmar, pärlor mm. Det är också fult. Ska det vara någon dekoration på dem, så tycker jag att dom ska vara slita/urtvättade. Jag har då tittat på det nya "modet" med läder på jeansen. Jag tycker inte heller att det är snyggt, på tights osv. Usch! Asså, jag förstår inte det.. Ljusblåa jeans, med brunt läder på? - Nej, jag tycker inte alls att det är snyggt!

Baggy jeans - Åh, dom är både sjuukt snygga och dom är bekväma som bara den! Jag har alltid älskat baggy jeans, dom är faktiskt snyggast när man har dem så att troskanten syns. På killar är det också sjukt snyggt, men om dom har dem för långt ned.. Då blir det bara fult!

Såhär tycker jag själv att jeans ska sitta för att det ska vara bekvämt =


Sedan högre, ja.. Det är inte bekvämt.. ALLS!

Hur ska jeans sitta enligt dig? Vad är bekvämast? Skriv och berätta :)


Gött gött!

Gödis :]

TJOCKKKKAAA SIIIGG <33333! Nu ska jag och syrran se på fullt hus 2 och äta massa godis :) Detta köpte jag!
Sura bläckfiskar, Zoo apor och Stierne Mix! Syrran köpte typ samma :) Aja, puss puss!




Hamburgare

Saknar dig!

Ja, då har Felix varit förbi här. Vi var hem till mamma, ritade, vek flygplan osv. Det var väldigt kul tycker jag. Vi skrattade en hel del, och min lillebror är ju lika underbar som alltid <3. Till middag blev det hamburgare med rökt kött, usch så gott!! Aja, Nu ska köpa godis :blush:

Jag har egentligen inte så mycket att säga, vill bara säga att jag saknar dig Danni! Kom hem hjärtat, jag saknar dig verkligen! Längtar till lovet :] Eller hur? :blush: Puss!





Last night

Skönt!

Nu har jag jobbat, städat, gått med soporna och massa annat :) Skönt att det är någorlunda rent! Nu sitter jag och väntar på att Felix ska komma hit. Sedan ska vi förbi min underbara mamma ♥ och älskade Lillebror såklart!

Man kanske inte ska ha låga tygskor när det är snö ute, några centimeter. Men I dont give A! Haha, det är klibbsnö ute! Åh, jag vill ha mer mer mer snö! Jag vet jag  tjatar, men jag vill att det ska snöa mer :blush:!

Aja, ska försöka göra något vettigt nu.. Inte för att det finns något x) Puss!



Apologise

Sköön feeling

Kommer nyss ut ur duschen, underbart att ta en varm dusch såhär på morgonen. Dra på sig varma mysiga kläder och titta ut. Åh, underbart! Nu ska jag då strax springa ut i snön och sälja! Men det gör inte mig något, får ju vara ute i snön :blush:. Nä, nu babblar jag en hel del! Puss <3




Vitt

Lördag

Jag har sovit lite oroligt inatt. Vaknade flera gånger, första gången för att min syrras hår fastnade i min näspiercing osv. Syrran nockade mig igår (inte med mening) så nu har jag ett märke efter hennes tand på min läpp. Inte kul, igår var läppen uppvälld, typ botox läpp x) och så blödde jag.. Sedan drömde jag en mardröm och jag vaknade gråtandes. Usch vad jag kommer hata läger och biblar nu..

Idag ska jag sälja aftonbladet, Felix kommer förbi och vi ska nog förbi mamma och lite så. Sedan vet jag inte alls hur dagen blir. Vill ha snöbollskrig :O Jag vill ha djup snö, upp till knäna! Så när man ska springa känns det så sjukt meningslöst, men det är kul!
Påminner mig om när jag var hos Julia, i hennes stuga. Då var det massa snö, och vi jagade varandra i snön som var upp till midjan! Men vi hade så satans kul!

Nu ska jag fixa något att äta, ta en dusch och klä på mig osv. Men jag bloggar senare :) Puss!


Godnatt!

Ja, nu är det dags för mig att somna.. Hoppas på att snön är kvar imorgon när jag vaknar :blush: Godnatt!

Klockren bild! Printscreen ftw :]





Näsblod

Kvällen

Så börjar man blöda näsblod helt utan anledning, men det gör ingenting. Jag är glad ändå! Titta ut, se snön! Jag vill skrika av glädje, ha snöbollskrig som jag gjorde förut. Gosa ned mig vid tven och se en riktigt bra serie. Dricka te och bara mysa..










Skägg

Kungarna av Tylösand

Nemo - Känner man någonting, händer någonting, så är skägg som skägg. Skägg är allt! Skägg skägg skägg!!!! Det är så mycket mer än bara ett ord. Det är som en livsstil. Det är en religion. Det är stort för mig.

Såg just ett av programmen som jag missat av Kungarna av Tylösand. Har bara ett avsnitt kvar, sedan är jag back in action! Bara något avsnitt innan det är slut :O! Det blir faktiskt lite trist.. Undrar även hur många som dragit till stället de skulle festa idag (i umeå!!) Vet några som pratat om att kanske fara dit, najs najs.

Det kommer bara mer och mer snö nu, och jag älskar det! Vill dock att snön ska hålla kvar denna gång. Jag vill kunna vakna och se ut. Se snö täcka hela marken. Det är vad jag vill :).

Aja, nu ska jag gosa mig ned i soffan med familjen. Det är ju Idol!! Puss hej!


Det är bra - Säger du med stängda ögon

Lögner

Nu har jag bara en lektion kvar. Datorkunskap, värdelös lektion.. Men sedan är det helg, då ska jag sätta mig i bussen och titta ut på alla människor. Titta upp mot solen och hoppas på bättre dar. Titta ned på marken där löven lagt sig, dit snön kommer falla. Det är vackert..

Det är bra. Säger du med stängda ögon.
Du ljuger, jag ser det på dig..
Kan du inte vara ärlig och berätta?
Jag måste få veta, men jag lämnar ingen..
Saknar dig..


Fin start på morgonen..

Usch.. Nu kan jag ju inte sluta gråta..



Dady?.. Hi dady.. I miss you.. I love you..


Mardrömmar

Fredag

Klev nyss upp ur sängen och ska strax fixa mig något att äta. Inatt drömde jag en mardröm, snacka om hemskt.. Jag har inte så mycket att säga såhär på morgonen. Men idag har vi 3 lektioner tror jag och jag slutar 14.10 eller nåt. Skönt, aja. Ska inte plåga er med en massa onödigt babbel. Puss Kram, bloggar senare!


Time for me to sleep

Hard work work!

Nu har jag verkligen pluggat stenhårt hela dan och jag är jättestolt över mig själv! Jag for till hamnmagasinet och träffade massa folk även om jag sa tidigare att jag inte skulle orka det. Men det blev av och jag fick träffa massa trevliga folk igen :). Men jag satt typ och pluggade hela tiden, var nog inte så social. Men ja, några uppskattade nog att jag kom även om jag pluggade.

Nu ska jag krypa ned i säng, stolt över mig själv och glad för att jag.. Är jag.. Imorgon är det helg, kort dag och sedan hem, hem, hem och gosa ned sig i soffan. Syrran kommer i helgen, saknat henne som attan nu när jag inte fick träffa henne förra helgen. Undrar också vad det blir för planer i helgen? Men vi får se, nu måste jag sova.. Puss!!


The Luckiest

Happy

Sitter på caféstation som varje torsdag. Jag har gjort klart alla uppgifterna, nästan. Sitter med resten nu, och jag känner mig glad! Dan bara flöt på idag, ovanligt.. När klockan var halv 4 idag så fick jag världens glädjerus och ville skrika. Vet inte vad som hände x). Aja, onödigt babbel bara.. Puss!


Vackert






Still counting

Just like you

Sitter på Miljötekniken och gör ett projektarbete om El, kul kul. Men musiken är på och humöret är på topp! Det är nog för att allt känns så sjukt bra just nu :D. Vet inte vad det kan vara egentligen, men jag är lycklig, glad, sprallig. Ja, U name it! Aja, nu måste jag fortsätta med mitt projektarbete :blush: Puss!



Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone.

Åh, att du ens orkar lägga ned så mycket energi på någon som mig?
Jag vill inte ens veta av dig..
Men du är så trög, man undrar ju hur fan du fick mig att le varje dag.

Jag fattar inte att jag orkar lägga ned energi på dig heller..
Jag ska bara skita i dig, ha ett jävla bra liv!


På topp!

Löv

Kom nyss ur duschen och jag vaknade också ganska nyligen. Vårt te är tyvärr slut, det hade suttit perfekt nu! Men då blir det att fixa kaffe istället. Har märkt att jag börjar bli lite smått krasslig nu när vintern har kommit hit. JA! Det snöade igår och snön hade gärna fått vara kvar tycker jag.. Är det bara jag som tycker att snö är vackert? Likaså regnet? Det är ju mysiga väder! Det är något med Vintern som är speciellt. Man får en härlig feeling, men det kanske bara är jag :blush:.

Idag börjar jag 12 som sagt, skönt var det att sova ut. Jag har en dryg dag antar jag, jag slutar 16.15 idag. Så det är Kind of en lång dag, men ändå inte. Funderar på att dra till Hamnis ikväll, men jag vet inte om jag har tid. Har ju några uppgifter som ska göras. Jag vill nog lägga mig tidigt idag också.. Hade varit skönt! Men vi får se, för jag borde nog inte fara dit och göra svenskan och VVS-tekniken istället. Ja, det blir nog så... Tyvärr :(.

Aja, nu ska jag fixa lite och så.. Men bloggar senare, puss!


Tyvärr

Torsdag sovmorgon

Onsdagen är tyvärr redan över, Meen har man kul så går tiden snabbt! Idag så hade jag typ inte ens skola, satan så värt de va! Jag köpte då mina skor idag och jag älskar dem. Det fula är, att jag har så sjukt små fötter att jag köpte ett par 36 or :blush:. Aja, kvällen spenderade jag hos Felix. Eller ja, typ dagen ^^. Vi såg 2 eller 3 avsnitt av scrubs och 2 avsnitt av vänner, kanske tre till och med? Sedan så åt vi mat, och så fick vi erbjudande att komma hem till hans mates och fika. Så vi drog till martin där även alle och ogge var. Dom stod och bakade när vi kom, så det blev då kladdkakemuffins.. Aja, fett less på choklad för övrigt! Åt typ 4 och ville spy :blush:.

Imorgon är det torsdag, ännu en till sovmorgon! Börjar 12 och det är skönt som satan! Kommer sova länge och bara sova, njuta! Usch så skönt det kommer att bli att lägga sig i sängen under mitt tjocka täcke, bland mina 4 kuddar. Vill bara skutta upp nu och gosa ned mig. Men inte riktigt än, ska dricka upp mitt te. Sedan ska jag borsta tänderna, men efter det! DÅ ska jag sova :] Hihi, puss på er alla!


Nya skor! <3

Onsdag och Sovmorgon!

Nu har man nyss vaknat, sovit lite extra länge idag. Skönt! Denna vecka är ju hur underbar som helst :). Verklkigen - I måndags var jag ledig och pluggade hemma, Tisdag, okej.. Det var en dryg dag! Men dan är över ;), Onsdag - sovmorgon, en lektion (om ens de?), ska shoppa nya skor och allt :blush:! Love it! Sedan ska jag hem till Felix och äta där, blir mys <3

Det blir dom här om dom fortfarande finns i min storlek :)



Har inte så mycket att säga nu, jag ska klä på mig. Fixa frukost och så ska jag till stan :) Pusshej!


Too $hort

Snart dör min dator så jag ska fatta mig kort, har hål nu som vanligt. Inget jag njuter av precis! Det är kallt i skolan och det är kallare ute.. Det regnar till och med :( Aja, puss!


Städat!

*Suck*

Nu har jag sprungit runt i rummet och städat sedan jag kom hem från mamma. Dock är jag inte klar, jag har lite kvar. Men det är skönt att det mesta är gjort! Ska snart lägga mig och sova, men nu ska jag bara dricka upp mitt te och låta pulsen lägga sig. Jag får världens adrenalinkick när jag städar, jag kan städa i flera timmar! Det är sjukt, men nu lät en del va för att hinna ta det lugnt och varva ned.

Idag var jag förbi sjukhuset.. Jag var en vecka tidig! Det var faktiskt lite roligt, för förra gången hade jag läst fel på tiden. Men jag hade inte läst fel, utan bara beräknat dagarna fel. Kul kul, jag kan vara virrig ibland :). Men det gick bra i alla fall, han sa att det såg bra ut och att det kommer fixa till sig mer och mer. Jag ska ge det ett år, och sedan om det blir några probs komma tillbaka :).

Här får ni en bild på lillebror innan jag lägger mig!



Jag älskar dig sjukt mycket, du kommer aldrig förstå
hur mycket du betyder för mig! Det är du som har
lappat ihop familjen, det är du som får oss att hålla ihop.
Det är du som är guldklimpen, och det är du som lyser
upp min dag. Du gör min dag lillebror, och jag kommer
alltid att finnas där för dig. För du är mitt allt! Jag älskar dig..!


The perfect läsk in the perfect moment <3

DUCK FACE! And we love it ;)

Älskar Ämmähs ansiktsuttryck när hon får en puss av mig :blush: För övrigt tjockar vi oss med läsk och pluggar :)






My little sunshine <3

The heart of the matter

Nu sitter jag i Ämmäh's säng och lyssnar på musik. Vi har varsin dator, och är såå sociala med varann :blush:. Vi ska strax titta på läxorna. Hon har japanska och jag har svenska och VVS-teknik, najs.

Idag så for jag själv hem för att jobba, men då var tidningarna 5 timmar sena. Så det blev tyvärr inget jobb för mig. Så Felix kom med bilen och vi for till Ämmäh. Vi såg typ bara på tv och tog det lugnt, men det var mysigt :). Till middag fick vi hemgjord pizza - Godaste pizzan på evigheter! Det var verkligen super gott, jag åt mer än vad jag egentligen kan få i mig. Men det är det värt! Ska tvinga Ämmäh till att gå en liten promenad med mig, för jag är sugen på Fanta exotic!

Igår så var vi och fikade, jag hade tyvärr inte med mig kameran. Men Ämmäh hade en bra mobil kamera, så allt löste sig! Ja, lite redigerad i PS..



Våran kväll igår spenderade vi i stort sett i Ämmäh's säng. Vi såg på Lejonkungen och tog det lugnt, åt chips och så. Det var verkligen jättemysigt, dock somnade jag när vi såg Lejonkungen 2.. Innan hälften hade gått *heh*..

Ja, sedan så har vi bara tagit det lugnt. Tittat lite på tv och läxor som vi haft. Vill verkligen göra det här oftare, det ska jag se till!

Nu ska jag försöka få Ämmäh, och mig själv.. Upp på benen efter den där pizzan.. Hahaha Tjockis jag är! Puss :blush:


Bilder dirr från kvällen <3

Chips satt jäkligt bra just nu..





Leker med PS

En bild ljuger mer än tusen ord

Jag fixade photoshop igår, och jag har aldrig provat på det förut. Dock tycker jag att det är sjukt kul att leka med bilderna. Redigera dom och hålla på. Vi fick en uppgift på svenskan att redigera en bild, hur vi ville. Att antingen:

* Svensk minister festar med Elvis.
* Tidsmaskinen uppfunnen.
* Forskare funnit liv på månen.
och
* Megakändis nyopererad.

Jag och Elin redigerade en bild ihop, och jag har nu redigerat den lite mer. Nu är denna typ söner redigerad.. Men det får ni leva med X) Men ja, här har ni våran ^^





Klassiker @ Café station :blush:





Snö.. Nu?

Ja, ursäkta åter igen

Sett att det är fler och fler som läser min blogg, vilket är jättekul. Just då blir jag jättedålig på att uppdatera. Så ska det inte vara, ellerhur? Men det är för att jag pluggat en hel del och inte varit hemma. Igår var jag hemma hos Felix och åt middag, vi satt och pratade med hans föräldrar ett bra tag. Vilket var jättetrevligt! Sedan så gick vi upp och såg på Friends. Den serien är så bra!

Men hallå!? Har ni sett ute? Det är snö! Jag blev väldigt förvånad när jag tittade ut igår och såg att det snöade. Jag skulle ta något kort men jag blev jätteblöt och bilderna blev tyvärr inte bra alls. Visst, snö är vackert och så.. Men det blir ju så fruktansvärt kallt! Det är det enda jag inte gillar med vintern.. Att det blir svinkallt!

I helgen ska jag till Ämmäh, nu för tiden tar det för lång tid mellan gångerna att vi träffas. Senast vi sågs lovade vi varann att ändra på de. Vi ska ändra på de! Men du får sluta åka bort :blush:.. Nä, jag ska inte skylla på Ämmäh, det är faktiskt jag som knappt har tid. Antingen är det skola, eller så ska jag till någon annan. Så, jag får helt enkelt ändra på de.. (om det nu var så enkelt..)

Nu sitter jag och äter min frukost, ska snart packa väskan och fara till skolan. Japp, det är dags att avsluta. Har iaf prov idag, datorkunskap.. Haha kul x) Sedan så ska jag till stan och hem till Ämmäh. Trevligt Trevligt! Nu måste jag avsluta! Puss hej!


Suit up day!

Såklart jag göre ;)




Fotboll!

Sverige - Holland!

Höll på att glömma att det var fotboll på 4an! Vill inte att någon annan ska missa, Sverige - Holland nu! om 20 min :blush: JA, nu har jag uppdaterat er alla! Puss :D


You use to call me, just to say I love you..

VVS-teknik A

Sitter här och pluggar på VVS-tekniken, hinner knappt blogga ikväll. Kanske innan jag lägger mig! Puss!


Hål 3 h 45 min.. Kuuuul..

Ja, det säger ju sig självt.. Har bli nu värsta super hålet och jag väntar bara på att bli fotad.. Aja, får gå till John bauer och hälsa på Felix då XD :D




Welcome to my life

Galet ;)

Nu har jag just klivit av bussen, ska strax ringa ett samtal till Aftonbladet och klaga. Vi får hoppas på allt i världen att det går bra.

För övrigt var det ett skitväder igår, så jag kunde inte sova. Eller jag somnade tillslut, vinden var så stark att det lät som om det åskade. Regnet smattrade hårt mot mitt fönster, och jag kunde inte riktigt somna..

Idag så är det tisdag och vi har ellära, som vanligt. Vi har även skolfoto idag och jag är inte speciellt peppad. Haha, det har jag aldrig varit sedan 6 – 8 skolfoto. Jag var aldrig nöjd med mitt kort, arg på fotografen osv. Haha, lite komiskt faktiskt. Men i 9 blev jag äntligen nöjd med mitt första kort. Så vi får hoppas att det blir bra nu också.


Aja, nu ska jag sätta mig i lärarrummet och hoppas på det bästa. Vet inte vad jag gör annars, jag lär ju kötta sönder dem (A). För det är sjukt att jag ska betala 443 kr mer än vad jag har ;).


Så, Wish me luck ;) Puss!


Klagobrev!



Långt klagobrev, blir att ringa imorgon! Puss!


Smile

Don't forget to breathe

Usch, måndag (Y) Härlig dag.. Har just fixat te till mig själv, så himla gott! Jag skrev nästan ingenting igår. Men jag har mina anledningar.. Eller något..

Igår så var jag sista dagen hos mormor, vi var ute och gick osv. Vi packade och for hem, när jag då kom hem så fick jag skjuts av pappa hem till Felix. Då vi såg på How I met your mother och 2 ½ men och drack te. Bara tog det lugnt, det gillas :). Sedan när jag kom hem kring 22.30 hade jag inte någon lust alls att blogga.. Så där har ni min gårdag.

Idag är det måndag, jag börjar 9.25 och har turen att jag slipper sluta 16.30 idag! Jag slutar istället 13.10, för att jag är bääst! Ja, det är för att jag redan gjort matteprovet som dom andra ska ha idag. Toppen!

Hoppas du inte fryser nu.. :blush:





Förlängd!

Ni sug :]

Haha, ni suger på att komentera, så jag förlänger frågestunden med en vecka, puss godnatt!!


God natt alla vackra där ute!

Natti natt!

Nu ska jag krypa in i min sov T-shirt och se på film med mormor, mamma och morfar. Sedan blir det att hoppa i säng för mig. Är redan trött :blush:, vi har i alla fall massa te här och det kanske gör så att det känns bättre i min hals. Har lite ont i den, men det går säkert över (Y). Ska bara säga god natt, puss!




Höst

Hösten är här..
Håll min hand, det börjar bli kallt ♥..





Graven ♥

Saknaden är stor

Nu har vi varit till holmsund och varit förbi graven. När jag satt i bilen på väg dit började jag känna klumpen i magen. Innan kyrkogården var jag mellan fingrarna på att börja gråta. Sedan när jag satte min första fot innanför kyrkogården började tårarna rasa.. Jag kunde knappt andas och ville bara gå därifrån. Vi tände ett ljus och bara stod där och tittade ned på graven.. Sedan tog vi en snabb vända förbi huset som en gång var deras. Jag slutade inte gråta på länge.. Tänkte tillbaka till senast vi var där, men helt ärligt.. Är det tomt.. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde där senast.. Jag kommer bara ihåg att vi alltid for dit och fikade.. Jag kramade om dem så mycket som möjligt.. Åh, nu när jag tänker efter.. Sist vi var där, så städade vi efter dem..

Här kommer lite bilder :)









Miss y♥u a lot, and I will miss y♥u forever

Godmorgon alla latmaskar som sitter och läser :blush:

Idag är det lördag, vaknade av ett sms vid 9 men somnade sedan om och drömde världens underbaraste dröm. Men, man önskar ju att det var verklighet :blush:. Sedan hatar jag när folk kommer in och skriker på en på morgonen eller att de typ slår på en, sliter av en täcket osv. Ni förstår? Men min mamma är ju så fin, hon kom in imorse och kramade mig och sa "god morgon min goaste dotter" sa massa fint och så slutar hon med "jag älskar dig" hihi. Sedan började hon med "klockan är 10.17 *pip*" haha.. Naw!

Min lillebror är ju den underbaraste! Han kommer in i köket här hos mormor. Slår på kinderna och säger "mormor, jag kan spela musik!". Sedan säger han att jag ska försöka och säger "du kan ju du också!" Naaww :].

Måste dra nu, skriver mera sedan! Puss!!


Oboy och mackor ♥

Kvällsfika

Åh, oboy med mackor.. Det var inte igår om man säger så, säkert 1 år sedan eller mer! Omg, så jag sitter här och njuter :blush: Gud så pinsamt att det tagit så lång tid, detta är ju så sjuukt gott! Haha, And you know it!

Jag har varit ute och gått lite, är på världens humör att bara gå! Skulle kunna gå 2 mil, varför inte 200 mil? Sakta, inte stressa.. Drömma mig bort, bara sjunka in i mina tankar för ett tag. Jag är lycklig, jag är glad, jag ler, jag.. Ja, är lycklig! Yess.....

Ska man kanske sova snart? I alla fall krypa i säng och så.. Aja, nu ska jag fika klart och borsta tänderna, puss :)


Det händer bara i drömmarna..



Så mycket ord.


Mormor

Hos mormor ♥

Nu sitter jag hos mormor och har kopplat mig till min morbrors Internet. Till middag blev det vofflor, och det var inte igår man fick vofflor precis! Så jag njöt och åt massa.. Sedan blev det mycket skratt och tårar! Eller, i alla fall från min sida.. Det var ett skämt som dom drog, ett lite grövre skämt. Jag har inte skrattat sådär mycket på länge! Jag skrattade så mycket att jag fick kramp, kunde inte andas och grät! Det gillas, för jag hade riktigt kul :blush:

Sedan så måste jag berätta hur sjukt roliga våra datakunskaps lektioner kan vara ibland! Helt sjukt.. Idag så satt en elev och smsade på lektionen:

Läraren: Vem smsar du med?
Eleven: Mamma...?
Läraren: Hälsa och tacka för senast! *ler*
Klassen: *skrattar*

Sedan så var det en hel del annat, men dagens lektion rann iväg - även om word är så lätt.. - det var kul! :D

Imorgon kommer vi att fara förbi gammelmormors och gammelmorfars grav.. Jag lär ju brista, så mycket jag saknar dem går inte att beskriva fullt ut i ord. Kan fortfarande inte förstå att ni är borta, att era fötter inte längre står på jorden.. Jag vill ha er tillbaka på denna jord, jag vill bara kunna se er en gång till. Få krama er, hålla er hand.. Usch, jag kommer inte orka detta nu.. Då brister jag, puss!


Jag typ måste ha dem!!



Dom finns i min storlek, ska man beställa hem :blush:?


Det är som solsken en regnig dag :blush:

Man kan alltid le för någon annans skull

Förlåt för att jag inte uppdtaterade igår. Jag började på ett inlägg, sedan fick jag ett samtal, glömde bort det och gick och la mig. Lyckat :]. Igår hade jag en kort skoldag idag, började 12 och slutade 13.45, Gillas! Det blev ju Inte en jobbig dag heller.

Idag är det det helg - ÄNTLIGEN! Fast, idag ska jag till min mormor! Så jag kommer inte vara hemma. Men jag lovar att om jag får möjlighet till att blogga någon gång, så blir det av. Jag har ju lapen med mig ♥.

Just de ja, nu kom jag på varför jag ville blogga igår.. XD.. I onsdags så slutade jag tidigt, var förbi Felix skola och hade lektion med dem. Sedan så slutade dem och i insåg att om vi sprang skulle vi hinna med bussen. Jag hade då (dum som jag var) mina klackar. Så i slutet av trappan är jag nära på att ramla tar emot mig, men glider sakta fram och ned på knä. Fyfan så pinsamt! Jag har aldrig, jag menar det verkligen -
Aldrig! ramlat med mina klackar förut, haha.. Men ett gott skratt fick vi :) Tur att det bara var jag, Felix och en av hans klasskompisar som såg XD! Aja, nu ska jag fixa med frukost osv. Puss!


06.30

Pigg?

Detta är ett snabbt inlägg innan jag skyndar mig in i duschen. Klockan är 06.30 och jag är pigg? Sjukt märkligt, det var verkligen så. Att när väckarklockan ringde, blev jag jätteglad och flög upp ur sängen. Herregud, jag slutar 16.15 idag.. Men jag är så glad som jag är? Något har gått snett i min skalle, haha :) Nä, det är en bra dag idag! Allt kä!nns toppen, woho! Nej, nu måste jag verkligen ta och göra det jag ska göra :) In i duschen.. NU! Pussar och kramar :D!


Addicted

???

Nu har felix ganska nyss farit hem, vi lyssnade på massa musik. Det var mysigt :) Vi lyssnade på en låt som jag öppnade öronen för, men den finns tyvärr bara på spotify så här är den låten. Jaa, nu blir de att hoppa i säng.. Måste bara lyssna igenom några låtar först :]


Dagens låt






Miljöteknik

Haha..

Här står två lärare och skrattar åt gamla historier då elever kom försent. Min mentor berättade om en elev som bodde 50 meter från skolan. Men kom 20 minuter sent, och då var han tvungen att fråga hur de kommer sig att han är 20 minuter sen. Då tittade han ned i golvet och sa "motvind". Haha, här står dom och skrattar så att det ekar.. Inte för att jag tyckte det var speciellt kul. Sedan hade någon haft en hund som ätit upp läxan, på riktigt! haha.. Aja, gud så intressant ;)

Vaknade 9 idag, gosade in mig i ett täcke vid datorn och gjorde te. Lyssnade på massa musik och bara hade det bra. Nu har jag fått sluta hihi :blush:




Wtf, tja tja? Noooooo.... XD




Information!

Glömde..

Jag glömde ju faktiskt informera er om hur lång frågestunden håller i! Den är igån till söndag 00.00! Så det är bara och fråga på. Ska svara på alla frågor, så ni behöver inte vara oroliga att inte få svar ;).



Idag har dagen varit väldigt seg, har bara mått dåligt och velat fara hem. Men så kan de gå! Eller hur? Tyvärr inga samtal från polisen heller.. Det suger verkligen, jag hade ju alla mina anteckningar där. Jag behöver dom verkligen eftersom att vi strax har prov i allt. Jag hade ju matteprov idag, och alla mina anteckningar i väskan. "Kul".

Ska strax äta middag, sedan blir det en varmdusch, fotbad, ansiktsmask och myskläder! Låter så sjukt härligt :blush: Det kanske blir och tända några ljus nu? Det börjar bli så pass mörkt att man kan ha ljus nu. Det gillas skarpt, jag älskar ljus!

Ja, jag älskar denna effekt på korten! Det bara är så :blush:




Jodå, så klantig är jag!

Fin fint!

Har ju snackat om att jag var klantig när jag var barnvakt. Tänkte att jag kunde berätta de nu när jag har så tråkigt som jag har! Jag fick en varning när jag var där att, handtaget till toaletten var löst. Men på en timma hinner jag glömma bort det, så jag går på toa. Smäller igen handtaget och helt plötsligt har jag handtaget i handen.. Inlåst sitter jag nu där och så ropar jag på Niklas (tobias bror). Han försöker få ut mig och jag han typ få värsta paniken x). Jag sätter tillbaka handtaget och vi får ut mig. Lyckat Anneli.. Lyckat!

Sedan är ju natthumorn bäst!:
Niklas - Hur gammal är du?
Jag - 16, men jag fyller 17 nästa år.. Ja snart :)
Niklas - Nej, 17 också!

Hahahahaha...


Fall for you






Misory - Maroon 5 (Bombo Jones Raido Edit)




Busskort

Fy på mig

Sov extra länge idag för att jag tyckte att det skulle bli skönt. Men inser nu att jag måste skynda mig. Jag har 45 min på mig nu att vakna till, äta frukost, klä på mig och fixa mig. Inte härligt alls! Men jag får skylla mig själv som ställde klockan såhär sent. Men jag får ta igen all sömn imorgon då jag börjar 12, det är bara att lägga sig tidigt och vakna sent ;).

Igår fixade jag busskort äntligen, så jag ska lämna tillbaka moppen och börja med bussen. Härligt att inte behöva gå eller något sådant. Bara skönt att åka buss, men jag är riktigt irriterad på skolan. Förstår inte varför dom är så sträng med 6 km? Jag har 4.8 km till skolan och behöver då lägga ned övar 400 kr för ett månadskort!? Det tycker jag är lite småtaskigt, eftersom att jag betalar med mitt studiebidrag.

Aja, nu har jag inte mera tid att sitta här och babbla. Måste göra mig klar så att jag inte missar bussen! Ellära idag, det ogillas. Eller nej, klasskamraterna är så sköna så det funkar :D. Så, jag bloggar senare. Nu ska jag skynda på, Puss Puss!




Underbar :]

Bara för att jag blev kär!



Tillägg: Man ser inte hela videon tyvärr, så högerklicka och se "watch on youtube" :)


Tråkiiiiiggtttt






Skola nu då!


FRÅGESTUND! - Fråga vad du vill ;)




Måndag - En vanlig dag

Att man orkar stiga upp

Välkommen tillbaka måndag, jag känner mig inte peppad att fara till skolan utan skolböcker. Blir bara arg och irriterad, vill sova mera. Men vem vill inte? Idag är det en lång dag, en tråkig dag. Vädret ser så tråkigt ut! Grått och dystert :(

Jag hade tänkt att lägga in en frågestund här, fråga vad ni vill så ska jag svara på dem. Om frågorna är jättepersonliga och jag känner att jag inte vill svara, så kommer jag ju inte svara på dem. Annars är det ju bara att fråga på :)

Sitter här i morgonrock och funderar på att fixa frukost, sätta på musik och ta det lugnt. Det blir att ta bussen idag, för moppen har typ slut på soppa och jag orkar inte tanka den.. Aja, nu ska jag då fixa frukost! Kram :)


Nej, bloggen är inte nedlagd ;)

Hejsan allihopa! Jag är inte död!

Jag och Danni är helt jäkla sjuka! Vi har just badat i sjön :O Sjukt kallt var de! Jag höll på å dö! :blush: Nu så har vi snackat om att göra varm choklad och bara gosa in oss i täcket (A)

När jag var barnvakt så hade jag massa godis att gotta mig med! Sjukt gott, men jag mådde absolut inte bra efter de. Sedan så var jag inte ensam, och jag hade inte överlevt om jag inte haft sällskap. Jag var så sjukt klantig! 
Jag ska faktiskt erkänna vad lilla jag gjort! Jag råkade låsa in mig själv! Gud va kul de va.. Haha berättar mer imorrn eller nå :*


Barnvakt

Paint och Dockslott

Sitter nu barnvakt till Lowina, har ritat på paint och lekt med hennes dockslott. Haha barn är ju så söta! Nu har hon gått och lagt sig, och nu ska jag bara sitta här till 2 ^^ Jag har ju en godis skål så jag lär ju inte bli rastlös hahahaha :] Kanske inte riktigt så!

Idag har jag toppat håret, och så var jag på stan. Gjorde inte så mycket, åt ett suprime mål till middag och så var jag med några vänner. Aja, nu ska jag lägga ögonen på tven. Det är ju Idol nu ju!



(försenat videoinlägg)




BlaBlaBla

Äntligen fredag!

God morgon alla! Idag är det fredag och humöret är på topp. Idag så har vi inte de två sista lektionerna, sjukt skönt! Svenskan brukar alltid gå snabbt och sedan har vi badminton, sedan slutar vi. Jag frågade nämligen Frida om hon ville vara gullig och klippa mig idag och hon sa att hon kunde om hon kom till skolan. Så det blir att toppa håret och inte så mycket mer :).

Idag ska jag även vara på stan med Elin, vad vi ska göra vet jag inte nu. Men jag ska i alla fall köpa en till flaska med spotless som jag skrev igår. Jag ska äta middag på stan och sedan beger jag mig mot teg. Jag ska vara barnvakt idag, till en liten tjej som heter Lowina. Det ska bli kul faktiskt, jag älskar småbarn!

Efter att jag har varit barnvakt vid 02, ska jag köra hem till Danni och så ska jag vara där i helgen. Vad vi ska göra blir nog det gamla vanliga ;) Mys, sova, äta och ja.. Prata.

Nu måste jag packa väskan, äta min frukost och klä på mig. Så ska jag fara :) Pussar och Kramar!


RSS 2.0