Paous

Just nu så har jag uppdaterat vääldigt dåligt, och jag tänkte nu ta en paous istället. Så jag kommer börja blogga när jag har varit på sjukhuset igen :) Nu har jag bloggpaous till den 9/7 :)

Mardrömmar

Nu funderar jag på att ta på mig skorna, en tjocktröjja och plugga in ipoden i öronen för att sedan ta en prommenad. Idag har jag bara legat och läst på min underbara bok. Det har varit mysigt, och jag ska skriva mer om den sedan någon dag. Jodå, nu ska jag bara ta på mig skorna. Så ska jag traska i detta fina vädret, kram!

Här om dan drömde jag att jag fick ta av mitt förband och så råkade jag sträcka huden för mcket där stygnen satt. Så att hela fingret sprackupp... Inte kul..


Som ett tomrum - Saknar dig redan Elin <3

Eftersom att jag med bara en hand skriver detta inlägg så ska jag fatta mig kort. Idag så har Elin hoppat in i bilen för att åter igen åka till stugan.. Jag kommer sakna dig så sjukt mycket Elin, vad är ett sommarlov utan dig?... Jag älskar dig <3

Nu är det värsta tomt, och ett ord som kommer eka i mitt huvud resten av sommaren är: snort..Ett ord som Elin använde konstant :) Så sjukt söt! Hon är den finaste på jorden och jag överdriver inte! Hon skar min mat åt mig igår, och var så underbar! Fattar inte att jag måste klara mig utan henne i 2 månader nu! Önskar att jag hade 600 kr, så hade jag kunnat ta bussen dit och sova över några dar, och sedan ta bussen hem.. <3

Idag har jag inte gjort så mycket mer, såg film hos Leif och läst på min bok osv. Men ja inte så mycket mer, eller jag var på stan med Anton och så kom Tora. Synd att jag inte hann träffa Valdemar innan han for..
Åh gud! På tal om stan! Jag och Elin hittade väärldens charmigaste och snyggaste väskorna <3 Sjukt fina, och Elin köpte de båda <3

Nu ska jag lägga mig (om jag kommer upp i sängen utan att dö) God natt!


Elin <3

Idag har jag opererat mitt finger. Det var jätte läskigt, men underbaraste Elin var ju där <3

Jag fick massa bedövning och hela mitt finger svällde upp! Sedan så babblade jag på så mycket att dom som opererade mig måste ha fått arbetsskador... :blush:
Elin får skära min mat för att jag typ är handikappad ^^ Snart kommer Henrik hit och då ska vi se på jätte underbara barn filmer <3 som Micke och Molle och Spirit <3

Jag vill tacka Elin för att hon har skrivit det här inlägget åt mig <3


Levandes

Gooodmorning! Nu har jag suttit här och tagit det lugnt ett tag och snart ska jag städa rummet. Men först! Ska jag fixa en liten koffeinkick åt mig själv :D Jag ska även tvätta en massa tvätt idag, vid 13 tiden. Sedan ska jag också packa väskan och gå till Elin!


Osminkad ftw!


Lyckat

Okej, fråga mig inte varför jag är uppe just nu.. Jag har i alla fall skrivit på min bok, och svarat på morfars mejl. Nu måste jag sova så att jag orkar göra allt som ska göras imorrn!.. Idag.. Ja, Idag :D God natt!


Scrubs

Nu har jag nästan nyss kommit hem från min underbara mamma! Vi tog en liten prommenad, var förbi tvättstugan och såg Scrubs :D Sedan så kokade vi te och tog det lugnt, med lite choklad på sidan ;)

Jag sitter i alla fall och skriver på min bok nu, det bara flyter på och jag tänkte snabbt blogga innan jag försvinner i min egna lilla värld. Bland massa ord och vackerheter, så god natt alla! Jag tror att jag ska slumra efter 2 kapitel eller något.. God natt!

Fick just höra att Elin är i Umeå nu ♥ Länktar så sjukt mycket till imorrn!


Kvällen som aldrig blev av

Igår bev det tyvärr ingen grillning för min del igår, männsikorna som skulle komma dit slaggade för mycket.. Så när jag var tvungen att komma hem, var precis då vi alla var samlade och skulle till kärleksviken och grilla. Men that's life i guess, men jag menar. Det finns ju massa dagar kvar som man kan grilla :D Varenda dag typ :blush: Jag har ju flera nu som är pepp på grillning igen, så det är väl bara att passa på att ringa dem när alla är hemma ;)


Elin kommer hem idag <3

Nu sitter jag som vanligt med kaffekoppen framför mig, jag funderar på att lägga mig bredvid syrran och läsa en bok. Eller kanske skriva på min bok? :) Jag vill kommentera att det går bra för mig att skriva på den, och nu är jag alldeles strax uppe i 9 kapitel. :D

Inatt så gav syrran mig världens fetaste smäll på örat så att jag började blöda!!! När jag vaknade så hade jag torkat blod på handen och på örat, helt insane! Hon slår mig varenda helg hon är här... Inte kul.. Alls!

IDAG kommer Elin hem!!! Och jag är så jäääkla glad över att jag kommer att få träffa henne imorgon! Då ska jag sova över hos henne, och ni fattar inte hur mycket jag saknat henne! Hon är den finaste personen jag någonsin träffat, och det kommer alltid vara våran vänskap för alltid. Vi för evigt, och jag kommer alltid att vara där för henne ♥ Våran vänskap betyder allt för mig!
Kom hem nu, jag vill träffa dig!


Asså nej.. nej nej NEJ!

Varför så mycket ältande om detta jäv*la bröllop?? Helt ärligt JAG BRYR MIG INTE! Igår på våran tv var bröllopet på, och jag blev typ seriöst arg.. Det har varit så mycket rabalder om detta så att man blir ju less!! Det var en som sa till mig: "Jag har aldrig sett ett sådant påklistrat leende förut (på prinsen dårå)".. Och jag håller SÅ med honom!

Jag skulle sälja aftonbladet idag, och tro mig.. Hela jäkla tidningen var full med bilder av dem! Från framsida till BAKSIDAN? Det var en tjej som tvekade när hon skulle köpa tidningen, eftersom att det är så mycket "prins och prinsessan" och blablablablabla! och jag förstår henne!


Asså.. nej...


Julia Roberts & Hugh Grant

Ni alla vet kanske inte vem Julia roberts är, men hon är med i bland annat: Runaway bride, sleeping with the enemy och My best friend's wedding. I "My best friend's wedding" är också en till av mina favoriter med. Hugh Grant - När de två spelar tillsammans i en film, sitter jag som förtrollad framför skärmen. Dom är så vackra tillsammans! Och jag vet någon som skulle hålla med mig till 100 % här och skrika i falsett med mig :blush:.
Vi har also bestämt att vi en dag ska låna alla filmer Julia roberts är med i och ha värsta maraton och då kommer ju han också vara med i några *sukta*. Aja, här kommer några bilder på skönheterna:







Grillning med folk och en Älg

Nu ska jag bara göra ett snabbt inlägg innan jag far och grillar, igen :D Jag har inte gjort så mycket idag.. Jag har jobbat, varit me syrran och sedan varit med: Älgen, Teo, Palt och en tjej :) Vi har typ pumpat musik och vi planerade kvällen. Jag övergav min syster för grillningen :( Men jag har nu lovat att jag ska följa med henne nästa helg och rida :). Nu ska jag dra till Teo! KRAM!


Lördag och jag är hungrig (A)

Nu har jag vaknat ganska nyligen, och jag vill typ sova mer :blush: Men hallå, det är sommarlov, men vill inte upp den här tiden! Men allt för degen antar jag ;)

Mm, I just loove your comments ;)

F: En som vet
(om En varm dusch och en underbar pappa):
Tror du att nån kommer äta det där om det gör att man får former som dig? .... tänk....

S: En snygging (om En varm dusch och en underbar pappa)
Såklart man skulle äta det om man fick formerna som mig :)... Tänkt klart... Såklart :D

Jag har kaffekoppen i handen som vanligt och tar det lugnt. Men jag längtar verkligen inte till att jag måste kliva upp härifrån för att jobba..


Pizzatime!

Nu har jag och syster ätit middag på Älvans pizzeria, Det blev 2 pizzor och En & en halvliters cola till :) Celina hade tråkigt under tiden vi väntade på den första pizzan.. Det var massa folk som hade beställt innan..


Hon hade varit ute och lekt i ösregnet och sedan
sprungit till pizzerian, där jag kom gåendes mot
henne med mitt paraply (A)




Sedan kom äntligen pizzan!!




Ut med syster

Jag och systar ska nu gå till pizzerian här i närheten, tack vare pappa! ♥
Klasströja och Jeanstights blir det påväg dit :) och eftersom att det regnar får ett paraply följa med!


blä



En varm dusch och en underbar pappa

Slumrade till på skrivbordet och efter ett tag vaknade jag av ett sms och märkte att jag hade sovit ett tag. Går och plockar på mig nya kläder för att sedan hoppa in i duschen. Men jag sätter mig sedan bredvid syrran och lutar mig mot henne och blundar lite till. När pappa klivit upp (efter att han också sovit lite) så kokar han en kaffekopp till oss båda, underbaraste pappan i världen eller vad!? Sedan så hoppar jag in i duschen och landade efter det här.




Jag tänkte ladda upp lite gamla bilder (2 dar gamla typ)

Här kommer lite bilder från när jag sov över hos Julia.

Här har ni receptet för att få mina former ;)

Det här vädret fick vi

Här sov jag! Det är en soffa som jag själv bäddat (A) Duktig va ;)

Där har vi deras katter

Här har vi lite morgonbilder också (natten då jag inte sov något :blush:)





Sedan har jag ju en liten bild på Ernst <3
Jag saknar dig Elin!! <3

(nu tänker ni viken jäkel som döper en socka till
Ernst, eller döper en socka överhuvudtaget..
jag och Elin såklart!
)

Nu ska jag torka håret och fixa mig ;) Kramar!


Shut up you're beautiful

Nu har jag för ett litet tag sedan kommit hem från Fia, och eftersom att regn väntar sig falla. Så cyklade jag hem och lämnade Fia bland elbilarna.. Men Fia och jag vet ju hur det går till där ;)

Jag har inte uppdaterat så mycket, och ni kanske förstår varför :). Det är ju sommar, och ibland så har jag inte tillgång till dator :). Men iaf, igår så gjorde jag det första sommar doppet. tillsammans med: Johan, Fia, Joakim, Tim och 2 stycken andra som inte badade. Av mitt första dopp fick jag; En kallsup, Upp skrapat knä, armbåge och höft, ett sår på tummen :blush: och sedan en mobil i huvudet! Så jag har fått ett blåmärke i bakhuvudet (A).

Idag kommer ju syrran hit, sådär underbart mysigt :) Ska kolla med pappa om vi kanske kan gå förbi pizzerian och käka där, det skulle vara gött! Eftersom att det var ju ett tag sedan nu, hehe :P

Nu ska jag hoppa in i duschen och efter det ska jag städa upp lite grand och sedan boka tvättstugan. För att sedan ta det lugnt då syrran kommit hem :). Nu är det ju typ, 3 dagar kvar innan jag ska operera mig, *OMG*! Jag fattar inte att det är sant att jag verkligen ska göra detta nu! Jag ska äntligen få det gjort!

Ja, in i duschen nurå :) Kram!


Feel the loove :)

Jag trodde att gårdagen skulle bli som alla andra :) Helt galet blev det iaf! Jag var hemma hos mamma klockan var typ 21, och så får jag helt plöttsligt ett samtal från sebbe som ber mig komma till Hällan för att det var grillning där. Asså folk skrek i telefonen att jag skulle komma dit, känner man sig älskad eller! Så jag skyndar mig hem till pappa och frågar om jag får dra till Hällan, och jag fick. Så på min turbo cykel (växeln fast på 5an) cyklar jag. Och när jag väl kommit fram, hoppar folk på mig, men det var mysigt :)
Sedan.. Var jag uppe hela natten O.o Jag blev som aldrig trött, och efter att jag hade varit uppe i.. 32 timmar (tror jag det var) somnade jag en timma under Fia's basketträning. Härligt :)

(Samuel) Ska du inte skaffa en schäfer johan?
(Johan) Min farmor hade en, en gång. Den dog. (Helt norchalant)

Alla skrattade.... (?)

(Johan) Jag såg en igelkott idag..
Alla skrattar
(Johan) Den var påkörd
Alla skrattar igen

Vad var det med våran natt humor?






OSMINKAD! Men ändå :blush:

Jag vaknade klockan 11 idag av ett sms från Elin ♥ Sedan klev jag upp halv 12, efter det har jag bara suttit och degat i min stora munkjacka och druckit kaffe :) Nu väntar jag på samtalet från Murrä, han ringer typ när som hällst.

Jag har köpt en ny näspiercing! Skitsnygg, billig och allt :) 24 kr, på Glitter. Kolla in där om ni vill ha billiga näspiercingar :)!


Osminkad..


Det ligger en blomma i Ernst <3

Nu är jag trött och jag ska försöka att kliva upp tidigare imorgon än vad jag gjort de senaste dagarna. Muris skulle typ ringa mig imorgon klockan 12, så det blir min egen lilla väckarklocka :). Jag har faktiskt ingenting att säga egentligen, utan god natt alla! Sov gott, så skriver jag mer imorgon :)




Ett EGO i gråskala








Nyvaken på bilderna, men lika snygg ändå!


Äntligen händer det

Nu är det nedräkning eller något, 7 dagar till min operation! Jag har inte berättat någonting om det, men jag ska äntligen (10 år senare) få operera mitt finger! Ni fattar inte hur lycklig jag är :D Min bästaste ska följa med, även om hon inte kommer att få vara i operationssalen (eftersom att det måste vara sterilt där inne) så sa hon att hon ville vänta utanför ändå. Jag menar, det finns ingen som någonsin ställt upp för mig som hon gör! Operationen kommer att ta från 1.5 - 2 h (!!!!), och hon sa att hon väntade gärna utanför om hon fick för mig. Asså,  bättre vän än hon kan man inte få.. Hon finns alltid där, och hon är den finaste för mig. Vår vänskap betyder allt för mig!

Var förbi mamma idag och vi pysslade med en liten hemlighet, som jag inte vet om jag får berätta ;) Jag spelade spel med min lillebror. Vet inte om ni kommer ihåg gogo's? Sådana plastbitar som man spelade och samlade på? Haha, åh jag blev typ lycklig när jag såg att han hade en hel bunke med sådana! Haha :blush:

Nu så sitter jag i min stora munkjacka och äter klubbor (A) Ska typ fixa mer te och läsa lite ur en bok eller något, och sedan ska jag lägga mig i sängen. Jag vände typ på dygnet när jag var hos Julia (A) Somnade 2 och vaknade 1 av ett samtal båda dagarna x] Fail..


Nyvaken, men lika snygg ändå (A)


Måndag - Dag 1

Idag vaknade jag hemma hos Julia och efter en lång sömn. Vaknade vi vid halv 1, UNDERBART! Nu är det sommarlov på riktigt men vädret suger verkligen.. Vi såg en fim som hette "Spleeping with the enemy". Underbar film, en av de finaste jag sett :), jag vet att den är gammal. Men jag har inte sett den :blush: Men nu har jag!

Idag så ska vi typ dega och bläää.. Väldigt fin förklaring, i know.. Men ja :P

Justja! Igår så var jag och julia ute en snabbis till ett.... Hål.. Och ja, det var läskigt... Aja, ni får se det själv här, men jag vill bara informera att det är.. Svart i hålet, även om det inte var sent.. Det ekade.. Och det var läskigt..




Flurken in bushen

Nu har Julia hört av sig och vi har bestämt att hon hämtar mig på moppen vid 5 tiden och så ska jag följa med in till Flurken. Det var länge sedan jag var där, så nu ska jag sova där till onsdag! Men alla vet att jag har gratis sms, så tveka inte att höra av er :) Jag lät inte uppdatera speciellt mycket när jag är där, men om jag har tur så kanske jag kan skriva ett eller två :)

Nu ska jag dammsuga lägenheten och efter det ska jag packa och fixa mig. Sedan så ska jag ta det lite lugnt innan jag ska börja gå mot Ålidhemscentrum där Julia ska hämta mig :) Så, jag kanske bloggar innan jag drar :P Annars blir det här mitt sista goodbye! Kyssarr


Fresh air












Persson's Spotifylista ;)

Asså, jag vet inte vad jag skulle göra utan min daddy! Jag skulle nog inte klara mig :blush: Alldeles nyss höll jag på med lunchen, och så gick jag iväg. Sedan kommer pappa in på mitt rum 5 min senare och säger: Du dina nudlar.. Ja, Ibland älskar jag mitt korta minne (A)

Nu sitter jag och lyssnar på min häärliga lista på spotify Persson peppar, kika in den! Jag bara älskar listan, dock är den lite kort.. Men det kan man ju alltid fixa ;)

Ja, som sagt så äter jag lunch nu och sedan ska jag ta tag i att städa lite :) Kanske rensa lite, och efter det ska jag duscha. För att sedan linda in mig i ett täcke och läsa lite magazine :blush:. Perfekt!


You know I could be just like you

Åh så härligt att vila tankarna, Imorgon är det måndag och jag kommer att få sova :D Älskar tanken :blush: Nu har jag snart degat klart och ska snart ut för att jobba, men vem säger att det är över!? Sedan ska jag ska kolla med någon om de har lust att dra till stan. Funderar på om jag ska kontakta betty eftersom att det var länge sedan vi sågs :)

Igår så var jag förbi Jocke och åt, spelade Halo etc. etc. Vi fick rabarberpaj m. Glass som var så himmelskt god! Jag åt ganska mycket (a) Hans familj var ju härlig, och roliga :) Hans mamma, jag och Jocke snackade om sekter och religioner i nästan en timma(!!) Men det var trevligt :)

Jag har varit dålig på att lägga in bilder osv, men jag ska idag lägga in bilder från när jag och mamma var ute och gick :) Vi båda fotade hela tiden, och jag måste bara lägga in några :) Så ni har något att längta till, tills jag kommer hem igen. För nu ska nog jag gå ut och arbeta lite och tjäna lite deeg ;) Hare beeeest!


Ni har väl inte glömt?

Ni har väl inte glömt att kolla in modekungen.se denna månad? Jag hittade läckra skönheter där nyss, och jag måste ju få dela med mig ;) Kolla in det här!


Blev kär i den gula :blush:



Underbaaaar!



Snygga tightsliknande "byxor"


Skandal

Vädret som just har blivit så fint. Vad kan det vara ca. 19 grader? Och det kommer bli kallare, och om vi har otur.. Regn. Fasst, jag kommer väl mysa in mig i ett täcke, ha en te kopp i handen, mobilen på sidan och sedan läsa en bok. För dåligt väder på sommarlovet, en helg, gör inte något ;) Ja, jag ska skaffa gratis sms idag :blush: och ingen mobbar mig, man jag har faktiskt aldrig haft gratis sms! Men nu när man har cash så ska jag skaffa det, och så kan jag smsa med Elin _far far far away_ :)

Ja, jag ska alldeles strax ut och jobba.. Sådär perfekt början på sommarlovet.. Not ;) Btw! Jag har goda nyheter :D! Jag har ju skrivit förut om att jag var på sjukhuset för att dom skulle undersöka mitt finger, och sedan se om dom någonting skulle kunna göra. Han (Clas - Min hand doktor) Sa att han gärna ville göra ett försök att fixa det :) Så igår, fick jag hem ett brev. Där det stod att jag ska få opereras den 22 juni 10.45! jag är väldigt glad, men ändå nervös! För någonting som jag bara måste erkänna är att jag avskyr sprutor! Jag klarar inte av dem, men vad gör man inte för skönheten? Aja, nu babblar jag på :) Men jag bloggar mera sedan, Kramar!


Sommarlov!!

Herregud, Jag kan som inte fatta att vi har sommarlov! Men det värsta måste nog va - _Vad är ett sommarlov utan Elin!?_ Jag var med henne på skolavslutningen då hon kom, och sedan efter att ha kramat alla hejdå och fällt de sista tårarna. Var det dax att fara hem och tvätta, för att sedan åka in till stan :)
Vi åt på frasses och sedan var vi på tivolit etc. etc. Jag hade jätteroligt, och jag vet att hon nog också hade det ;) Förutom när vi var tvugna att säga hejdå till varandra...

Nu är hon borta i all evighet, och jag saknar henne redan! Ingen annan förstår min humor lika bra som hon, vi har våra små stunder då vi skrattar åt skämt som ingen annan förstår. Men jag är trygg med det, och jag längtar tills hon kommer hem igen!

Vi var ju på tivolit igår också och vi har vunnit 2 gosedjur (eller.. 3?) Igår (torsdag) Vann vi en tiger :D och idag (fredag) vann vi en panda, som hade en pandaunge på sig och ett hjärta på båda där det stod: "I love you" Dock fick vi inte grodan som vi ville ha.. Men vi fick pandan och tigern, så vi är nog nöjda! Så nu har vi delad vårdnad på djuren :blush: Så nu har hon pandan med sig, och min ena klasströja. Och jag har tigern och den andra klasströjan! Sedan så har vi också gjort tatueringar (air brush) En traktor, och ett kinestecken som stod för "best friends".

Jag var ju också på stan med: Joakim och sedan Julia, Nathalie, Alexandro, Joel, Linus och Tim (ett tag). Sedan träffade jag på Jenny och Cao, och det var ju trevligt :) Tack för en lyckad kväll!

Nu ska jag sova, men jag har mer att berätta om imorgon antar jag :) Sov bort alla regniga dagar, njut av livet och ha så kul! God natt!


Mjukglass

Nu har jag vaknat och tagit det lugnt en stund, kollat tvättiden och allt :) Idag så ska jag in till stan och klasströjjorna kommer + massa annat! Haha, kort inlägg :blush: Men jag måste faktiskt dra till skolan nu KRAM!


Catching - Balens under och flummheter

Nu har jag just kommit hem från balen, med värkande fötter, skabbigt hår osv osv osv.
Vill jag bara tacka alla som kom. Okej, balen kunde ha varit bättre. Men det lilla ös vi hade, var ändå kul :)
Och dom som stod på sidan och klagade - Fuck you :blush:
Jag tyckte att det ändå blev bra, maten var god och alla var trevliga. Dom som man inte skulle kunna tänka sig klä upp sig, klädde upp sig etc. etc. Så det var roligt :)

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, vila fötterna och så. Men imorgon så har jag sovmorgon till halv 11, så jag ska verkligen dra till med en beauty sleep ;) Kisssesss

Pssst.. Imorgon kommer klasströjorna och jag har värsta suprizen ;) wait for tomorrow!


Förberedning inför balen

Sitter nu med fötterna i en balja med varmt vatten, har te bredvid mig och även ett glas mjölk och ballerina kladdkakor :) Åh, så underbart allting är! Jag ska efter fotbadet, hoppa in i duschen. Koppla in locktången i uttaget och fixa håret. Jag vet att mer än hälften av tjejerna ska locka sitt hår, men jag funderar på att göra någonting mer ut av det. Sedan ska jag nog äta något litet innan jag får skjuts av min underbara pappa till balen :) Han har en sådan sjukt snygg bil, så det kan ju klassas som en mini limousin, fast röd ;)

På balen så ska vi få äta taco buffé och sedan skulle vi få glass till efterätt. Jonas (JamZam) ska vara DJ på balen (eller festen som dom nu kallar det). Så vi har haft en lista på Spotify, där folk har haft chansen att lägga in låtar de velat ha till balen. Så jag tänkte länka listan här; Balen 2010

Åh, sedan så spelade vi brännboll idag! Så himla fult!!! Vi vann en match i år HAHAHAHAHAHAHA Åh herregud vad vi skrattade! Sedan förlorade vi en, annars hade vi kommit i final :) Men vi är fan sämst, fast stolta såklart ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen och allt, men jag tror att jag bloggar lite senare :) Kramar!


Brändboll och Bal

God morgon alla! Jag är ledsen över min dåliga uppdatering men ni ska inte vara ledsna ;) För nu har jag en massa att berätta! Vi börjar med idag då det ska vara Brändbollsmatcher mot båda niorna. 9:a och 9:c. Det roliga är att våran klass har inte vunnit någon match sedan 6:an. Då vi vann - 1 enstaka match! Fasst, i år så har faktiskt de flesta (inklusive mig) lärt sig slå :blush:. Så det kanske blir lite jämnare i lagen.  Men iaf, vi har ju sådanhär utklädnad! Vi ska ha tupperat, Galet och crazy färger! Haha, jag kommer va så sjuukt het *host harkel harkel host host*

Ikväll är det bal, och då får jag äntligen använda mina skor! Det blir tacobuffé och allt, mm! Wounderful Aja, jag tänkte att jag bloggar mera sedan, om min övernattning hos finaste och allt annat :) För nu måste jag fixa mig klart och så ska jag cykla till vår första brändbollsmatch! Kyssarrr!


En tanke - Kärlekens sista ord

Nu har jag sovit underbart härligt och nu sitter jag med en kopp kaffe i handen och njuter av tiden. Det kommer inte bli en sådan hektisk dag, men som jag sa igår så ska jag till Elin! Vi ska ned på stan och sedan lär vi bara ta det lugnt. Jag har saknat henne så grymt mycket! Ni fattar inte :blush:

Men iaf, jag ska cykla till henne ca 1 - 2 och sedan tar vi bussen in till stan :) Miss u!

Slutet på ett av mina kapitel i "Kärlekens sista ord"

Plötsligt känner en hand bak i min nacke och sedan så känner jag hans läppar mot mina. ”Han kysser mig” tänker jag. ”Han kysser mig verkligen”. Jag tittar honom i ögonen, han flyttar sitt huvud uppåt och pussar mig i pannan, och så säger han:
- Du är så sjukt vacker…



Modekungen

Omg, snacka om ögongodis! Jag snackade även med mamma om plaggen. Ja, visst dom är dyra.. Men titta på dem! Vem skulle inte dö för dem??



Leopardmönster - Grr, sooo nice!



Ja, vad ska man säga? - Perfect!



Ja, den är i 2 olika färger.. Men jag vet inte om den gråa sätter
sig mer i smaken än den vita?



Finns i sjön

Nu är klockan 22.29 och en snygging som mig är ledig imorgon! Can't belive it :D Imorgon ska jag sova länge och dega, för sedan ska jag ta cykeln till berghem till Elin <3 Jag ska sova där från mån - tis och vi ska nog snacka en hel del :) Aja, idag så var jag förbi mamma, och vi spelade finns i sjön och åt tacos. Såg fortsättningen av en film och pratade lite som vanligt :) Men det underbaraste var nog när vi spelade finns i sjön.

(Mamma) - Clas, kan jag få en kyckling i påfågelsfamiljen?
(Clas) - Ja *Lägger fram ett kort*
Alla skrattar sedan i kör, och tittar på bordet.
Där ligger då en kyckling i kalkonfamiljen xD


Sedan när vi hade ätit klart och så, när vi dukade undan. Så la jag en kastrull på spisen, och då skriker mamma plötsligt:
- Nej, Du kan inte lägga den där! För det går inte! (så ologiskt, men ändå så roligt)

Nu ska jag sätta mig och skriva på min bok, kramar!


Love it new - Nyvaken

Nu har jag bara för en liten stund sedan vaknat, som vanligt kanske jag ska säga. Snart ska jag jobba, och vädret är bättre idag! Jag ser bara några tunna moln, sol och klarblå himmel :)

Idag så skulle Celina tydligen ha match, och då kommer hon att dra tidigare. Jag tror att hon sa halv 2, och efter det har jag ingen aning what 2 do?

Inatt har jag sovit så underbart skönt, jag har inte vaknat en endaste gång. Som igår, då Celina låg och slog mig i sömnen. Jag som har varit så snäll :( Aja, här ska ni få se min nya mobil! Så sjukt härlig asså :blush: och sedan en nyvaken jag (A).




Alltid lika härligt

Nu är det dags för mig Celina och Laticha att sova! Jag ska ju jobba imorgon också, som vanligt :) Åh, Just so everyone knows, Jag har fått en ny telefon! Ni måste bara se den imorgon, så sjukt glad jag blev! Nu kan jag även surfa på skolans internet ;) Ja, inte för att det är så mycket till skola kvar (A) och sedan så kommer vi ju att få skoldatorer. Men iaf, allt jag skulle säga var god natt!


repris


9B på Nydala

Jag var ju och grillade med klassen igår, men några kom aldrig - Men det var för att dom inte hade tid etc. etc.
Vi samlades vid Hällan och skulle grilla där, men det fanns inte ved där och det blåste as mycket. + att det var massa vuxna som satt och söp där. Så vi bytte grillplats, och cyklade till kärleksviken och tände en eld. Det var nästan vind fritt och det fanns ved *halleluja* Men kvällen blev lyckad ändå ^^

Sedan var det en kommentar som lyste upp kvällen:

(Jag) - Simon, du kan ju ställa dig och fisa mot elden *haha*
(Simon) - Nej! Jag kommer få inre blödningar och bajsa sås hela livet ut!






Nathalies brända marchmellow





Anneli Speciale :D





(Jag) - Gud va stora ögon du fick Nathalie!!
(Nathalie) - Haha
(Julia) - Nu kommer det ju va jättekonstigt för att jag tittar bort!




Anton tänkte inte speciellt långt och ville göra en majbrasa -.-..










Haha, liten jag blev ;)





Julia gräver i väskan



(Julia) - Det här är min sista klubba... *ger till mig*






I don't care

Blää, jag var just ute och jobbade... Skit! Säger jag bara - det gick åt helvete.. Aja, snart ska jag fixa lunch åt mig själv, och efter det dammsuga lägenheten eller något. Sedan blir det att dega heela dan :) Jag ska nog läsa Familjebilder - Det är en bok som är jättemysig att läsa.

Sedan senare idag har jag ingen aning om vad som händer. Vi kanske ska se film? Syrran ska iaf typ dra hit en av hennes vänner eller om hon skulle dra till någon. Men ja, vill egentligen bara lägga mig och sova (A).
Jag tänkte jogga idag, eftersom att det var 2 dar sedan som jag tränade lr något. Men, på helgen måste man få dega :P.





I could get used to this

Åh godmorgon allesammans! Herregud vad jag är glad idag, jag har ingen aning varför. Men vafan :blush: Syrran och jag sov till 10 idag, och om en halvtimma ska jag jobba som vanligt :) Tjäna lite deeeg!
Idag vet jag inte vad som händer, jag och syrran kanske ska mysa i soffan och läsa bok eller något. För det kommer säkert regna idag, det blåser och himmelen är grå. Inget typsikt sommarväder kan jag lova!

Jag och syrran låg vakna igår och snackade om den sista veckan innan sommarlovet. Ingen av oss kan fatta hur jäkla snabbt tiden rinner iväg.
Det är sommarlov på fredag, det är inte varmt och typ - Ingen sol? Sedan så ska ju jag börja gymnasiet, och säga hejdå till alla mina class mates. Celina ska börja på Haga, och måste därför också säga hejdå till sina klass kamrater. Vilket är tråkigt, men en ny start tror jag inte att någon av oss tackar nej till ;) Nya vänner, Ny skola, Nya lärare - Allt nytt och frääsht :D

Nu ska jag ta det lugnt lite till innan jag springer ut i detta kassa väder och ska försöka sälja lite Aftonbladet (A) Hoppas att det går bra idag, för annars känns det inte värt att vakna - alls :blush: Bye bye




Grillning ikv då!

Ja, om ungefär en timme kommer jag att hämta Leif och så ska vi tillsammans cykla till Kinabron. För att möta klassen och så ska vi grilla. För snart är det ju dags att säga hejdå till alla, och vi ville göra någonting tillsammans innan vi går ut. För vissa kommer man nog aldrig se igen, eller kanske 20 år senare och så känner man inte igen varann. Ja, det är sorgligt.. Men that's life ;)

Snart kommer även syrrans kompis hit och dom skulle typ till lekparken som vi har här 100m bort (om jag inte har helt fel). Jag har också fixat min lilla bokhylla nu, och det ser faktiskt bra ut :blush: Jag har också legat i soffan och läst en bok idag med syrran, det var ju mysigt :) Haha, jag hade faktiskt velat se oss från en annan vinkel X] Vi låg båda i soffan (på liggdelen) och stirrade som idioter i en bok. Men det var trevligt.

Men jag bloggar nog mer imorgon, för nu ska jag sätta mig och göra massa onödiga saker. Men jag ska fota ikv, så bilderna kommer att läggas in imorrn också :) Bye bye darlings!




Pepsi

Nu sitter jag här och dricker Pepsi, väntar även på att syrran ska komma hem så att jag hinner träffa henne innan grillningen ikväll :). Jag har köpt korv, marchmellows och en monster. Vi har pepsi i kylen, så jag kommer dra med mig en sådan också :) När jag druckit upp denna pepsi så ska jag rensa min hylla för att sedan fylla den med en massa böcker (som jag fick av Carro och Bobbo's familj). Så då kommer jag att få en liten "bok hylla". Annars lär dom bara ligga i påsen på golvet. Ey, nu såg jag bilen! Syrran kommer nu :) Ciao ;)


Sunshine - Solen har aldrig gått ned

Godmorgon allesammans! Nu har jag sovit och jag känner faktiskt inte av så mycket i musklerna idag. Utan bara lite smått i mina armar och rygg musklerna + vaderna (men inte värre än igår). Aja, nog om det! Idag så är det typ sista skoldagen på Ålidhemsskolan.

Måndag - Ledig
Tisdag - Klassens dag
Onsdag - Brännboll & Bal
Torsdag - Städa klassrummen
Fredag - Avslutning

Då är det typ "bye bye Ålidhem!" Då blir det gymnasiet och allt!, så sjukt underbart :D Jag har faktiskt längtat massor till det :) Gud.. Det är sommarlov efter det, jag fattar det inte!! Vilken härlig känsla _OMG_! Idag blir det nog inte ens en vanlig skoldag, vi 9or kommer nog att vara i musiksalen och öva på sångerna vi ska sjunga :P Fett niice!

Aja, nu ska jag fixa lite kaffe och chilla en massa innan jag för sista gången cyklar till Ålidhemsskolan för att ha lektioner :) Kram på alla!


You go girl ;)

Åh, jag är nu så sjukt stolt över mig själv! Jag har ju tränat idag på Iksu, och nu när jag verkligen provat på en massa styrketräning. Så har jag nu till 110 % bestämt mig för att skaffa silverkort :) Jag började att springa på band i 30 min och sedan övergick jag till benpress osv. Men bra gick det, och ont kommer jag att ha :blush:
Sedan så har jag också varit förbi mamma idag, och vi såg film, drack te, jag läste min bok osv. Bara allmänt myste :)

Jag var ju på umematte.nu idag och sa hejdå, vi fick tårta och en T-shirt. Men bäst av allt, en liten eftermiddagslur efter träningen ;) Sjukt härligt, men en pina var det att cykla hem. Ja, jag följde med Julia och Nattis på solariumet vid tågstationen. Såg på MTV och käkade godis :D

Det känns helt fel att lägga sig nu.
Solen går aldrig ned, och himlen är blåare än någonsin.
Det känns som om jag aldrig vaknat.
Eller aldrig lagt mig.


Nu så ska jag krypa i säng anyways och se om jag får lite sömn. För imorgon blir det att grilla med klassen, vid kinabron. Jag ska handla det jag vill ha med mig imorrn efter skolan och så ska jag dra till grillplatsen 7 :D Så, vi taggar? Elleeeeer ;) Haha, se yah!

Btw, jag glömde kameran (like always) men grillningen imorrn ska fotas, så ja.. Godnatt nurå!


Mitt finger är längre än dig! (A)


*Klick*

Åh, Idag ska ju jag på gymmet och jag taggar satan! Shiet så härligt det kommer bli :D Sedan blir det typ massa fika på matten :blush: Man måste ju jämna ut detta nu (A).


Jag är så arg att jag blir obrydd

Igår så fick jag smaka på årets första melon *mmmmhmmmm* Toppen! Det var awesome, och så underbart gott!



My lovely shoes

Skorna: 300 :-

Sandalett från Skopunkten.com



Najs, without an k

Hellow darlings! Idag så har jag ju varit på stan med Joakim som jag sa :) Så jäkla najs det blev! Jag och Jocke köpte twister och Scweeps (?) Och så satt vi i SF parken ett bra tag, kände solens strålar i nacken, och såg den blåa himlen. Det var lagom varmt och allt var som.. Great! Förutom, att bryggan som brukar vara vid älven inte var där den skulle (A) Så vi satt på gräset ist :).

Ja, men de flesta timmarna gick åt att leta skor.. Vilket helvete det var, och meningen kommer rakt från hjärtat. Jag hatar ibland att jag har så små fötter! Jag har storlek 37, och oftast finns skorna bara i storlek 38.. I vissa fall, men inte i detta fall. Så kan man göra ett undantag och köpa en storlek större, varför inte 3 storlekar större? Men inte när man köper klackskor *suck*.

Sedan så har jag varit förbi mamma idag, vi har druckit te och sedan så fick jag massage! Åh så underbart det var, mina vader känns bättre absolut! Men då ska jag ju jogga ytterligare imorgon, så det blir säkert inte så underbart om 3 dar till ;)

Nu ska jag typ krypa i säng snart, men imorgon har jag sovmorgon till 10.30. Då ska jag till Iksu och gymma, och efter det så ska jag till extra matten och fika, säga farväl osv.. Så jag tror att kameran slinker med i väskan imorrn ;) Pussar!!


Skoola, bye bye darlings <3


Wounderful

Nu har man vaknat, och jag går som en pingvin. Mina vader tar död på mig, bara så att alla vet! Jag känner mig typ lite trött fortfarande, även om jag har sovit länge *gäsp*. Jag funderar på att dricka kaffe och fixa mig, men jag orkar inte riktigt än (A).

Nu har jag även tittat på ett par skor som jag tyckte var snygga. Dock så har jag ju inte provat dem, men det stod att 38 fanns på lager :) Klacken är 8.5 cm, Perfekt :D! Här har ni en bild:

Pumps från Skopunkten.com


Vad tycker ni? Priset är också bra! 200 spänn, sjuukt värt det :) Men vi får se nu om jag köper dom här, eller någon annan guldgruva (A).

Nu ska jag fixa frukost, men vad tycker ni om skorna?


Find that right word

Ännu en dag med dålig uppdatering, men you know what? I dont care ;) Jag har typ inte gjort ett skit idag ändå så, det skulle ändå inte bli så mycket till uppdatering.
Men iaf, så har dagen gått snabbt och vi har pratat betyg osv. Då måste jag ju bara dra upp en liten sak som ändå är stor (A) Jag har nu höjt mig till 1 MVG till (!!!) OMG, har varit så underbart glad över det!

Imorgon är det sovmorgon som gäller, och sedan ska jag och de andra kamratstödjarna: ta hand om 6or och 9or, leka lekar osv, och så blir det fika :) Jag ser faktiskt fram emot det, för det borde ju bli ganska kul ändå (A)
Sedan efter skolan, så har jag äntligen fått cash till skor av pappa! Så jag och Joakim ska kolla på skor till mig, omg jag ser såååååå fram emot det! TackTackTackTackTack Pappa!

Så då får ni se dem sedan imorgon när jag kommer hem. Jag ska cykla till stan, och det ska bli väldigt roligt att se hur det går. Eftersom att jag har världens träningsvärk i mina ben idag efter joggingturen igår :blush: Men what tha heck ;) Det kommer säkert gå toppen!

Nu ska jag krypa isäng som vanligt, och sova massa. Jag är faktiskt trött och det ska bli så skönt att lägga sig under mitt svala dun täcke och sova några timmar. Så, bye bye alla beautiful people! Så bloggar jag imorrn, pussar! ♥




Shake That - Eminem

Detta påminner mig om när jag var hemma hos fia :D Haha, vi spelade denna låt och mobbade denna underbart fula video! Så ni ska få se den, och det har på sätt och vis blivit veckans låt. Fett najjs! :)




RSS 2.0