VAKNA! Med The Voice

Ont i halsen.. Wonderful..

Jag klev upp 7 idag, halsen känns som sandpapper och munnen är torr... Jag tror att jag börjar bli sjuk :(. Nu ser jag vakna med the voice, som vanligt (A) Det är ju underbart såhär på morgonen :)
Idag har jag Ellära
- Håltimma på 2 h och 15 min - Ellära igen och så slutar jag :D (Y)

Nu ska jag äta frukost och klä på min innan jag cyklar till skolan. Det blir nog halsduk och vinterjacka idag, kallt :( Puss och kram allesammans!

Love the way you lie

Utkast

Tjenare allesammans :D

Nu sitter färgen i och jag längtar tills jag får se resultatet. Vi köpte en annan färg denna gång, så vi vår se! Blir en liten överraskning ;D Ja, Jag har fått nya trosor också, boxers ofc ;)! Idag har jag inte gjort någonting alls.. Typ
Dålig uppdatering jag vet.. Åter igen

Nu dricker jag te och tar det lugnt, mår illa som satan.. Men det får jag leva med :) Jag har ingen lust alls att blogga, men resultatet på håret (Y) Men aja.. Nu ska jag trycka i mig en alvedon och lägga mig i sängen.. Illamåendet kväver mig (Y)

Puss godnatt

Ica maxi :D

Handling på G!

Nu ska jag snabbt bara säga att jag ska med på Ica maxi och handla :blush: Jag ska få köpa hårfärg så att det blir att färga håret sedan *jippie* Haha, sjukt glad :) Nu måste jag dra :] Bloggar mer sedan Puss hej!

Just a eazy step..

Höst

Hur ska man uttrycka sig.. Utan att det ska bli fel?

Nu är det kallt ute.. Vart försvann värmen?? Nästan alla i min omgivning är förskylda, skulle inte förvåna mig om jag är det om en vecka eller så. Jag har börjat känna mig lite seg och lite ont i huvudet. Men jag överlever :) Nu ska jag strax ut i regnet och jobba *woho* Eller..?

Imorgon är det skola igen, och jag längtar typ :D Jag typ älskar min klass!! :blush: Nämen alla är typ as sköna :D Sedan längtar jag som satan till datorerna!! Vi ska få dem i veckan, hoppas på att få dem imorrn.. Men vi kommer typ få dem på onsdag eller något :) Men ändå, dom är sjukt snygga och allt :blush:

Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och så ska jag klä på mig, sedan ut och jobba då :) Pussar!!

Psst.. Jag ska fråga pappa om han kan köpa hårfärg idag..
Jag vill fylla i min mörka hårfärg.. :blush: *shyyy*

Våga hoppas

Bara för att jag drog ned stämningen..

Nej, inte alls okej! Jag har bara varit negativ nu, så nu ska vi dra upp stämningen :D Så jag länkar en låt då (A)



KRAMAR!!!


Lev dan som om det vore din sista <33

Choklad

Om det bara vore så lätt..


Sjukt fin låt.. Jag blev förälskad i låten direkt den nådde mina trummhinnor...

Nu sitter jag här och är sjukt rastlös, jag är inte på humör för någonting alls idag. Jag vill ut, men orkar inte.. Jag behöver min energi, vart är du? Danni, jag behöver dig just nu ♥ Hoppas på att få träffa dig imorgon, puss..

Idag så har jag jobbat som en vanlig lördag för mig. Jag sålde inte alls bra "vilken nyhet" det går ju aldrig bra.. Gah, nu låter jag sjukt negativ, men det är väl tack vare mitt humör.. Jag ska i alla fall gå och köpa choklad nu och tycka synd om mig själv :blush: Kanske ta en alvedon (L) Pusshej!


Det är verkligen svårt att säga något man inte menar.

Lots and lots of laughs

Dagens: Helvete, nu spilld ja saft på nyblocke!

Ja, dagen har ju varit en av de bästa hittills :D Vi hade svenska, även om vi hade prov så var det inget "jätte seriöst". Så det var ganska slappt ändå :) Sedan hade vi idrott, vi bara snackade om vad vi kommer att göra. Vi skrev lite om oss själva och så fick vi sluta typ :P. Sedan så hade vi datakunskap, där alla var slitna och allt blev såå mycket roligare! Vi satt och väntade på våran lärare och så hör man någon säga "Helvete, nu spilld ja saft på nyblocke!" Med väärsta dialekten xD Så nästan alla skrattar och så kommer läraren in och vill att vi ska dela med oss om vårat roliga HAHA XD. Sedan hör man han (som spillde) säga "Fan nu blir jag arg! Ska du ha nå saft eller!?" Haha ;D Ja, jag orkar inte fortsätta berätta, men det var så sjukt kul! Det är ju mycket roligare om man var där :blush:

Idag så har jag ju gymmat igen, sjukt härligt som vanligt. Jag har också nyligen klivit ut ur duschen, så att jag är ren och fräsch ;) Aja, nu har jag faktiskt inte mycket mer att säga!! Det blir mys ikväll med familjen, troligen film och så :) Så ni får ha en bra helg allihopa! Jag vet inte om jag hinner blogga imorrn eller så, men ni får kika in den om det hänt något :) Pussarrr!!!

Bara för att jag kan xD

Fredag 27/8

Åh, fysatan vad jag är trött..

Idag så har jag varit så klantig att jag sovit för länge.. Men jag får ju skylla mig själv :P Idag är det i alla fall fredag! Jag har en ganska chill dag antar jag, och så ska jag gymma efteråt <3
Ja, det är denna helg syrran kommer hit.. Vet inte vad som händer, vi får väl se :P Aja, jag kan verkligen inte blogga mer.. Jag har 30 min på mig nu att klä på mig, fixa mig, äta och så fara typ :) Aja, så.. Ha en bra dag alla :) Kramar!!

Vi säger så ;)

Spegel

Det var bara det orden som kom ut..

Åh, nu har man nyss duschat, fixat te, fotbad och slagit på datorn.. Fatta skönt! Jag ska strax skriva på min bok så snabbt jag berättat lite om dan :) Vi hade idag APU - Fast vi fick ha miljöteknik istället :) Sedan hade vi ju ett hål på ca 2 timmar då Joakim kom förbi min skola. Gentleman som han är masserade han min nacke som jag har träningsverk i! :blush: Svenskan gick bra, vi fick en uppgift om att skriva vad vi var bra på osv. Sedan så har jag bara varit med Johan och Kristoffer tiiip :D Jag har inte så mycket mer att skriva om, utan nu ska jag sätta mig ned och skriva på min bok :) Kramar!!

Just like that ;)

Home, home, this house is not a home

Träningsverk :D

Morrn morrn, nu har jag vaknat till lite mer och jag ska väl cykla om 30 min eller något. Idag så vaknade jag klockan 7 för att jag ville sova lite längre, för jag gör ändå inget annat på morgonen än att dega (A) Så nu laddar jag min Mp4 och lyssnar på musik, dricker kaffe som vanligt och försöker vakna till.
Jag snackade med Jon igår (en lärare på skolan typ) och han sa att de har pratat om att dela ut datorerna nästa vecka (Y) Det är ju toppen!
Idag så börjar jag klockan 9, de lektionerna jag har är: APU, (håltimma), Miljöteknik, Arbetsmiljö och säkerhet, svenska :). Jag slutar kvart över 4 idag, så jag lär ju vara ganska less när jag kommer hem och somna på soffan :) Repris från igår :blush:

Nu ska jag fixa mig och klä på mig, fixa något att äta. För att sedan hoppa på cykeln och dra mig till skolan :) Så ni får ha en bra dag allesammans :) PussKram!! <3

That's what I'm talking about ;)

Dö, jävla gubbe

Men är det så
Du vill ha det?
Då ska jag nog fanimej ge dig spader
Jag ska trycka läpparna emot din vägg och skråla
och jag ska hälla sur gammal filmjölk i din brevlåda
och jag ska trycka in loppor i din ventil så
att du får en djävulsk klåda

Dö, jävla gubbe, DÖ, jävla gubbe

Här var det en kväll då jag var med Danni, vi hade bakat kladdkaka och allt. Så vi gick ut på bryggan och åt upp den godaste kakan :* Åh så underbart god!! Så sjukt fin kväll också, med Danni och allt!





Åh.. Så heta :blush:



HAHAH kolla handen :blush: Så sjuukt klockrent!! Kolla handen!! XD



Stan med Danni <3

Sedan Ämmäh :D Cola, kakor och nagellack :blush:









Idag så har jag som vanligt gått i skolan, VVS teknik och Miljöteknik var de enda lektionerna :) Efter skolan gick jag på gymmet sjukt skönt!! Blir igen att gymma på fredag :) Sedan träffade jag snabbt några polare på stan.

Nu sitter jag och skypar med Joakim med fler. De snackar om 6k... Någonting någonting, någon beatboxar och håller på.. Inte coolt xD Jag ska snart sova :P Jag somnade 2 timmar på soffan idag efter skolan (A) Jag är typ trött.. Godnatt :D Puss


KFUM

Godmorgon alla underbara!! Jag har just duschat och börjat vakna till :) Igår fick vi vårat schema och det var verkligen roligt att se det, vi fick ett härligt schema :) Idag börjar jag kl 10 och slutar 13:30. Det är 2 lektioner, VVS teknik A och Miljöteknik. Efter det ska jag ner och gymma för att jag inte hann igår ;).
Idag blir det att ta bussen igen.. Fy för regn, jag orkar verkligen inte cykla i regn!! Så det blir att åka buss :)

Igår var jag ju varit på KFUM med de "första klassare" som går på min skola, både thoren och Yrkesgymnasiet :) Det var lite stelt i början och så, men det gick mycket bättre att prata med folk idag. Jag gillar redan min klass!! :) Jag trivs verkligen, och jag har som inte ens lärt känna alla än ^^ Det är ganska grymt ;)

Igår så har jag klättrat på en 15 m hög klättervägg, och jag kom nästan högst upp.. Men eftersom att jag är så kort så slutade jag nå alla "sten" saker :blush: Så killen som höll mig i selen drog upp mig utan att jag höll i något grepp och jag blev sjukt skakis. Jag hatar höjder!! Så jag fick panik och sa att han skulle ta ned mig (A) På marken kände jag lättnaden släppa och mina händer skakade sjukt mycket :O Men jag är stolt att jag i alla fall försökte :)
Sedan paddlade vi ju kanot, Jag paddlade med Markus och en annan kille. Vi paddlade sjukt sakta även om vi var tre xD Sedan så paddlade vi över till andra sidan av Nydalasjön och på vägen tillbaka så startade vi ett boll krig med de 2 kanoter som paddlade lite bakom oss. Vi kastade en tennisboll på dem xD Sedan så tog en kille tag i sin paddel och skvätte vatten på mig och så skvätte jag tillbaka (A). När vi kom till land och Markus med den andra killen hoppat av. Puttar Markus ut mig ensam på sjön xD haha Jag trodde att jag aldrig skulle komma tillbaka :]. Sedan gjorde vi en massa mer, Vollyboll, Studsmatta etc. etc.

Nu ska jag blåsa håret och klä på mig osv. Men ha en trevlig skoldag!! Pussss <3


Paddla Kanot

Nu har jag stigit ut ur duschen och sedan lindat in mig i täcket :blush: Jag har varit jättedålig på att uppdatera förlåt, men jag har inte haft någon tid och igår ingen lust.

Jag kanske ska berätta om mitt första dag på skolan.. Jag cyklade till skolan, ja Yrkesgymnasiet som jag ska gå dårå :) i spöregn *Woho vilken morgon*... -.-' .. Sedan när jag kommer till skolan går jag upp på andra planen och det är typ fullt.. Det var fullt nästan överallt, och att bara välja plats.. Det är inte lätt xD Men jag hamnade i alla fall med några frisörer och Thorenare, jätte trevliga tjejer :) Sedan blev det fika, Kakor och saft :P Lärarna stod och pratade på hur mycket som helst, vi fick gå ned till klassrummet och lyssna på mer babbel. Det som var mest skrämmande.. Var nog tystnaden, och hur stela alla var. Det smittade av sig, så jag satt ju tillslut där och spände mig :( Men sedan så gick det bättre till lunchen, :P

Vi fick skåp nycklar och som tur är kan man inte låsa in nyckeln!! Vad underbart, fast om man tappar bort nyckeln så kostar det 175 :-... Sedan fick vi ett passerar kort som fungerar till ytterdörren och till gymmet som de har på skolan :) Datorerna ska vi få om några veckor sa dem, det lät evigheter bort.. Men aja :P

Ja, igår blev jag bjuden på bio!! Grown ups :D Jag var och såg med; Olle, Skalman, Tage och Adam :) Sjukt rolig film! Det är verkligen en film som ni måste se xD Adam sandler är ju med, haha :D

Idag så ska vi paddla kanot och typ klättra klättervägg osv med vår nya klass, haha jag ska åka med Rickard och vi lär ju fastna på sjön! Han sa att senast han körde så gick den av på mitten och så sjönk han HAHAHHAHAHA xD Så jag lär ju få bada idag (A) Efteråt ska jag kolla in gymmet har jag bestämt om jag hinner :) För sedan ska jag hem till Mamma och Lillebror!

Idag får vi chema och sådana saker :) Jag har hört att vi kanske har hål dagar :O!!! Det är bara sick, men toppen ;) Nu ska jag hitta några oömma kläder, blåsa håret och typ.. Gå till bussen :P Går om ca 40 min, så jag ska försöka blogga ikväll, puss!

Dålig uppdatering

Jag orkar verkligen inte blogga nu.. Men jag skriver imorrn, puss <3

I heard that you were trouble, But I couldn't resist

Okej, då säger vi hej till skolan och VVS utbildningen :) Det enda jag lär sakna är mina sovmornar, men vi kanske får sovmorgon någon dag.. Hoppas jag.

Jag klev upp 6 i morse och slog på Tv:n. Nu sitter jag och äter frukost och lyssnar på musik. Men det löjligaste är att jag har beslutsångest :blush: Vad fan ska man ha på sig!!? Jag har typ panik 4-real!!

Jag har inte tid att sitta här och blogga.. Gaad :O Jag måste hitta något att ha på mig och äta upp min frukost :]

Cykelfärd

Nu är det strax tid för mig att hoppa på cykeln in till stan för att möta Danni ♥. Vi kommer nog stanna på stan ett tag vad jag vet och så blir det att fara förbi mig och packa om väskan. Sedan ta cykeln till Holmsjön :)

Jag har i alla fall nyss packat och funderar på att cykla snart så att Danni slipper vänta speciellt länge. Hatar dock att min Mp4 är död, så jag kan inte lyssna på musik. Men jag överlever nog ^^

Aja, jag känner att jag inte har något speciellt att skriva om nu, men jag bloggar imorgon :) PussKram!

Nagellack

Nu är det dags för oss båda att hoppa i säng, vi har varit vakna lite för länge :blush: Vi har väntat på att nagellacket ska torka och nu är det väl någorlunda torrt.. Även om jag failade ganska rejält -.-'

Imorgon ska jag till Danni gumsan igen, vi ska förbi Tage på kvällen antar jag.. Sedan ska vi väl bara spendera de sista dagarna med varann innan skolan börjar. Nu  ska jag äta upp min kaka :blush: PUSS!!



... Ja, godnatt :D

Mulet

Jag gillar denna tjejen istället för orginalet.. Så clean röst, så sjukt underbar!!



Nu sitter jag i Ämmäh's säng medans hon står i duschen för att göra sig klar inför stan :) Hon ska köpa en pyjamas och sedan ska väl jag se om det finns någon på stan såhär tidigt. Men vi ska inte stanna länge alls, för att vi ska hem och baka. Sedan ska vi fika - Vi hade planerat picknik, men det är så mulet och blåsigt idag så det blev inte av. - Det blir att se film och dega idag med antar jag :blush:

Igår såg vi en gammal film som heter "Walk the line" - En jättefin film, jag hade hört att den var bra utan att se den. Sedan hade en kompis till mig lånat våran skiva, så när jag såg att Ämmäh hade den här. Så var jag tvungen att se den och ja.. Den var bra! Så ni som inte har sett den, se den!

Idag har jag och Ämmäh även pratat om gymnasiet. Jag är då sjukt peppad på att börja en ny klass, nya lektioner osv. Sedan har jag då berättat mina synpunkter, tankar och känslor för Ämmäh om min linje då (VVS). Hon ändrade uppfattning om linjen och ville typ byta till rörmockare hon med :blush:

Nu ska jag ställa mig och fixa mig lite, klä på mig lite av kläderna som jag köpt osv :) Men ni får ha det så bra idag!! Pussar och Kramar!!

OMG!!! Nu är den köpt :blush: Min tröja <3

Hellow my darlings!! Nu sitter jag här i Ämmähs säng - Där ämmäh sitter bredvid mig och öppnar våra godispåsar och lägger dem i en skål. - Så, nu börjar de 3 dagarna hos Ämmäh, och som ni ser på rubriken. Så kan ni ju fatta vad som hänt :) Jag hade varit vaken i några timmar, vi hade rastat hunden, Ätit frukost osv. Då jag helt plöttsligt får ett sms av posten! Min första tanke var när jag såg de okända numret var tänkte jag först om det var Hampus eller så. Men inte det, när jag öppnar smset står det att mitt paket kommit och jag blir överlycklig. Jag och Danni typ tjöt och hoppade upp och ned av glädje :blush: Så nu har jag köpt min tröja som jag ville ha + En skitsnygg ring och ett par örhängen (eftersom att man inte får ut de sista pengarna i cash).

Nu har jag och Ämmäh just varit förbi Ica och handlat lite grejs. Bland annat godis och läsk ;) Vi ska trycka in en film i dvd:n och se något, som jag inte vet än vad det blir. Men det blir att blogga om det imorrn istället. Om jag då lyckas sno datorn igen av Ämmäh :blush:

Snabbt vad som hände igår hos Danni, vi typ.. Var på stan (A) och sedan for vi hem.. Såg film och tjockade oss med cheesecake - GRYMT god kaka som Danni själv bakat - Lovely ♥
Men vi var så sjukt trötta så att vi halv sov vid.. 20:20 men höll oss vakna till 22 *heh* och så vaknade vi 7. Ja, vi är så bra att vi vänder på dygnet och så är det bara!

Nu ska jag i alla fall avsluta detta inlägg! Ska nu mysa med Ämmäh, så sov gott alla söta. Så bloggar jag inmorgon antar jag :) Pussarr!


God morgon världen!

Nu står jag här på bibilioteket och bloggar ^^ Jag har vaknat 7 idag så jag är sjukt spidad :D Idag blir det då mera shopping! Kommer vara askul!! Inatt så sov jag ju hos Danni, och det är ännu en natt idag :blush:. Igår så var jag förbi JC och kollade på tröjan.. Man ville dregla på den bokstavligt talat :blush: Men idag var jag då förbi där igen och la undan en (A) Det fanns bara 3 kvar.. Så jag var tvungen!

Ja, som sagt så blir det shopping idag, och så ska jag gratta en kompis :) Träffa mer kompisar osv, det kommer bli sjukt kul idag med :D Jag har tagit lite bilder som jag kan lägga in ikväll eller något skoj :D

Pussar och Kramar // Anneli & Danni ♥

Sjukt jävla het!

Oh, nu har jag skrapat ihop en skön spotifylista, så ni som har spotify - Subscribe!! Hoppas ni gillare ;)
Skööön ;) - Lets get this party started!

Eftersom att jag är dålig på min "bild uppdatering" så får jag ju nästan ta och lägga in en gammal bild här :blush: För nu kommer det kanske inte något inlägg på ett bra tag så.. Här kommer en bild då, pussar!!



Shopping - Miss Li

Åh.. Jag är så kär i den här låten!! Ni måste lyssna, hoppas ni gillar den lika mycket som jag ♥



Godmorgon!! Nu är klockan 07:47 och jag har nu varit uppe i snart 2 timmar :) Jag har duschat och jag har fixat mitt hår osv :) Jag sitter och lyssnar på Miss Li - Så underbar!!

Som ni redan vet så ska jag på stan idag. Jag ska få shoppa (Äntligen!!) Jag vet inte vad jag ska shoppa än, utan det blir att shoppa impulsivt och bara slita tag i saker :D Jag ska då först förbi banken och lösa ut min check och så ska vi väl ut i affärerna antar jag :)

Danni gumsan ska väl komma hit snart, men innan det ska jag fixa lite frukost. Rosta mackor och en yoghurt tallrik kanske ;) Det lät smaskigt och gott, speciellt nu när min mage känns som ett stort hål!

Eftersom att jag ska sova borta hela veckan, så vet jag inte hur mycket jag kommer blogga :) Men håll utkik efter inlägg! Jag har nu också laddat min kamera, så att jag ska fota nu i veckan! :)

Pussar och kramar // Per$$$on


Psst.. Jag kommer ju få tillbaka min tröja idag också.. Hihi.. :blush:

Hur skriver man en dikt?

Jag fick en förfrågan idag.. "Hur skriver man en dikt?"
Jag sa då "såhär:"

En man..
Stod bakom en björk..
Jag visste inte om jag skulle våa gå fram till honom..
Jag kände igen honom från någonstans..
Jag stod och glodde på honom tills jag såg att han började gå emot mig..
Jag blev generad och tittade bort..
Försökte skymma mig själv genom att vänta på mig..
Men hur dum får man va?

Han pickade på min axel, och innan jag visste ordet av det, hade jag hans mjuka läppar emot mina..
Jag öppnade mina ögon..
Där var hans gröna ögon..
Han var lite längre än mig..
Inte mycket..
Mörkhårig..
Och sedan när jag kände hans tungspets mot min..
Tog jag ett steg bak..
Jag kände mig rädd..
Jag kände rädslan växa innom mig..
Och sedan när han kramade om mig..
Så kände jag mig plöttsligt trygg..

Jag log mot honom och frågade vad han hette..
Men han bara vände sig om och gick..

Och det var där jag vaknade från min dröm..
Som om det skulle hända i verkligheten fnyser jag åt mig själv och kliver upp ur sängen..

Texten bara flödade.. Men så lätt är det egentligen inte.. Eller?

Bye bye lovely home ;)

Omg!!.. Nu känner jag på mig att jag kommer vara sjukt sliten imorrn.. Klockan är 23:54 och jag ska upp 6:00 imorrn och duscha.. Men det får man väl leva med eller något..

Jag kan verkligen inte fatta att vi börjar skolan om en vecka!! Fasst jag är sjukt pepp faktiskt ;) Men iaf, den här veckan innan skolan.. Så kan ni ju ta och gissa vad jag ska göra ;) Jag ska sova borta!! 7 dar, sjukt skönt :blush:!!

Veckans planer dårå ;):

Måndag: Danni + Stan "font-style: normal;">♥
Tisdag: Danni + Stan

Onsdag: Danni + Stan - Ämmäh

Torsdag: Ämmäh
Fredag: Ämmäh + Stan - Danni 
Lördag: Danni 
Söndag: Danni

It's going to be a looong week ;) + Att man ska börja vända på dygnet *suck* Men man måste ju..
Och så jag är så sjukt sur!! Min consiler (cover all mix) är borta.. Jag är typ heartbroken :(.. *snyft*

Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få tillbaka min munkjacka, är så sjukt lycklig :blush: Ni fattar inte!! och på det lyckliga så har ju jag fått mer ca$$h! (eller ska få..) 400 spänn på JC = Då kan jag köpa en så sjukt snygg tröja som jag hittade!! :blush:

Pussar! 

Fredag, Måndag, Söndag.. Vänta nu?

Gud vad jag har börjat blanda ihop dagarna! Igår trodde jag att det var måndag, och idag.. Skulle de då varit tisdag, men jag vet inte vad som flugit i mig :blush: för jag trodde att det var måndag idag med - 2 Måndagar i sträck.. Visst ^^

Men nu ska jag inte babbla på om vilken dag jag tror att det är, utan jag ska snart ut och jobba. Senare idag vet jag inte vad jag ska göra. Det blir att dammsuga och sedan typ läsa bok eller något. På kvällen ska jag också förbi min mamma :) För jag kommer annars inte träffa henne i veckan alls typ :(.
Igår i det fina vädret, var jag hemma och stor städade! Jag slängde 10 påsar med skräp!! Sedan så funderar jag på att flytta ett skåp osv. Jag har tagit bort min dator och skärm nu. Daniel ska komma och hämta den senare idag :P

Igår så kom även Danni förbi, och vi gick typ en promenad för att köpa klubbor.. Då affären hade stängt xD Sedan när vi var ute började det regna, åska och blixtra :) Jag tyckte att det var mysigt, och även Danni.. Men inte min lillasyster. När vi kom in så såg vi på en film som hette Shelter, typ en sckräckfilm :D Den var awesome!

Nu ska jag dra puss ♥

SKIT DATOR!

Sitter nu och raderar massa saker från min dator för att den ska bort bort BORT!!! Den vill inte funka alls nu i alla fall.. Jag hatar det, men det får man leva med ;) Jag håller i alla fall på med en massa städning :) Syrran ska hjälpa till och slänga saker hon inte använder, och allt :) Sjukt skönt att få bort massa skit som man inte använder :)

Igår bloggade jag inte för att jag inte hade någon ork alls, och jag kom hem sent :) Men lite kort så var jag med Danni, och så for jag tidigt till mamma :), det var typ min dag igår x]

Nu ska jag i alla fall slänga ut denna skit dator, jag vill inte ha den här längre.. Ush! Kramar!

Tage lillpojken :D

Oj oj oj, detta var inte alls planerat (A) Ännu en natt hos Danni, men jag klagar inte ;)! Imorgon blir det dock att säga hejdå och sedan måste vi vara ifrån varann ca 1 vecka! O.o :blush:

Idag så har vi varit förbi tage och sedan så for vi till vårdcentralen - där Danni skulle ta en spruta - Det var så sjukt hemskt.. Ni kommer aldrig fatta! Härmed hatar jag vårdcentralen..
Sedan for vi hem till Danne och lagade mat och laddade på med lite energi, för att sedan fara till Tage igen.. Han måste nog vara lite less på oss nu :D Fasst han har ju inte sagt något (A) Men nu så ska vi ju inte va med han på länge så :P

Vi har typ cyklat 4 mil idag!! Sjukt najs :D Sedan så har vi faktiskt sett Torkel i knipa.. :blush: Aja, nog med snack, nu ska vi se "13 (det går så fort)" Jag skriver mer om det imorrn, kram!!

Moppetur ;)

Nu sitter jag här en en dag hemma hos Danni ♥ Vi har typ.. Varit på stan tidigt, träffat Tony, Mulin, Haffu med fler :) Sedan åkte vi till Tage och såg film, Disnyfilm ftw!! Hitta nemo ofc :blush: Sedan så for vi en snabbis förbi Stoffe i o´block och där träffade jag roligt nog 3 st som ska gå på min skola. Vilket de var väldigt förvånade över, men de typ kramade mig och va värsta glada (A). 2 st skulle gå i min klass, och de kände då en till som skulle gå me oss :P Och så var det en som skulle gå på typ Thoren :) Sjukt kul!
Sedan kom vi ham, och vi har pratat fixat med lit6e hemma mek ;) Bakat kladdkaka, och sedan ätit upp den med glass till, sjukt gott!

Imorgon så blir det att vakna sjukt jäkla tidigt, och så ska vi förbi tage igen (A) Och sedan vid 3 tiden ska jag med Danni gumman när hon ska få en spruta.. Tur att det inte är jag! :blush: Sedan ska jag då till min underbara mamma!

Nu ska vi två typ hoppa i säng :) Men ni får ha det så bra, pusshej!

En vit begravning (En bit ur min bok)

Jag drar upp dragkedjan på min svarta klänning och tar på mig mina svarta tights. Sätter upp håret i en inbakad fläta, och tillsätter små hårspännen med vita blommor på. Jag tar på mig ett vitt pärlhalspand runt halsen som en gång var mammas, och hennes vigselring som hon alltid bar runt sitt smala finger. Jag tittar mig i spegeln, och lägger på ett tunt lager med ljusblå ögonskugga, för att frammhäva mina ögon. Sedan lägger jag på lite mascara och går ned för trappan. Där står Tomas i trappans slut och tar min hand när jag ska ta det sista steget ned från trappen. Vi går till hallen och så tar jag på mig mina högklackade skor och sedan går vi mot Tomas bil.

Vi åker sakta mot blomsteraffären och solen bländar mig, när jag tittar ut igenom fönstret. Jag lutar mig mot dörren och känner en tår glida ner och landa i min munngipa. Jag känner en smak av salt och ser två små fåglar burra upp sig på en parkbänk där röda löv ligger under. Sedan tänker jag, det här är den finaste dan för en begravning. Det kommer bli vackert.

Jag kryper in i Tomas famn och låter tårarna falla. Dom rasar ned, och jag känner att jag längre inte kan andas. Det känns som ett stort tomrum inom mig, och jag greppar Tomas hand. Jag känner en klump i halsen som bara växer och växer. Mormor sitter gråtandes bredvid mig med en nässtuk i handen för att försöka hindra tårarna ifrån att falla. Mina tårar rinner ned och droppar från min haka och jag ser inte längre någonting. Jag ser bara en suddig kontur som står där framme vid kistan och pratar på om gud, och de vackra orden är som ett knivhugg i själen.

Jag plockar upp min vita ros från knät och ställer mig upp. Tomas håller i min vänstra hand bakom min rygg, och jag känner mig knäsvag när jag går fram till kistan med fotot på min familj ovanpå. Jag står vid kistan och tittar ned på fotot. Lägger min ros på den vita kistan och visskar. Jag älskar er, och jag kommer aldrig att glömma er.. Jag älskar er..

När jag sätter mina fötter utanför kyrkan på grusvägen så sviker mina ben mig och jag håller på att falla ihop då Tomas snabbt är där och tar emot mig.

- Jag klarar inte av dethär.. Jag klarar inte av det.. Säger jag, och känner att hoppet har svikit mig. Jag sjunker in i hans famn och gråter ännu mer.. Det kändes som om dom alltid skulle finnas där för mig..

- Jo det gör du, säger han och stryker mig tröstande över huvudet.

- Du är starkare än vad du tror, och jag finns här bredvid dig när du behöver mig, säger han och kramar åt mig närmre hans kropp.


Nathalie - www.kklister.blogg.se

Nu har jag som vanligt hem från någon/något :) Jag har då varit hos Nathalie och sett film, och typ bara pratat osv. Eller "bara och bara" det är ju underbart att jag fått träffa henne igen och prata! ♥

Imorgon blir det i alla fall en underbar dag med Danni! Vi ska då våldgästa Tage och så ska vi typ baka och tjocka oss! Så sjukt kul, hehe (A) Jag hoppas på att få snabbt blogga då där, och det kan jag fixa :blush: Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med :) Puss Kram!!

I wish I could say "im sorry" and that you would belive me..

Danni ♥

Nu är man hemma fasst jag ska ju bort på tisdag igen :blush: Det var sjukt härligt att komma hem till ett stökigt rum.. NOT!! Så imorgon måste jag städa ihop lite på mitt rum innan jag beger mig till Nathalie. Det är så sjukt synd om gumman, ska ta hand om henne imorgon :)

Jadå, inatt så sov jag ju över hos Danni! Så sjukt fin tjej ♥ Vi skulle tälta, men eftersom att det började att regna så la vi oss i soffan och somnade där. Det var ändå sjukt kul, vi satt typ i soffan och tjockade oss och såg någon film. Sedan när vi skulle ut så var det sjukt mörkt, så man knappt såg med ficklampa typ :blush: Så kröp vi in i tältet och snackade, snackade och snackade. Ja, man blir törstig av att snacka så vi gick in och drack.. Men det konstiga var att det började bli sjukt ljust, haha. Så ja, vi somnade kring 4 och så klev vi upp 10. Åkte ned till stan senare och så skiljdes vi åt. Tack för allt ♥!

Sedan har jag varit förbi mamma idag och lagat mat, fått lite kläder och så. Sjukt mys :) Ja, då imorgon ska jag förbi lilla gumman, vi ska baka kladdkaka och så ska jag ta hand om henne. Ska iaf till Danni igen på Tisdag, så sjukt kul! Det ser jag redan frammemot! Nu ska jag då sätta mig och chatta me folk, pussar ♥

Hällan

Nu har jag inte uppdaterat alls idag för att jag har gjort annat :) Men jag har i alla fall jobbat, varit ned på stan me folk och sedan blev det bad :D. Ja, sedan så våldgästade jag Daniella och ska nu sova över här :). Vi har tagit ett till dopp när vi kom hit till holmsjön och så har vi efter det typ degat i soffan me fika och film :P. Snart ska vi tälta på gården haha fyfan så najs det ska bli :blush: Sjukt länge sedan! Jaja.. Nu blire bara babbel här :) Men imorrn blir det också bad och jobb, och sedan en sväng förbi mamma :) Puss hej!

Jag finns här för dig ♥

Nu har jag kommit hem för ett tag sedan, och jag tänkte att jag skulle blogga innan jag går och lägger mig. Eftersom att jag ska jobba imorgon så ska jag lägga mig ganska snart :(..

Idag så har dan känts otroligt lång, men den har varit rolig :). Jag var förbi Teo och försökte väcka han och Simon, lyckades dock inte första gången, och då gick jag hem och gjorde någonting.. Minns typ inte vad (A) sedan andra försöket när jag kommer förbi 1 ½ timme senare så är de vakna, så jag behövde inte vecka dem :D. Sedan så gjorde vi bara massa onödigt, titta på youtube och massa skit.
Senare for vi hem till Simon och åt lite middag, for vidare in till stan där jag fick träffa en massa kompisar :). Köpte en milkshake och några klubbor. Sedan så for vi vid halv 9 till Simon och drack kaffe, och nu sitter jag här! Som sagt, dan har gått långsamt, men jag har haft kul :).

Ja, nu ska jag då krypa i säng.. För att orka kliva upp :blush:, sov gott allihopa! Pussar!

BTH - In tha house :D - 6 Augusti

Halloj alla söta bloggläsare! Idag är det äntligen (?) fredag och det är typ bara 2 veckor innan skolan startar. Jag längtar till att få börja på gymnasiet, jag ser verkligen frammemot det :). Och till er nya läsare: Jag ska gå VVS - linjen på Yrkesgymnasiet, alltså rörmockare :).

Idag är det en bra dag! Det är fredag = folk är lediga från sommarjobb och så vidare + att det finns flera saker arrangerat till ikväll :). Jag var inbjuden till något som hette Get loose ikväll. Det ska hålla till på Hamnis och det kommer säkert bli jättetrevligt :). Sedan var jag inbjuden till en Gummibåtsfest, som jag dock inte ska till..:
1. Jag är livrädd för älven.
2. De ska åka gummibåt på älven!
3. Det skulle vara en fest, och de skulle vara alkohol.
Vilket jag tycker är väldigt dumt.. Jag vill då inte vara
med om de ska festas och supas på älven - För att jag tycker att det är korkat :)

Men, idag är det faktiskt en speciell dag! Det är nämligen så att Karistha (pappas fru) fyllar 35 idag! Grattis till dig :D

Nu ska lilla jag försöka att väcka upp 2 latmaskar för att de ska dra med och bada hade jag tänkt :) Det blir att bada på kyrkstugan och sedan så vet jag inte vad det blir. Men vi får se! Jag bloggar när jag kommer hem ikväll, vilket kan bli lite sent, men vi får se ;) Massa Pussar!!

WOOOOP!!!

Tyvärr så har jag inte kunnat blogga eftersom att jag har haft fullt upp med annat :) Så det blir en stor uppdatering idag istället :)!! Så det blir ett långt inlägg, ta ett djupt andetag och kör ;)

Jag sa att jag skulle ned på stan i förrgår (tisdags), men istället for jag då hem till Fredrik. Vi lyssnade på musik, pratade och försökte blåsa sopbubblor med hans special blandning.. Vilket gick som det gick, men om man fick till det blev bubblorna väldigt stora :)
Sedan kom Marika till oss med en kompis till henne, en grabb som hette Johan, och efter det kom hennes syster. Då satte vi igång grillen och fixade med potatis och så :). Jag som då aldrig har grillat i hela mitt liv(!?!?!?! Skyller på pappa som sköter det så fint med grillen ;)) Skulle såklart grilla, eftersom att de andra inte orkade. Sedan hur det blev.. Ja, det blev väl bra, enligt mig och de andra.. För att vara första gången :blush:

Igår så var jag förbi Teo och Simon på morgonen och drack kaffe där. Sedan drog vi i regnet på cyklar till stan, för att jag skulle träffa Fia min gullunge :blush:. Sedan cyklade vi till Simon och åt Billys pizza till lunch, och då tragiskt nog märkte jag att jag glömt min mobil hemma, så i världens spöregn cyklar vi hem till mig för att hämta min mobil, och sedan från Tomtebo cyklar vi enda till Böleäng.. och att cykla då i spöregn var ju ganska roligt ändå.
Sedan så åt Simon och Teo middag hos oss och så skulle vi se en film, och den var hel vrickad! Den handlade om en 13 årig kille som typ misshandlade och våldtog folk? Helt sjukt..
Sedan när det började blixtra och åska slog vi av tv:n och kokade te för att sedan mysa i soffan och spela kort.. Då vi just kokat klart teet så får jag världens galnaste idé att vi ska ut i spöregnet, och alla va på, så vi sprang ut i spöregnet och skvätte vattenpölar på varann. Haha så sjukt kul det var! Men blött som bara den!
Sedan så drack vi teet och spelade kort :)

Idag så klev vi upp klockan 12 typ, slog på kaffekokaren och gjorde lite frukost. Sedan spelade vi kort i ca 4. timmar, vi spelade bland annat: Negerpressident och Chikago :). Sjukt kul, men det är inte lika kul när man förlorar och är en dålig sådan ;) :blush:
Någonstans där vid 4 tog vi ett dopp i älven, och sedan tog vi tag i våra cyklar och cyklade hem till oss. Jag for hem till min underbara mamma och lagade mat. Vi åt korvstroganof med ris och sedan till efterrätt blev det chokladpudding ♥ Så grymt gott, och sedan te och ljus med mys i soffan till det :) Kan det bli bättre?

Nu så har jag babblat på som stryk, så jag ska lägga av :) Så sov gott alla underbara! Puss

Stan

Inatt sov jag väldigt tungt, och jag vaknade med huvudvärk.. Första gången jag har det på ett bra tag nu, men det fixar sig säkert under dan :) Ja, och på tal om det, så har jag funderat ut vad jag ska göra idag. Förutom att Haffu har frågat om jag skulle vilja komma förbi stan, så hade jag snackat med Teo om att jag skulle träffa han och en kille som heter Simon. Men om jag inte har förstått allting fel så kommer Simon att sova över där. Så då kan man gå förbi dem på kvällen :)

"Summer marathon: dating" är på än en dag igen :D Så sjukt skönt att bara ligga kvar i sängen och kunna se på Tv :'D Jag funderar också på om jag ska till stan vilken tid jag då ska fara :) Det kommer att bli att jag måste cykla så :) Aja, ska fortsätta dega nu! Pusshej!



Kiss Kiss - Badkväll som blev Grillning

Ja, nu har jag kommit hem och satt mig här.. Tagit det lugnt och bytt om osv :) Teo kom förbi mitt fönster för att jag skulle smaka på hans vidriga Vira blåtira (haha, what?) och jag tvivlade på att den var så äcklig.. Sedan när jag smakade.. Så sjukt snuskig! och jag menar det!! Kolsyran var borta och allt kändes och smakade bara helt fel!

Ja, idag så skulle jag då dra ihop folk och bada, men tråkiga som folk var så ballade alla ur typ, så vi blev 3 st, och sedan kom Teo förbi och då blev vi 4 ett tag :) Vi badade en liten stund, men det blev bara kallt och då (sedan tidigare) hade 2 stycken (idioter vill jag uttrycka mig) lämnat en eld och bara farit.. Så vi tog över den och värmde oss vid elden, och sedan släckte den såklart - Det är väl en självklarhet att man ska släcka elden efter att man varit där? Aja.. :D




Underbart ansiktsuttryck!



Milkshake ;)


Alla som jag använder!! Jag vet inte heller om det är allt O.o Hemskt..



Nu ska jag typ sova.. snart :) Natt natt <3!!!

Saknar dig så sjukt mycket.. Även om du skulle glida ifrån mig, vägrar jag att släppa taget..

Lyxfällan

Nu har jag just druckit milkshake och fixat mig, dags att ta tag i städningen antar jag. Men jag kom på en sak som jag och mamma pratade om igår.. Jag har nämligen massa "lip blam" och så x] och igår sa mamma "Det skulle inte förvåna mig om du skulle vara med i lyxfällan för att du har för mycket Vaseline" Haha typ sant :blush:

Aja, nu ska jag lägga in kläder i garderoben och renbädda min säng osv. Men ja, jag bloggar nog efter badet eller något :) Pussar och kramar!!

Your biggest mistake

Jag hade bestämt mig för att moppa och damsuga hela lägenheten och så. Men när jag vaknade så slog jag på tv:n och låg i sängen, då jag märkte att det var "summer marathon: dating". Haha underbart sköna personer :D! - Haha idag kommer jag inte att dammsuga hela lägenheten (A) Men att fixa i rummet blir det att göra alldeles strax ;)!

Ja, och som jag har sagt så blir det bad ikväll! Ska efter städningen ringa omkring, och om det är någon som känner att ni vill följa med - här av er ;) Puss!!

Nu ska jag ta och ta på mig något och fixa mig och så, sedan blir det städning! Så, massa pussar och Kramar!!

små bokstäver växer upp, och blir STORA

Nu är jag äntligen klar med all tvätt! Jag har tvättat, manglat och vikt, och jag känner mig jätte duktig :blush: Imorgon ska jag städa massor - "kul" som alltid.. Men man sparar det roligaste till sist ;) Och det blir bad då med massa folk (A)

Vad gick fel?
Förutom att DU går och förstör..
Förutom att DU kan gå och göra precis som du vill(!?)
Utan att tänka på vilka du kliver över för att få som du vill..

Jag säger godnatt nu, kram kram!


Gone forever ♥

Nu sitter jag här och lyssnar på Gone forever, jag har länkat den tidigare - Så Underbar låt! Klockren typ ;) Jag är typ arg, och ja ^^ Men så kan det gå!

"Dörren stod på vid gavel och jag antog att den var öppen för mig.. Men jag förstod att jag bara trängde mig på när du satt där bredvid någon annan.." ♥ - En "tanke" som flög upp i mitt huvud igår när jag skulle gå och lägga mig.. Typiskt mig att känslor och tankar blir "dikt" liknande..

Nu ska jag nog städa rummet eller något för att sedan lägga mig ned och läsa ur min bok. Ikväll ska jag få fara förbi min underbara mamma ♥ Vi ska mysa och prata som vanligt, så härligt att hon finns där när man behöver prata!

Nu ska jag överlämna datorn till min syster åter igen, men jag bloggar ikväll :) Pussar!


RSS 2.0