GothiPothi

Ligger i sängen och ska strax lägga mig och sova. Här får ni en bild och med den säger jag godnatt!



Det här är jag


Mitt namn är Anneli Persson, jag är 16 år (är född 94-02-27) och har bloggat i över 3 år (på 3 - 4 olika bloggar). Jag pluggar på Yrkesgymnasiet till Rörmokare och jag tycker att det är grymt kul.

Jag är 164 lång (eller.. ja kort) har storlek 37 på mina fötter. Älskar skor, kläder och smycken. Men jag är inte speciellt insatt i mode egentligen. Jag klär mig i det jag tycker är snyggt och bekvämt. Sedan om det är "modet" just då, så är det ju så ;). Sedan bloggar jag ju om mina åsikter om modet!

Jag bor på Tomtebo i Umeå, trivs väldigt bra här. Men jag längtar tills jag får flytta hemifrån. Till ett eget hem, ett eget liv - eller något liknande.

Jag är en människa som knappt klarar av att vara ensam. Det går bra en, två dar. Men sedan måste jag träffa någon (som inte bor hemma). Jag vill träffa vänner eller bara se annat folk. Det är väl också därför jag trivs väldigt bra på stan, det är nytt folk nästan hela tiden. Mina vänner gillar att fara ned på stan så att jag kan träffa dem osv. Men just nu är jag ändå lite less på att vara med massa folk. Max 10 pers, annars blir det för mycket.

Jag har en kille som jag snart varit tillsammans med i 2 månader (10-10-10). Jag är väldigt lycklig över att ha honom! Han är den finaste som finns. Har aldrig haft någon vid min sida som bryr sig som honom.

Jag älskar att sjunga och spela gitarr, även om de flesta stör sig på att jag sjunger hela tiden. Men jag kan göra det utan att jag tänker på det! Jag har skrivit egna sånger och har spelat gitarr i.. 5 år snart? Dock kan jag inte säga att jag är speciellt bra på antingen sång eller gitarr. Men jag sjunger och spelar för att jag tycker att det är kul!

Sedan så skriver jag en hel del, för att jag älskar att skriva! Jag skriver just nu en bok som heter "Kärlekens sista ord" som jag började skriva på i 8 - 9, kommer inte riktigt ihåg. Jag har skrivit en massa dikter och skriver fortfarande, det är verkligen kul att titta tillbaka på dem ;). Sedan så skriver jag då låttexter (som jag skrev ovan).

Min familj, är ganska komplicerad om tänker efter. Eller inte själva familjen, utan mitt familjeträd. Mina föräldrar skiljde sig tidigt, sedan skaffade båda en ny och fick barn. Skiljde sig och nu är pappa gift med en tjej som heter Karistha och mamma är singel. Har då en lillasyster som just fyllt 12 på pappas sida och en lillebror på mammas sida som också ganska nyligen fyllt år, men fyllde då 7.

Jag älskar djur, dock är jag allergisk mot katter. Det är inte speciellt kul, eftersom att katter är jättefina! Men vad jag älskar mest av allt är faktiskt hundar. Men det är väl inte så svårt att gissa. Sedan gillar jag också ödlor och hamstrar. Men skulle jag köpa ett djur, skulle jag utan tvekan köpa en långhårig chihuahua.

Vill ni veta mer, så fråga bara ;) Puss!

"Trend" 30 dagar?

Kom ganska nyss hem från skolan, det har varit en lång dag. Den har också varit dryg, trist och tråkig. Det är tisdag - Vad hade jag förväntat mig? På rasterna idag satt vi och spelade CS, men med touch pad är inte det speciellt lätt ;) Ska ta med mig musen imorgon och ge igen!

Har läst på några bloggar att det finns en slags "trend" att man ska skriva om ett bestämt ämne i 30 dagar. Så det är väl bara att börja med detta..? Här är de "bestämda ämnena":

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Så idag så ska jag skriva ett inlägg om mig själv!

Godnatt

2 min kvar innan jag måste sova, kul. Är inte trött, inte någonting. Inga känslor just nu, ingenting det är  tomt nada. 0 zero, you get it.. Ska bara säga godnatt..

Middag

Snart middag och här ligger jag och degar, är allmänt glad över livet! Har mina gosiga nya dun "tofflor" på mig, har köpt jeans, en ny ring och nya örhängen, samt dunisarna då :). Underbart det var att få shoppa lite! Julstämningen är igång, det var julsång och allt på stan idag. Det var mysigt, dock var det jobbigt att det var så mycket folk! Sedan att jag gick ensam, men det var väl lika bra :P.

Efter middagen ska jag till mamma och vi ska väl bara ta det lugnt och se solsidan. Dricka te och prata, det gamla vanliga. Sedan ska hon se vad jag har shoppat, blir nice ;). Nu ska jag äta i alla fall, puss!



River en vacker dröm

Man måste genom skam.
Man måste genom drömmar.
Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Han drömde att han inte behövde någon.
När han vakna, satt en lapp i hans panna
"Nu vet du allt - om ingenting, din jävla sopa".

Jag var tvungen att förändra nånting.
Du hade just lämnat mig.
Jag vakna upp och höll om en dunk gin.
Men i drömmen jag just drömt höll jag om dig.


Man måste dö några gånger innan man kan leva

Jag var ju hos Tobias när de hade deras lilla musik stund. Det fans en tjej där, som var helt sjukt grym! Hon var sjuk på gitarr - önskar att jag vore lika bra som henne. Hon var totally awesome och hon spelade lite Håkan Hellström då jag insåg att jag missat en jättefin låt med honom! Så nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström och så. Den texten som hon sjöng så tydligt - som hon hade fastnat för - fastnade jag också för!

Jag vakna upp och höll om en dunk gin.
Men i drömmen jag just drömt, höll jag om dig.



Underbar text! Ja, hela hon var chill och hon påminde om Kirsti. En tjej som nu flyttat till Kina, jag saknar henne så sjukt mycket! Det var verkligen en typisk Kirsti, kunde inte sluta tänka på henne när jag var i samma rum som denna tjej. Sjukt! Det var verkligen - Kirsti är tillbaka!

Nu sitter jag faktiskt bara och fördriver tiden, det är ljust och fint ute. Men kallt som bara den! Ska snart ut och jobba och efter det ska jag in till stan och kirra nya jeans! Åh, jag vill shoppa nu nu nu! Men det kommer bli av! Bara jag hittar ett par som verkligen är byxor som jag kan ha. Annars vet jag inte vad jag gör! För jeansen var sjuukt snygga.

Gitarr och Sång

Nu sitter jag här hos Tobias och lyssnar på dem när dom sjunger och spelar gitarr. Sjukt mysigt är det, jag sov en halvtimma typ innan de kom hem. Imorgon ska jag kirra nya jeans! Fasen så najs :blush:. Puss!

Första timmen

Då har man käkat på tre kronor, bästa servisen där! Goda pizzor och allt :). Första timmen som barnvakt, har just lagt Lowina och hon ligger och lyssnar på en saga. Björn är på väg hit med någon till, bara vara här och chilla med mig. Imorgon kl 3 är jag klar och får mina ca$h! Då ska jag på riktigt, ned på stan och köpa Jeans på Dixi! Ja, på dagen då då ;). Skit snygga slimmade jeans går att köpa där!

Nu ser jag typ på Cartoon Network och chillar, ska bli skönt med lite sällskap! Har cola i väskan så kvällen är räddad ;). Jag har verkligen ingenting roligt att skriva nu! Uppdaterar senare - Puss!

Awesome!

Då är man barnvakt ikväll! Ska till Teg, ingen som bor i närheten :D? Får sällskap till middan av Björne mannen! Måste snar ta bussen, så vi höres! Kram!

Sova!

Hejsan alla goa glada som fortfarande sitter uppe! Klockan är kvart över 1 och jag kom hem för 20 - 25 min sedan. Jag har varit hemma hos pojken min idag, och visst var de mysigt. Vi åt lasange till middag och chokladkaka till efterätt ;) SJUKT gud kaka - aldrig ätit en så god chokladkaka O.O. Sedan for vi till Markus där Ogge, Jin, Alle och Daniel var (hehe.. visst hette han så?). Helt sjuk kväll! Ogge blev tejpad över hela ansiktet och jag tror att jag höll på att dö!

Massa snö har fallit ned och Felix har fått skotta 2 gånger typ 1 ½ dm snö åt gången! När han skulle skjutsa hem mig var det ny snö på infarten ;). Aja, dags att sova hörni! Skriver imorrn :]

Psst.. Det är fan helg nu!

Det kanske inte är rätt att skriva det här men.

Anonym: Jag försökte några gånger, mer orkade jag inte. Imorgon kommer jag vara där, där allting började, och där jag antar att det nu också slutar. Jag känner mig så långt ner att det inte finns någon mening att klättra. Jag vill inte lägga det på dig men undrar bara, känner du att du har försökt?

Svar: Helt ärligt så har jag känt att jag har försökt - Ja. Men det var svårare än jag trodde, jag ville börja igen där vi slutade - Fast som vänner. Jag har känt att när jag skrivit till dig, har det bara känts som om du velat stöta bort mig. Inte vilja börja på något nytt. Det är därför jag har gett upp.. Jag har inte känt att jag fått någon respons, då är det inte värt att fortsätta kämpa för en vänskap. För lyssna hur detta låter:

A: Hej, hur är det?
J: Det är väl bra, hurså


Ja, jag vill veta hur du mår? Hur du har det och vad du gör. Men det känns helt fel när du svarar "Hurså". Men eftersom att du ändå inte vill försöka - Varför skriver jag då här och nu? Om du skulle kunna tänka dig att försöka så vet du vart du når mig..

Datorkunskap

Sista lektionen innan jag drar till holmsund! Vill bara bort nu orkar inte med skolan nu x). Klickar omkring på felsms.com hittade den här:

Till: Mamma
Sms: Haha.... ja han var skit bra. Stor kuk me och de är ju huvudsaken.
Tror jag leder nu. 9-6 till mig baby ;)
Svar: Oj gumman då. Du ligger i som bara den, tur att du har p-piller då. Är inte redo för att bli mormor än. Vinn den här tävlingen nu kram kram mamma

Förklaring: Skulle till bästa vän men råkade skicka till mamma ;) kan inget annat än att älska henne!

Asså haha.. lol.. Klarar inte av någonting alls nu typ.. skrattar åt allt x).

Kano

Idag var jag förbi mamma, vi såg massa massa avsnitt av solsidan. Lagade en JÄTTE GOD mat tillsammans, det var som tacos fast någon jättegod gratäng till.. Eller vad det nu var :). Sedan när vi stod och diskade sjöng vi kano - Vi började med "broder Jacob" Men det slutade med en massa skratt! Då ville jag att vi skulle sjunga något annat så mamma föreslog "Lilla snigel". Men hon frågade vart man i så fall skulle komma in. Så jag börjar som vanligt "Lilla snigel (sedan med en väldigt låg basröst och en helt annan melodi) lilla snigel". Vi börjar skratta och jag la mig på marken och höll på att dö! (Ja så roligt var det!).

Sedan på bussen på väg hem till mig (innan jag skulle till mamma). Ett litet barn på bussen försöker läsa "stannarskylten" som sitter bakom mig med sin syster och pappa. Hans pappa hjälpte till lite och det lät såhär:

Pojken: Stoppar?
Pappan: Sta..
Sonen: Sta..
Pappan: N..
Sonen: N..
Pappan: N..
Sonen: N..
Pappan: aar..
Sonen: arrrr.... Stoppar?
Pappan: Stannar :) ****
Pojken: Stannarrrrr... rrrr... Stopparrr..
Pojkens syster avbryter och säger: Pappa jag åt ingen soppa till lunch..

Jag skrattade en hel del inombords..

Med det säger jag godnatt! Puss

Jag ler, även fast jag gråter



Det finns mycket som man kan le och vara tacksam över här i livet. Men det finns också en hel del som kan göra en besviken och sårad. Men just nu, är jag tacksam över det mesta. Det finns några saker som jag skulle vilja ändra på helt klart - Det finns ingen som har ett perfekt liv. Men bortsett från några få saker så skulle jag inte ha några problem. Inga problem alls.

Jag kan inte förstå det, förut så kändes det som om mitt liv låg och skvalpade på bottnen av ett hav. Nu har jag en massa underbara vänner som alltid finns där för mig, vilket val jag än gör här i livet. Vid varje steg jag tar - finns dom där. Jag har en kille som jag älskar - som finns där. Jag har ett bra band med min mamma nu - Bättre än förr, nu är det underbart.

Förut kändes det som om jag inte kunde tänka själv, inte välja själv. Visst det var väl skönt att slippa tänka när jag nu tänker för mycket ibland. Men jag kan säga ifrån och ta egna beslut - Vilket jag inte kunde förut. Jag hade svårt att säga nej. Men tack vare pappa så har jag fått ett jättebra självförtroende och en bra självkänsla. Han fick mig att stå på egna ben. Han drog ned mig på jorden och det är jag jätte tacksam för!

Mitt liv är delat två.
En framsida och en baksida.
Min framsida är den jag är, den jag vill vara - Mig själv.
Baksidan är mitt förra jag - Som fortfarande lever kvar.

Jag lever idag, men tänker tillbaks på igår.
Jag vill ha minnen kvar, men vill glömma det förflutna.
Jag ler, även fast jag gråter.

© Anneli Persson

GODNATT!

Ska bara renbädda sängen så ska jag sova.. Somna nu och sova till 9, skönt! Puss godnatt!

It's going to be an ledgen...

Wait for it.... Dary! - A ledgendary!



Nu har jag läst och läst och läst.. Men inget fastnar längre, känner bara att jag bläddrar och tänker "det där kan jag, det där med och det och det".. Man får väl lita på sina kunskaper inför provet imorgon :).

Ikväll ska jag lägga mig någorlunda tidigt och så ska jag sova
länge!! Jag har nämligen sovmorgon till 12 imorgon! Nu ska jag koka te och se "How I Met Your Mother". Puss hej!


Sista dagen

Sista dan nu som jag behöver plugga! Prov imorrn och så är det inte så mycket mer :). 4 veckor kvar till Julafton, omg.. Skööönt! Så, I hope you have a great night! Dags å plugga, puss!

How I met your mother



Vi gillare ;)

My heart belongs to you

Sitter och pluggar en massa just nu, det går HUR bra som helst! Jag är typ förvånad :D. Jag har blivit en liten plugghäst, men vi gillar det! Ska fortsätta nu, puss!

Roses are Red

Nu var det ett tag sedan som jag kom hem från Felix. Vi tog det bara lugnt, pratade och lyssnade på musik såg ett avsnitt avsnitt av en serie. Sedan hann vi inte med så mycket mer eftersom att jag skulle hem.

Det är tisdag idag och den började ju lika kasst som alla andra tisdagar. Kenneth ville att jag skulle upp än en gång till rektorn. Men eftersom att han är på rektorutbildning fick jag skicka ett mejl.. (Y)

Längtar efter sommarvärmen redan, bikinin, solen, badet - Sommaren kom tillbaka :blush:.


Okej?

Springer runt och letar min mobilladdare, jag hittar den inte!! Känner att min morgon börjar uselt idag med -.-. Sedan har jag 3 lektioner efter varann med Kenneth.. Underbar dag, eller? Tveksamt, måste till bussen snart! Puss.

Morgon och Kväll

Ligger i sängen och fick en känsla av att det var kväll. Var nära på att somna om, dags att fixa morgonkaffet kanske? Japp, annars kommer jag att somna (Y) Puss!

Mitt ljus har också brunnit ut.. Men har du tänkt på en sak?

Mitt ljus brann ut ikväll..
När jag äntligen insåg att du inte alls kommer kämpa för vår vänskap..
Det var vi en gång i tiden, vi gled ifrån varann..
Sedan i somras så lovade vi att försöka igen..
Att vi skulle försöka som vänner..
Vad hände sedan?
Löften är till för att hållas..
Eller?



We got the same friends
We're gonna have to see each other eventually
So won't you tell me how we're gonna deal with that?

Goodnight!

Jag vill bara säga godnatt såhär innan jag kryper ned i sängen och somnar. Puss!

Mr Cool

Nu sitter jag och lyssnar på Snook och försöker plugga. Prov på torsdag och nästa tisdag, ska även kolla in elen till imorrn :). Puss så länge!

Bilder från kvällen med Julia ♥

Här är bilder från kvällen som sagt. Det är massa bilder på allt gott som vi åt! Sedan så tog jag ned min madrass och alla täcken och bäddade ned oss. Så såg vi på "Bridget Jones dagbok" jag ville gråta. Gud va fin den var!











Sötnos ♥

Matte

Matteläraren: Vad har vi procent till? Elev: Alkohol?
Matteläraren ritar upp 2 flaskor på tavlan, en liten och en stor. Sedan frågar han: Om den lilla flaskan har 2 cl ren alkohol i och den stora har 3 cl i. Vilken är starkast? Haha.. (Y)

Jag är så sjukt glad, hela min dag är räddad! Min väska är tillbaka och alla böcker var kvar. Mitt usb också, allt! Jag är så sjuukt glad!!


Min väska!?

Asså omg, fick just ett samtal av en som jobbar på tre kronor här i stan. Dom säger att dom hittat min väska!!???

Håltimme

Nu har jag håltimme och jag har ingen aning om vad jag ska göra. Har bett Eddie komma upp hit som också tydligen har hål. Då får man ju sällskap. Blir att köpa varmchoklad och tycka synd om sig själv :blush:. Blir väl att ladda upp alla bilder nu då (A) Puss!

Musik

Här sitter jag på VVS tekniken och har snart hål igen. Medans Tommy står och skriver på tavlan sitter jag och nynnar - Utan att jag tänker på det. Tills jag blir avbruten av Tommy: "Vem är det som sjunger så fint?" Hhahahah X) Great (Y)

Måndag - Skola

Nu har man vaknat, känner mig hur seg som helst - Men jag är fortfarande hur glad som helst! Julia ligger på golvet och.. Sover? Om jag inte hade vaknat av klockan innan henne hade vi försovit oss nu ;). Men tur att jag hade 2 larm på mobilen också - Som vanligt.

Idag så slutar jag halv fem, känns lite segt. Men det är ju som en helt vanlig måndag :). Idag efter skolan ska jag typ inte göra någonting. Det blir att ta det lugnt och kanske sova tidigt? (Jag brukar säga det och oftast blir det inte av)

Nu ska jag väcka Julia och sätta på lite musik i högtalarna. Vi är ju ensamma hemma nu så ;) Puss hej, mer bilder kommer senare! ♥



Night night!

Nu ska jag och Julia gå och sova :blush: Skola imorrn hörni! Men jag ska bara säga godnatt och att bilderna kommer imorrn! Puss :)

Myys!!!!

Nu har jag och Julia gjort Varmchoklad med choklad i och grädde till. Plockat fram glass både vanilj och choklad :blush: Sedan väntar cheescaken i kylen ;). Nu ska vi se Sunes Jul! PUSS HEJ!

Promenad <3

Nu ska jag och Julia gå ut på en promenad innan vi tjockar oss (A). Puss hej!

JULIA ÄR HÄR!

Yes, that's right :blush: mat nu!

Soon!

Snart är julia här! Innan det han jag lyckas med att förstöra en mixer genom att vrida åt knivarna med plast-saken för hårt... Jag som skulle göra bananglass :(. Jag har lyckats med att inte städa! Men det måste jag göra nu så.. Pusshej :blush:.



.Äkta kärlek.

Du gör min dag ♥

Nu rusar glädjen i kroppen och jag kan typ inte sitta still! Julia sa att hon hade tråkigt och jag sa direkt att jag ville att hon skulle komma över :blush:. Underbart! Så Julia min sötnos kommer över! Har saknat henne sjukt mycket och nu kommer hon över! Kan tyvärr inte ladda upp någon bild nu, vet inte vad det blev för fel på blogg.se. Men aja, ska hoppa in i duschen och fixa omkring lite här :).

Jag var ju på loppis idag i 3 timmar. Stod helt still och frös, det var inte alls kul. Sedan så sålde jag ett plagg, ETT PLAGG!! Det kändes inte alls värt.. Men det var många som ville köpa, som var lite större än mig. Så dom kunde ju inte ha kläderna.. Eller lite, vissa var säkert dubbla mig - om inte mer. Så när dom tog upp tröjan och skulle se om den passade, var det typ baby storlek x).

Aja, nu måste jag fixa lite här! Puss!!!

Begangnat

God morgon! Idag är det söndag, vädret är lite grått - Men humöret är på topp. För ungefär en vecka sedan så rensade jag min garderob. Jag fick ut två kartonger med kläder och lite till, som jag inte använder. Så jag ska följa med Karistha på loppis idag och försöka sälja mina kläder. Vi får hoppas att jag får något sålt ;).

Sedan efter att jag varit där, så har jag ingen aning om vad som händer. Det är ju skola imorgon och jag peppar inte alls, men det kommer nog bli en lugn vecka får vi hoppas! Nu måste jag klä på mig osv. Jag far om en timma!

Puss - Persson ♥

Talking to the moon

Klockan är nio och jag har redan lust att bara krypa ned i sängen och sova! Men syrran står och sjunger i duschen, så jag kan inte borsta tänderna. Sedan så behöver jag också göra klart datakunskaps uppgiften, men jag vet inte hur det blir med den. Fattar inte riktigt vad vi ska göra, våran vikarie kunde knappt svenska och ja.. Han visste själv inte vad vi skulle göra..

Aja nu har syrran klivit ut ur duschen och ser nu på Eva och Adam. Blir väl att se den med henne innan jag lägger mig. Kommer inte ihåg när jag såg den senast! Men det var eevigheter sedan :blush:. Brings back memories!

Mississ ;)

Mer bilder!

Jag är inte heller lika fullt ut normal ibland, men vem är det! Här nedan har ni lite mer bilder från idag, har bilder på fikat. Som ni ser finns det ingen tårta där, men syrran ville hellre ha rabarberpaj med vaniljsås. Middagen hon önskade, var jättegod. Pajen, var inte alls lika god. Men som ni ser på slutet dränkte jag den i vaniljsås och då blev det bra!





Bananshopping

Pics ♥







Love yah ♥

Såpbubbler

Vi kan bara dricka varmchoklad..



Idag vill jag bara ta en varm dusch, dega, fira syrran och sova tidigt! Det är en perfekt dag att dega på, varför inte göra varmchoklad? Jag dunkar Snook i högtalarna och bara lever, inget speciellt behöver hända idag. Jag mår bra, livet känns bra - Allt känns bra.

Ska även göra klart 2 skoluppgifter, men det är inga problem. Det får jag klart på bara någon minut. Underbart, vaknade med ett leende - även om jag blev väckt inatt. Det är allmänt bra nu - Det är bra nu.

Puss! ♥

I hate thinking





Meloveyou ♥

Still laughing

Yes, it's funny

Hahaha, gud vad jag skrattade när jag läste om att Kissie hade varit med om en äggattack!! HAhahahah åååh, jag skrattar typ fortfarande! Dom hade också försökt kasta mjöl och vatten. Men dom missade, haha.. Jag hade velat se detta, åh vad jag hade velat se det!!

Miss. Persson (still laughing)

Smile Smile Smile






Miss. Persson

Happy birthday to you <3

Siss!
Syster fyller 12 idag!! Puss och grattis ♥



Miss. Persson

Ingen inspiration - Ursäkta.

.



Miss. Persson

Längtan - Till något nytt

Nytt kapitel

Vaknade upp och längtade till att få lägga mig i sängen igen. Så började min morgon. Missade första bussen och andra bussen var sen. Sedan så körde chauffören så sjukt segt att man hade velat springa fram och sätta foten på gasen. Jag vaknade också med ett illamående i kroppen.. Allt kändes helt fel. Allt var upp och ned och inåtvänt. Vaknade säkert på fel sida också, för humöret har varit som ett nöjesfällt. Ska sluta ögonen om ett tag och hoppas på en bra morgondag.

Förlåt för mina negativa tankar, lovar att komma med något bättre.. Snart eller imorgon, jag lovar.

Miss. Persson

Bilder från promenaden


Haha det var massa foton som täckte syrran x)






Miss. Persson

Två fingrar i halsen (långt inlägg)

Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är förlåt..

En vän sa till mig igår att han var less på att alltid gå till samma ställe och umgås med samma personer hela tiden. Någon vecka innan han sa det till mig så hade jag börjat inse hur less jag själv var på allt folk som jag umgås med - nästan dagligen. Samma ställe over and over again. Jag vill träffa nytt folk, jag vill gå till nya platser, hitta på andra saker. Jag är less less less.

Jag vill ha tid för att träffa mina underbara vänner. Mina närmsta vänner, vi umgås alldeles för sällan. Även om det är lika dant när vi träffas - efter att vi inte sagt ett ord till varann på kanske 3 månader?
Okej, det är skönt att det är så, då behöver man inte känna någon press på att träffas varenda vecka - även om man hade velat det.

Jag har börjat störa mig mer och mer på människor. Människors beteende och hur folk uttrycker sig. På folk som öppnar munnen utan att tänka och en hel del annat. Vet inte varför det har blivit såhär?

Sedan jag blev tillsammans med min kille så har jag börjat störa mig jättemycket på folk som är alldeles för framfusiga och på folk som tar i en stup i kvarten. Det är även på "vänner" jag stör mig på, när de t.ex. vill skämta och ta på ens rumpa - Jag har börja ta illa upp. Så gör inte det! Jag försöker säga till, men det känns inte som om mina ord kommer ut och blir accepterade. Eller jag vet inte vad, känner att jag överdriver men.. Det är så det känns!

Åh, vet inte varför allt känns så just nu. Men jag vill ha möjlighet att träffa mina närmaste. Känns inte heller som att det finns något att göra hemma. Så jag vill alltid ut, hitta på saker, dra till folk. Helst långt ifrån mig. Tyvärr.. Vissa dagar vill jag bara lägga undan datorn och mobilen, sedan dra bort till någon jag älskar eller någon som jag inte träffat på evigheter. Baka, ta en promenad, prata ut och leva livet.

Jag skulle kunna skriva ned så mycket mera tankar här. Men jag låter bara så sjukt negativ.. Nu har jag i alla fall fått skriva av mig. Allt som saknas just nu, är någon jag älskar här på sidan. Visst syster och pappa, lillebror några metrar bort och samma med mamma.. Men någon annan jag älskar..



Miss. Persson

 


Prommis

OKQ8

Tjingeling, ska till ok och köpa cola ♥ Puss hej!

Miss. Persson

*Apploderar*

Usch

Jag lyckas tappa bort min mobil. Jag hörde nyss att jag fick ett sms, tydligt och klart.. Men vart fan ligger den!? Får ju damp.... Åhhhhh....

Found it :blush:

Miss. Persson

Fötter......?

I say what?




Förlåt att jag aldrig sagt förlåt

Besök

Idag var det sista dan på praktiken, tyvärr. Folk frågade om jag skulle stanna längre eller komma tillbaka och jag sa att den kan hända att jag får vara där 2 gånger i veckan. Man fick se lite leenden då :blush:. Fick höra att jag varit duktig och att dom har haft kul under tiden jag varit där. Idag blev det tyvärr inga bilder, batteriet dog. Typiskt! Sedan blev det inte max heller, men glad är jag ändå! För jag blev bjuden på droskan istället ;). Vi har bara gjort massa små jobb idag. Men kul har jag haft!

På kvällen sa jag att jag tyckte att Jocke skulle komma över. Klart han kom! Vi drog till Ug och spelade biljard, pingis och air hockey (eller vad det nu heter). Ja, jag hade kul! Har inte mycket att säga, är trött. Godnatt :D


Ung och Bortskämd

Kanal 1, Måndagar kl 20.00

Nu har jag faktiskt gjort det jag väntat på att få göra. Alla snackar om det och ni vet vad jag snackar om: Ung och Bortskämd! - Jag tycker att de är bortskämda ja, men det är ju deras föräldrar som låtit det hända. Visst jag skulle lett, utan tvekan vilja leva så. Men jag vill kunna tvätta själv, få vara med i köket när jag vill. Men annars hade jag lett velat leva så ;). Jag är tyvärr lite mesig själv när det gäller spindelnät, disktrasor och så. Men jag torkar ju bordet ändå ibland och så. Men hos andra så gör jag det helst inte, om jag inte vet att de ofta byter eller tvättar disktrasan. Men spindelnät och spindlar - Fyfan, aldrig att jag skulle ta i en spindel. Usch säger jag bara, mamma är lika rädd som mig, men det är hon som dödar dom x).

Nu när jag var och tvättade händerna och så, insåg jag att jag har en massa sår på händerna från praktiken. Men jag säger bara, tjena vad jag har jobbat ;). Arbetskläderna borde också tvättas, har ju krypit i en källare och fått en massa sprit över händerna. Skruvat en massa muttrar som är kletiga med massa olja och annat skit. Men jag är faktiskt riktigt stolt över min insats, jag har gjort en massa. En hel del som jag aldrig trodde att jag skulle ge mig in på. Jag menar vem hade trott att
jag skulle bli rörmockare? - Ingen ska jag säga er, ingen.

Jag hittade också en gammal bild, är den 1 eller till och med 2 år gammal!?
Jag kommer ihåg, det här ögonblicket.. Men det är länge sedan.. Guuud...
Läskigt vad tiden går.. Jag har förändrats en hel del märker jag när jag tittar bak..




Vissna rosor

Dag 4

Snart är min praktik på NVS slut, tyvärr måste jag säga! Förutom de tidiga mornarna så har jag haft jättekul! Jag har lärt mig en hel del och träffat massa trevliga människor. Idag så bad jag om att få arbeta med någon annan än Tommy. Jag fick då jobba med en man som heter Rickard och håller på med annat jobb än Tommy. Han arbetar nämligen med värmepumpar, som jag inte hade en aning om vad det var osv. Men nu är jag lite mer haj på det där ;). Så vi har jobbat med en massa värmepumpar, och någon radiator också. Men det värsta var att vi jobbade i en källare i en lada i slutet av dan. Fyfan säger jag bara! Usch vad jag hatar källare, det är bland det värsta jag vet. Sedan i en lada också, ute i skogen - öde! Han lämnade mig en gång typ 2 min, men jag höll på att dö. Det kändes som 2 timmar... Usch! Det värsta med det är, att vi ska tillbaka dit imorrn.. Huvva! Aja, jag klarar mig..

Idag på lunchen så satt en kille och åt världens max mål! Jag tittade dit och kände hur jag dreglade lite på grannens axel (dock kände jag mig väldigt fet, men vaffan ;) Fetto 4-life).. Under lunchen säger jag till min handledare:

Jag - Du! Då stannar vi förbi på max och äter imorrn då ;)!
Han: - Haha joodu! Ellerhur!


Vi båda skrattar.. Sedan när vi skulle till stadshuset för att lämna av mig så att jag får skjuts hem. Kör vi förbi max och jag säger:

Jag: Nämen serriöst! Max till lunch imorrn!!
Han: Ska vi?
Jag: Ja, ska vi?
Han: We We!
Vi bah: MAX till lunch imorrn! Prefa ;)

Härligt att man hamnat med en bra handledare, om jag har turen blir jag då bjuden :blush: bling bling!


Unika och Underbara vänner

Kreativ

Fick höra ganska nyligen att jag har missat att se Julia spela låtar i glashuset i lördags. Åh vad jag inte hade velat missa det! Jag var ju och såg när hon dansade, varav några andra vänner var. Men det är bara så att Julia sjöng egenskrivna låtar och om det är någon som är bra på att skriva låtar så är de hon. Tänkte att jag kan inte göra mer än att länka henne här (där hon har klipp därifrån) ----> www.lulablue.blogg.se <---- Sedan så sa hon att hon skulle sjunga jullåtar den 28 onde November (om jag inte har helt fel). Stan, glashuset den 28 november, be there!

Här är en av låtarna som hon lagt upp, hon har skrivit den själv.. Visst är hon underbar?




Mammi <3

Hejs så länge!

Nu är jag påväg till mamma! Pusshej!


Hihi så löjlig jag blev!

Det råkar inte va så att jag är 5 igen :blush:?

Jag blav ju hur löjlig som helst när jag såg denna, haha. Sjöng typ med och fick världens tok leende! Haha (A).



När jag var och köpte min farsdags present, så glömde jag ju inte mig själv ;)






Fars dag

Ca$hing

Oj, det var tydligen farsdag idag! Det hade jag faktiskt glömt bort :O Men då fixade jag en liten present ändå ;). Vad kan ligga där i ;)?




I just want to live when Im alive

It's my life




Söndag

Toppen

Nyss kom pappa in och bad mig att sänka för att basen dunkade igenom väggen, underbart (Y). Hade ju velat spela hög musik och dunka på lite ;) Idag vet jag inte vad det blir, om jag drar till Holmsund igen eller något sådant. För igår var jag ju till Holmsund. Vi fick äta middag hos Felix mormor och morfar, som var jättetrevliga! Maten var god och sällskapet var trevligt. Det var roligt att få vara där! Dom bodde också jättemysigt med en massa vackra tavlor som jag fastnade för. Efter middagen så ringde Felix Ogge. Så gick vi dit och skulle då hämta mitt wii och hans bror skulle hämta något annat. När vi kom tillbaka till Ogge så tog vi det bara lugnt, letade någon bra film att se och så. Sedan gick vi till Konsum och köpte chips och dricka. Sedan såg vi film, kommer inte ihåg vad den hette. Men den var ganska rolig där emellan åt. Det är i alla fall samma redaktör som gjort "step brothers".

Nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen och sedan blir det att ta på sig skorna och jobba. Får se om Felix vaknat då så ska vi kolla om hur det blir idag :). Skriver sedan, puss!


In my mind I'ma fighter

When Im gone
Nu är det lördag, känns verkligen inte som de. Imorse höll jag på att ramla ur sängen, hade väl brutit något då. Aja, nu sitter jag och lyssnar på massa musik. Ska snart ut och jobba, efter det dar jag direkt bussen till Holmsund hem till Felix. Blir att vara där idag och så ska jag låna ut mitt Wii till en av hans polare, fan va snäll jag är ;). Jag har inte mycket alls att säga ska ut och jobba och fixa mig. Sedan tar jag bussen bort bort bort. Puss!

En bild ur arkivet.



It's nothing to cry about.

Dag 3

Man håller vad man lovar, för gissa vem som hade med sig kameran idag!? Jag har faktiskt fotat vårt arbete idag! Även lite i bilen på väg till tavelsjö, där vi fixade rören i köket. Vi åt på Nolia restaurangen idag och klart blev man bjuden ;) Lyx! Vi fick fransk löksoppa med riven cheddarost och små stekta rostade bröd bitar (de har ett namn, men glömde bort vad..) Sedan så fanns det även pannbiff att äta och kyckling med bacon och lite småsaker. Löksoppan var absolut godast!

Här kommer bilder från dagen:

Här är då Tavelsjöskolan som vi var på och jobbade.

På väg hem för att köpa material var vädret riktigt fint..





Här ser ni då rören som vi skulle fixa. Dom i köket ville ha rören upp
från golvet så att de skulle kunna städa där under. Sedan så ser ni ju
hur fult det högra röret är med en "nödlösning" med en snutt plast slang
i slutet. Jag kom med idén att byta hela det högra röret och förlänga
det vänstra med en bit rör. Det skulle då stå stabilt på brunnen men
Tommy ville hitta en lösning att hänga upp rören.


Det fanns speglar i taket, så medan jag väntade på att Tommy skulle
bli klar med att kapa ett rör så att jag skulle få sätta fast den nya
kopplingen, drog jag fram kameran.

Här ser ni då att vi bytt ut hela det högra röret med nytt kopparrör.
Vi har en ny koppling där och det blev mycket snyggare än innan. Det
tjockare röret satte vi fast en mutter och en bit rör för att förlänga det
hela. Sedan så borrade vi i metallen på sidorna och skruvade fast en
järn sak, för att kunna hänga upp rören från marken.

Vi hade förkorta järn grejer så att jag kom på världens smartaste
nödlösning. Att pressa ihop en bit av 22ans rör och borra i båda ändarna
för att få fast röret över golvet, lite lutandes ned mot brunnen så att
vattnet skulle kunna rinna igenom. Blev inte jättefult heller ;)


Nejnejnejnejnejnej...

Less

Då ska man typ ta en promenad eller något.. Orkar inte (Y)..

(Om du fortsätter kämpa.. Ger inte jag upp..)



Värdelöst

Värdelöst

Tårar, tårar och ännu mera tårar.. Helvete så värdelöst..


Upp och Hoppa!

Snart helg

Nu är det fredag och strax helg! Gud va skönt det kommer att bli att få sova en massa nu inatt. Känner verkligen, att om jag skulle somna nu.. Skulle jag kunna sova till middagen om inte mer, utan problem. Mitt rum e kind of rent, jag måste bara dammsuga och plocka bort lite väskor så är det klart. Garderoben är klar, förutom att jag har min mysdress, 2 par jeans och ett par mjukisbyxor på tork. Men dom får säkert plats :) eller de ska få plats.

Nu är klockan sex, jag sov lite längre idag. För jag behöver inte mer än en timme dessa mornar. Nu ska jag då äta frukost och klä på mig. Sedan ska jag bära ut med lite sopor och så är jag klar med det.

Nä, jag måste gå och fixa frukost och så  nu. Jag hoppas på inte så slapp dag, annars kommer jag nog somna i ett hörn eller något. Puss kram! Ha en bra dag :)


Städar..

Lite överallt..

Med både lycka och trötthet kan jag säga att jag strax är klar med min städning/tvättning/vikning/sortering. Jag har hållit på i några timmar nu, som vanligt kanske jag ska säga. Det förekommer alltid att jag städar lite överallt när jag tvättar. Men då har man inte mycket att göra när man väntar på tvätten. Med det lilla ska jag säga godnatt i förväg, så skriver jag imorrn! Puss


Bio?

Någon bra bio som kommer snart?

I got 2 tickets, och generös som jag är ska jag bjuda killen på bio ;) Men vilken? Finns det någon bra bio som kommer snart på bio eller något?..




Mosad?

Dag 2

Idag så har vi inte gjort så mycket, men det mesta har tagit tid! Sedan så har min arbetsledare haft en massa otur idag, stackarn! Han råkade krocka med bilen så att dörren knappt gick att öppna, den blev säkert 1 ½ dm bredare och.. Bilen han krockade med är ju av med ena sidan x) Sedan så slog han in huvudet 2 gånger i dörren när han skulle kliva in i den (vid 2 olika tillfällen) Varav sista gången fick han ett jack i huvudet så jag plåstrade om honom. Det var verkligen inte hans dag idag!



Men jag har fått montera fast 2 duschblandare idag, bocka rör osv. Tänkte ta kort på det jag hade gjort idag, men glömde då bort det. Man tänker inte riktigt på att fota allt när man är ute på arbetsplats. Då vill man jobba och få saker och ting gjort. Sedan åka därifrån. Hehe, så det blev typ bara bild på den mosade bilen vi åkte i.


Ute på praktik

Ny kategori



Där har ni en ny kategori, där jag skriver om min praktik! Kommer ju bli mer med tiden, så lika bra att lägga in en ny kategori nu ;)


Fall

Dags?

Nu börjar jag bli trött, men det kanske inte är riktigt dags att lägga sig än? Jag kommer ändå inte kunna somna än och det suger. Men dagarna är inte tunga på praktiken, jag har ju så sjukt kul! Så man kanske bara borde hitta en lämplig tröja att ha på sig imorgon under alla kläder? Sedan är jag som klar.. Arbetskläderna och verktygen ligger på golvet och väntar på morgondagen.

Idag så behövde jag ju ta bussen till Ålidhem för att få skjuts. Men not tomorrow eller någon annan dag. Nope, jag har fått fixad skjuts utanför dörren. Underbart! Ja.. Jag bara babblar på för att jag kan just nu känns det som. Men imorgon är det grabbarna och jag igen! Massa arbete väntar, säger godnatt nu! Puss ♥


1 månad

Lycklig



10-10-10


Praktik

Dag 1

Idag var ju jag på NVS och praktiserade. Dag 1 var faktiskt riktigt rolig! Jag fick byta ut en förhöjd toalettstol till en "kortare". Sedan så monterade jag bort ett vattenfilter och lite småsaker här och där. Jag hälsade på massa trevliga människor och det är jätteviktigt att man får ett bra bemötande första dan. Jag tyckte att alla var trevliga och skötte sig bra ;). Jag har idag fått åka omkring med en man som heter Tommy. Skön kille med humor! Minst lika pratglad som mig :). Jag fick också slå sönder en toalettstol med en slägga! Det är ju inte varje dag man får de inte ;). Glömde tyvärr kameran hemma, så jag ska ta med den imorrn så får vi se om Tommy kan hjälpa mig och fota lite!

Sedan var vi också förbi facket och snackade med en herre där. Riktigt härlig kille, snackade om framtiden och massa vettiga saker. Fick handskar idag 2 par att ha på när jag är ute och arbetar! Ja, jag vet inte vad jag mer ska säga, men jag trivs jättebra där borta! Alla är trevliga och jag har definitivt hamnat rätt! Längtar faktiskt till imorgon!

Nu sitter jag och dricker te och tar det lugnt. Ska snart sova antar jag, men jag hade faktiskt inga problem att vakna imorse! Jag drömde dock att jag hade försenat mig och att jag inte fick skjuts eller att jag hann med bussen. Då vaknar jag, sträcker på mig och tänker "vad fan ligger jag här och drar mig när jag är sen?". Sedan kollar jag på mobil klockan - Som står på 03. Tyckte att det hade varit konstigt om jag missat 3 larm ;). Nu ska jag ta det lugnt, puss!


Vinter

5 AM

Godmorgon, eller något i den stilen. Nu är det onsdag, klockan är 5.22 när jag börjar skriva här. Det snöar och vinden viner. Om en timma ska jag ta bussen till praktikplatsen, vilket kommer bli kul! Jag har ju fått kläderna och allt nu, dock är byxorna försmå.. Men det får jag leva med den första veckan, haha. Jag har inte tid att blogga nu egentligen, för jag måste äta frukost och så. Men jag skriver sedan hur det gick, puss hej!




Grattis!

4 år!

Jag har varit på stan och köpt rosor idag och jag har bakat kladdkaka. Kladdkakan blev sliskigt god! Jag hade inget recept så jag slängde i rimliga mängder. Jag tycker att man ska dela med sig av sina recept, så här får ni det jag bakar efter:

Ugnen på 165 °C

100 g Smör
3 dl socker
1 ½ dl vetemjöl
3 msk kakao
2 ägg
ca 1 msk vaniljsocker

Blanda ägg med socker och vaniljsocker, sedan slänger du i vetemjölet. Häll i smöret och kakaon och blanda. Sedan så ställer du in formen i ugnen. Vispa grädde till om du vill, kakan ska vara inne 20 min. Sedan tar du ut kakan och ställer ut den tills den stelnat. Eller, kallnat ;).

Jag var ju och hämtade arbetskläderna och så också.. Sjukt drygt, usch. Min lediga dag började aldrig :(. Imorgon ska jag upp 5, toppen. Jag peppar!.... Inte! Bilder kommer snart!

Tillägg: Hur kunde jag glömma att skriva vad vi firar!? Pappa och hans fru har varit gifta i 4 år, idag!! Sjukt så tiden går snabbt :O


NVS

Tools

Har just ringt till en man för att höra om min praktik. Jag är ju ledig imorgon och så på onsdag - fredag har jag praktik på ett företag som heter NVS. Har fått lite verktyg idag och så ska jag hämta arbetskläderna imorgon ;). Fett snygg kommer jag bli! Mina arbetstider är 7 - 16. Så det blir ju att kliva upp tiidigt. Om jag är på Ålidhem klockan 6.30 får jag skjuts, perfekt! Blir att ställa om dygnet då, hehe..

Nu så vill jag bara ha något att göra, ska man dra förbi Ug och spela biljard eller något för att fördriva tiden? Låter bra, ska sova läänge imorrn. Awesome, nä fan! Nu ska jag lyfta mitt feta arsle och få något gjort! Puss hej!



1, 2, 3

Matte

Sista lektionen nu då, vi har en vikarie som är värsta seg X). Haha, diagnos nu. Sedan slutar man!


USCH!

Bläbläbläblä

Åh, dan förstörd. Grattis! Det finns tröga lärare, men hur kan det finnas sådana lärare? Som inte har lärarutbildning, fått sparken en gång, är dåliga att lära ut osv. Dom borde inte få finnas!


Men underbart..

Prov!?

Vilken fin start på morgonen.. Vi har fått höra att våra arbetskläder är fel tryckta, sedan att vi ska ha prov i El idag!? 1. Vi har inte el idag eller tid för det. 2. Ingen vet ens om att vi ska ha prov :S Lyckat Kenneth, Lyckat!


WordsWordsWords

Waky waky

Godmorgon, idag är det måndag - Tyvärr. Inget jag längtat efter precis, men det är inte så jobbig vecka. Blickade just mot klockan och insåg att jag har bråttom! Men jag bloggar sedan, puss!


If The Moon Fell Down

I must have done somthing right along the way



Sitter och skriver på min bok, vilken befrielse. Min hjärna känns som ett tuggummi, men när jag skriver släpper det. Lyssnar på lugn musik. Musik av: Chase Coy - En av mina nya favoriter.

Om du kunde lyssna..
Och inte stänga av allting..
Så skulle du förstå..
Och allt skulle bli så mycket lättare..

För alla.

Bilder

Tack för hjälpen gumman ♥












Magda <3

Far ut och fotar med Magda, puss!


Ringar



Jag har insett att jag gillar att smycka mina händer en hel del. Jag tycker att det är jättesnyggt med ringar och armband/snygga klockor. Det är ju också det, ALLA kan ha det! Det finns inte en människa som inte skulle klä med en ring på fingret eller ett nätt litet armband runt handleden. Så jag tänkte tipsa ställen där det finns snygga och simpla ringar. Varierande priser, men utseende kostar ;).

Cocoos.se <-- Snygga ringar, halsband, armband. Ja, där hittar du allt med varierande priser.

www.cocoo.se -  Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!
Cocoo.se - Massor av trendiga smycken, klockor, ringar, örhängen, halsband och armband!

Glitter <-- Yes, där finns billiga, simpla ringar som klär allt ;)



Modekungen <-- Här har du en av mina favoriter! Det kanske inte finns så mycket ringar, men armband, väskor och massa annat!



Dags att köpa hem en massa snygga smycken nu då ;) Pussar!


Allt tar sin tid, har jag lärt mig

För dig ska jag göra det 1000 gånger om

Var just förbi mamma där min underbara lillebror var. Han är så himla söt, han tog hand om mig. Han såg att jag var ledsen, kramade om mig och bäddade ner mig med en filt. Han hämtade papper när jag grät. Gud vad han är underbar! Matade mig med popcorn, gjorde mig till prinsessa och myste. Tack för allt mamma och bror ♥.

Vad ska man säga?


Hjärta

Smile

Förlåt. Men allt tar sin tid.




Scream

Tihi

När jag satt och bloggade så hände något.. Ja det är inte första gången. Jag satt och bloggade som vanligt, musiken på och jag var helt inne i mitt skrivande. Pappa träder in i lägenheten och smyger in i mitt rum. Jag märker ingenting och sedan:

Pappa: BU!!! Jag skriker världens skräckfilms skrik och vänder mig om, där pappa står i dörr öppningen och skrattar. Jag börjar skratta och gråter av lättnad. Pappa går iväg skrattandes och jag går in i köket för att fixa te. Vi båda skrattar och jag torkar tårarna. That made my day! Gud va kul det var! Även om jag blev livrädd :blush: Herre vad jag skrek!

Nu sitter jag och spelar gitarr, sjunger och tar det lugnt. Funderar på att kanske läsa en bok eller något, bara koppla av. Fotbad låter inte helt fel heller! Får se om jag drar till Ersboda senare och träffar Joakim, var ett bra tag sedan nu man träffade honom. För länge! Så jag hoppas jag får fara förbi, puss hej!


Du gör min dag!

Riktiga vänner

Riktiga vänner är de som alltid finns där för en. De som stöttar en och torkar ens tårar. De som inte sprider rykten och inte ljuger. De som kan säga vad de tycker och inte hålla tillbaka något. De som håller hemligheter för sig själv och kan lyssna på en när man har något viktigt att säga. Riktiga vänner är som syskon. Här är mina syskon:



Fia: Helt klar en av mina allra bästa vänner! Hon finns alltid där för mig när jag behöver henne, hon är villig att lyssna på mig även om jag skulle ringa mitt i natten. Jag har känt henne i 2 ½ år, och redan första stund kändes allt så bra! Vi har alltid kommit överens och även om vi inte träffas så ofta så är allt som vanligt varenda gång jag kommer. Vi snackar om allt som hänt under tiden vi inte träffats och ja, teet och myskläderna. Underbar är hon, och jag skulle offra allt för att inte tappa henne!



Julia: Ja, vad ska man säga. Jag känner mig verkligen som en i familjen där. Ditt andra syskon, din andre hälft. Kändes som om vi gled ifrån varandra där ett tag, men aldrig att jag låter dig glida mig ur händerna! Du är en av de bästa! Även om vi smått bråkat inser vi att vi inte kan vara arga på varann. Du är också den som alltid finns där, som alltid lyssnar och ja! Du är som min syster, vi måste börja umgås mer. Alla minnen vi har, dom kommer alltid att finnas kvar. Men skapa nya minnen det måste vi! Dig har jag också känt i 2 ½ år, men känns som hela livet!



Ämmäh: Ja Ämmäh, systra mi.. Vart ska man börja? Du har verkligen torkat mina tårar, flera gånger om. Du känner mig från insidan och ut. Det finns inte något som jag skulle hålla undan från dig. Inte någonting. Du har varit min klippa i vått och torrt och stöttat mig när det varit som jobbigast. Vi måste helt klart träffas mer, klarar inte av att förlora dig! Även känt dig i 2 ½ år!



Danni: Min sötnos! Så många minnen på så kort tid! Jag har inte alls känt dig länge, men snacka om att vi har hunnit med massor. Pratat om allt, varit där för varann. De gånger jag är med dig är jag lycklig. Jag kommer alltid finnas där för dig, no matter what! Jag älskar dig och det vet du, släpper aldrig taget!



Mouse: Broder kanske man ska säga? En av de ärligaste personerna här på planeten? Han finns då alltid där för mig. Han är verkligen den som alltid är 100 % ärlig och lägger ned massa tid på de han bryr sig om. Jag uppskattar honom jättemycket och han är en av dom man inte vill förlora!



Sedan finns det flera man önskar att man kände bättre och så. Dock skulle jag kunna skriva om så många fler! För gud så fina vänner jag har! Älskar er alla ♥


Klick!

Only girl (In the world)

Sitter och läser klick och dunkar musik. Härlig morgon, snart dags att jobba! Men här har ni då dagens låt ;D





Realize

Take time to realize

God morgon! Fint väder idag, lite av snön är tillbaka - Underbart! Idag är en bra dag känns det som, även om jag sov lite halv dant så är jag på bra humör idag. Jag vaknade minst fyra gånger inatt för att Syrran nästan låg på mig. Jag knuffade och buffrade på henne. Men inte vaknade hon! Åh vad jag var arg, ville bara knuffa ned henne från sängen..

Idag vet jag inte alls vad som blir av, vi får se! Nu ska jag fixa frukost och så ska jag jobba, pusshej!


You're amazing, just the way you are

Just the way you are




Paranormal Activity 2

Har just sett Paranormal Activity 2, inget att se.. Usch så dålig den var. Höll på att somna och ja.. Man kanske hade för höga förväntningar?




Fredag

Tiden går så snabbt!

Jag är nu hemma och tar det lugnt. Tänk att det redan är fredag, gud så tiden bara rinner iväg! Insåg igår att det snart är Jul, underbart! Man kanske borde börja tänka på Julklappar?

Siss kommer snart så då blir det att äta något gott och så blir det att mysa ikväll. Funderar på att kanske springa ut och jogga ikväll, men jag vet inte om jag orkar.

Här har ni i alla fall bilder från då jag var med Julia i Flurkmark ♥;







What.. Min rumpa x) Randome



Julia ♥



Haha x)




One moment!

One shot!











As long as you're here

Hilary Duff

Godmorgon, vi ska gå ned och äta frukost. Lekte med PS igår, skulle inte Hilary Duff passa i rött :O.


Tillägg: Kvallan är ju..... men aja...


Bird is the word!

FAMILY GUY!

God kväll alla och god morgon, eller något. Nu sitter jag i Fias säng, eller min säng hos Fia. Underbart att vara hemma igen, dricker te och lyssnar på lugnt musik. Nyss sprang vi runt som dårar, lekte ninjas och dansade "bird is the word" dansen :blush:. Underbart! Till och med hennes syrra joinade! Snart ska jag och Fia se på film, ingen aning om vilken. Men det blir väl en roman eller något i den stilen. Sa just till Fia att vi snart ska se film och drog till med världens kråka!! Ni som inte vet vad "bird is the word dansen" är för något, har ni ett klipp här!



Ni får bilder imorrn puss!


Du är musiken i mig

Caféstation

Har just kommit in till stan, och satt mig på ett av de mysigaste Caféerna i Umeå. Där det är bra servis, lugnt, mysigt och billigt. Jag har alltid gillat detta café, men jag tror för att det är så simpelt och att jag har så bra minnen här ifrån. Priserna spelar ingen större roll för mig. Är fikat gott och så, gör det inget om det är lite dyrare. Då får man ju det man betalar för. Dock är jag allergisk mot de caféer som är dyra, goda och har jättedålig servis! Då vill man ju inte fika där, And that's it!

Idag så ska jag då vara på stan med Fia, sedan ska hon och hennes mamma göra några ärenden på banken. Efter det ska vi hem till Fia och äta middag och så ska Fia på Basketträning. Jag följer mer än gärna med och tittar såklart, när jag kan sitta där och ta det lugnt. Medans hon springer runt efter en boll och svettas. Fair enough :D

Vädret idag är ju underbart! Solen skiner massor och det är inte för kallt ute. Men jag saknar snön! Den hade gärna fått vara här. Åh, det är ju världens slalomväder! Det skulle ju vara helt underbart att åka slalom i det här vädret! Usch så sugen jag blev nu, ge mig massa snö, bra väder och någon som vill följa till ett mysigt ställe att åka slalom på :blush:.

Justja, när jag satt på bussen på väg till stan så spelade busschauffören musik. Lugn musik som faktiskt påminner om julen. Men just nu tycker jag att det mesta påminner om julen, för jag vill ha jul nu! Jag älskar julen och i år kommer jag fira med pappa. Vart vet jag inte, men kanske med släkten? Det skulle vara underbart!

Aja, nu har jag babblat på alldeles för länge! Nu ska jag vara social med Fia, puss hej!


Toy Story 3

@ Holmsund

Godkväll alla söta! Haft en bra dag? Jag har då haft det underbart :D Var hem till Felilx, vi bakade kladdkaka som för övrigt är en av de godaste jag ätit! Sedan så har vi spelat bilspel och sett på Vänner! Toppen var det :)

Igår så skulle ju Joakim komma över, men han kunde inte. Så på dagen komm Ogge och Felix förbi, Ogge satt och spelade Wii. Helt insatt, det var kul att titta på de ;). Sedan så for jag hem till Felix och såg Toy story 3! Omg, sjukt bra film, haha :] Den var typ asbra (A)! och så tog det lugnt.

Aja, Jag har varit jättedålig på att uppdatera, men det är lov! Man har typ inte tid :lush: , ska i alla fall lägga mig nu, puss!


Jag känner dig även om vi aldrig möts.

For the first time




I forgot to ask you..

One time honest, Always honest.. Or?

Godmorgon, nu har jag just kommit hem. Ska strax in i duschen och tvätta av mig. Känner mig inte speciellt fresh, har också ont i knäna efter att ha sovit i soffan. Det var svinit varmt inatt och jag vaknade gång på gång. Kunde knappt sova, var törstig, orolig och svettades.. Önskar att jag kunde säga att jag inte drömde om det värsta, men det går inte. Mardrömmar ftw (Y).

Idag så ska jag typ inte göra något, ingenting alls. Ska som sagt duscha, sedan ska jag bara vänta typ. Ikväll kommer ju Joakim förbi, blir nog att ta en promenad och prata om allt möjligt.




Illamående

Blä

Japp, nu har jag ätit så mycket att jag mår jätte illa och knappt kan stå. Snacka om att jag har tjockat mig nu i helgen med Julia. Aldrig mer igen, men man ska aldrig säga aldrig. Vi har väl inte gjort så mycket mer än att dega och äta.. Nu ska vi strax sova, jag ska upp 9 imorrn för att få skjutts in till stan 9.30. Sedan så kommer ju Joakim förbi mig, kul kul =) Nu vill Julia ha datorn, skriver imorrn! Puss och Godnatt!


Bad ;)

Flurkmark

Jag är fortfarande i Flurkmark och nu har alla alldeles nyss dragit hem. Vi dunkar musik och ska strax lägga oss i sängen och dega ännu mer. Vi la oss kring 05.30 igår och jag sov som en stock till 13.15.
Igår så åt vi tacos och det var jättegott! Även om jag åt det i fredags med så var det gott :blush:. Sedan såg vi på skräckfilmer. Vi såg på: Instängd, Mirrors, Stay alive och Drag me to hell. Sedan skulle vi gå till luckan, en lucka inne i skogen uppe på en kulle. Där jag och Julia varit förut och filmat. Men den var tyvärr igen svetsad. Det var inte kul alls! Men det var  kul på vägen hem, det var så halt att man kunde glida hela vägen hem typ! Det var nästan nedförsbacke hela vägen. Sedan så satt vi i glashuset och var allmänt jättetrötta. Så vi misstolkade typ allt och allt blev plöttsligt jättekul när vi hade jätte tråkigt :blush:.

Sedan när klockan slog 05.30 la vi oss i sängen och sov. Några drog vid 10 och jag märkte ingenting. Sedan så hade folk stått och pratat och skramlat och jag hade inte vaknat. Jag brukar vara lättväckt, så det var riktigt skumt! Saknade dock en massa folk som Felix, Ämmäh, Valdemar och Anton. Tyvärr så kom inte dom av olika skäl, det var synd!

Idag så ska vi typ dega, sova, se film, dega, sova, äta och se mer film och sedan sova. Nu ska jag vara social med Julia, jag skriver mer ikväll/Imorgon på morgonen. Puss!

(Gammal bild ;))




RSS 2.0