Bara en dröm?

Nu är jag påväg i säng! Har packat väskan för morgondagen och allt :). Ska på filkväll hemma hos Suzette och Izabelle! Sjukt skönt! Ska dock upp 06.30, tvätta. 10 - Praktik! 16 - Stan och äta och träffa Mattias en snabbis. Sedan blir det till Rödäng på filmkväll! :'D <3.

Sedan på onsdag blir det shopping för min del och Iza + suz :D. Så blir det att fira mig en gång till! Underbart :D.. Nej, dags att krypa ned i sängen nu!! Puss och kram alla underbara ♥.



Bara för dig

I'd cross the desert to be where you are
All the things I'd do to be close to you
A million miles wouldn't seem that far
I'd go anywhere just to win your heart.
Kom ganska nyss hem från praktiken. Så söta alla barnen är, trivs så sjukt bra! Fick till och med höra av en lärare att det syns att jag trivs. Åååh, barnen ♥. Visst blir man något sugen på att skaffa barn. Det är det vackraste på jorden. Fan att man fortfarande ska vara för ung :(.

Idag så ska jag över till Leif, dit Mattias kommer antar jag. Saknar honom :(. Fick en trevlig födelsedag igår, var mysigt att några kom i alla fall! Så kommer jag att bli firad en gång till i veckan ♥. Längtar till onsdag, då ska jag shoppa med Iza och Suz. Sedan ska jag och Fia dansa dansmatta och sååå.. Mmhmh..

Imorgon så ska Suz och Iza hålla i en filmkväll och jag är bjuden. Vill såå gärna fara dit! Har ju missat förut :(. Så det skulle ju vara perfa att vara på filmkvällen imorrn, sova där och sedan shoppa dagen efter. Åh så underbart det skulle va'!

Pusshej!



I'd cross the desert to be where you are.
All the things I'd do to be close to you.
A million miles wouldn't seem that far.
I'd go anywhere just to win your heart.

17 år!

Idag är det min födelsedag!!!! Sjukt härligt! Grattis till mig :D!



Word


So much shit in your head

Sitter och har just fixat mig själv te. Sitter i en stor tshirt med ett blått tryck på. Sjukt mysig tshirt! Jag ska snart lägga mig i sängen. Ännu en dag med praktik imorrn, trevligt trevligt! Har inget alls att skriva egentligen! Så lika bra att avsluta här, puss på er alla och god natt!



Jag saknar dig.
Vad ska man säga?
Det jag trodde var bortglömt.
Det jag inte trodde existerade.
Ställde sig mitt framför mig?

Jag skiter i vilket

Så sjukt tråkig dag, eller.. Innan klockan 14.30 så har det inte hänt något. Då gick jag iaf över till mamma, hade innan varit förbi leif och hämtat lite saker till Elin osv. Fick lite pressenter i förskott och så. Fick en plattång! - Som jag verkligen _längtat_ efter! Sedan fick jag lite burkar och så, så att jag har massa skit när jag ska flytta hemifrån. Sjukt nice - För sådant kostar!

Nu sitter jag hos Leif, han har typ somnat - Haha!.. Jag har inget att berätta, förutom att min morgon varit sjukt tråkig!

Jag skiter i vilket -
Jag skiter i dina val.
Jag skiter i dina ord.
Jag skiter i dina löften.
Jag skiter i dina lögner.

Jag skiter i dig.


Fuck you

Har nu varit på praktik i 2 dar. Så många minnen som kommer tillbaka! Jag känner att jag är lite på deras nivå när jag sitter där och spelar spel eller leker ute med dem. Rullar i snöhögar och massa. Men dom är otroligt smarta, guud.. Så smart var fan inte jag när jag var liten!

Dag 1. Dagen började med idrott med 1orna. De lekte en lek som heter "Familjen ohlsson", som jag kommer ihåg att jag lekte när jag var liten. Men direkt så var det någon som la in en taskig kommentar. En tjej (faktiskt väldigt spe) blev "hunden Felix". Sedan så säger en kille:
- Vet du varför du blev hunden Felix?
- Nää?
- För att du är fet - fe(t)lix.


Ingen lärare märkte detta. Jag trodde dock det, men jag har glömt bort hur blinda lärare kan vara. Sedan skulle de leka spökboll och ni kommer ihåg när man blev träffad - men inte ville erkänna. Gud vad mycket tjafs det blev! Sedan fanns det en kille där som aldrig fick bollen. Så jag gick iväg och tröstade honom, fick honom att vara med lite på slutet. Ja och innan det så tröstade jag en tjej som sa att hon typ bröt foten - men var med 5 min senare.
Ja, sedan var det fritids. Spel och annat kul. Slapp och skön dag :). Men alla namn man måste lära sig!

Dag 2. Här började dagen med fritids med bananerna (de är uppdelade i apelsiner och bananer - haha). Där satt jag bara och tog det lugnt, försökte lära känna barnen och så. Efter det åt vi lunch och precis, efter lunchen. Var det utelek! Jag drog på mig en massa kläder för att kunna springa omkring med de söta barnen. Men när jag skulle ta på mig skorna. Blev jag attakerad av typ 5 tjejer som sa att dom ville krama mig och att jag ver deras mamma och grejer. Sedan när vi gick ut.. För att skaka av mig alla barnen som typ hängde i armar och ben. Fick jag de att tävla med mig till en stor snöbacke, över den. Jag kom typ först upp, sedan skulle alla rulla ned med mig. Så jag rullade med var och en, blev yrare och yrare. Sista gången jag rullar ned, ringer klockan in och jag kunde inte gå rakt!

Alla sprang in och så hade jag fritids med apelsinerna. Ännu mera spel och lek! Sedan blev det bara utelek, mellis och fritids - Då vi gjorde fönster-katter. Jättesöta! Kan se till att kanske fota dem :].

Justja! Det pinsammaste var ju när jag satt och spelade spel med några barn.. Råkade spilla ut hela min kopp med kaffe! Sjukt pinsamt, alla sprang med papper hit och dit och det blev som värsta hönsgården! Sedan slickade ett barn från stolen och sa att hon ville ha mer? Några barn sprang omkring och skrek och allt.. Sjukt knas x).

Nu har jag inget mer att berätta, krampen har spridit sig ut i händerna. Så nu ska jag gå och borsta tänderna och krypa i säng. Men god natt på er! Puss!


Försöker skaka liv i dig

Det är måndag, känns som fredag.. Såå oskönt. Berättar massa imorrn, orkar inte nu. Puss godnatt!

Skitskön

Sitter och äter mig tjock på fetaost. Det är så sjukt gott! Ska dock gå och lägga mig i sängen snart, få bra med sömn. För imorgon börjar praktiken och då ska jag praktisera på "Aqua". Kommer säkert bli jättebra!

Igår när jag kom hem, hade jag väldigt tur. Hade glömt nycklarna hemma (vilket jag inte visste om). Så var dörren låst när jag kom hem. Min första tanke var att jag kanske hade tappat dem på bussen? Eller glömt dem hos Jorm/Jocke. Pappa öppnade dörren sekunden efter att jag hade "ryckt" i den. Så kom lättnaden när jag såg nycklarna på skrivbordet.

Min födelsedag börjar närma sig och jag har INGEN aning om vad jag vill göra. Har dock frågat en massa kompisar om de har lust att komma hit. För det är ju chill om man bara är massa folk som ja, umgås. Men jag vet inte hur många som kommer eller något. Får typ panik, haha!

Ja, blir väl att säga godnatt nu! Natti natti - Puss!


Om du bara visste


Arg.

Jag är så sjukt arg, fattar inte hur man kan ha så lätt att lita på folk? Vissa bör slaktas, hängas, styckas.. Kan inte beskriva hur arg och besviken jag är på några personer. Förstår bara inte.. Meningen med det hela. Men vem gör det? Sedan när någon inte klarar av att höra sanningen - Vad man tycker om personen, då är det tragiskt.

Peace.

Hey där

Nu sitter jag här i Holmsund hemma hos Jorm. Han, hans bror och hans lillebror nördar mindcraft *suck* -.-. Det går ut på att inte dö, kul.... Nej.

Idag har jag inte gjort något speciellt, dansat dansmatta på megazone och varit med lite vänner innan jag tog bussen hit. Så har jag spelat "one on one" Cood med Dane. Jo, kul kul när man suger på det! Kanske lite kul ;).

Min pappa svarar aldrig när man verkligen behöver få tag på honom. Blir galen! Har ringt massa (som vanligt), svarar han? Nej, kul ;).

Aja, har inget intressant att berätta. Tjarå bitches ;).


Kommer du ihåg?

Nu har jag äntligen en egen dator på rummet igen! Guud så skönt! Idag ska jag hem till lilla Jorm och vara med honom och hans underbart sköna familj. Ser frammemot att fara dit! Så kl 1 ska jag vara i stan och så, vilket innebär att jag måste jobba alldeles strax så jag tar mig in till stan i tid :).

Igår var jag hos Leif o sven och var med en massa folk. Så himmla skön kväll! Så jävla chill alla var, let's do it again sometimes! Nu ska jag bara dricka upp mitt kaffe, sedan ska jag ut och jobba. Sedan blir det stan - Jappcheck!

Pussar och kramar alla! Eftersom att jag inte har någon kamera eller liknande just nu, så får ni nöja er med gamla bilder än så länge ;).


(Ren glädje biitches!)

Godnatt världen

Nu ska jag krypa isäng, massa att göra imorrn! Natt natt, puss!

Vem sa vad?

Ska kolla om jag kan ta mig till UG på Ålidhem ikväll, man kan tydligen vinna biobiljetter! Så det är ju fett värt det :D. Jorm är påväg hit från holmsund nu. Trevligt trevligt, har tråkigt. Så tänkte att det är väl bäst att uppdatera när man ändå har tid ;). Puss puss!



In i nattens djup

Har läst en massa på en bok jag började läsa i sommras. Ändå så kommer jag ihåg en massa, ovanligt för att vara jag. Idag så har jag också varit förbi sjöfruskolan och hämtat information som jag ska lämna över till skolan imorgon. Kul dag, ska dra till Leif ikväll, Jorm kanske kommer och kanske en till :). Har inget roligt att skriva ju (A). Bloggar säkert innan jag lägger mig och sover, ska in i duschen nu. Puss puss!

"Du kryper in under mitt skin.
Klöser och River.
Kan någon ringa 112?"

Åt helvete försent

Wow, vilket uppehåll! Blev till och med påminnd idag av en person som sa att det var länge sedan jag skrev något. Jag har inte lagt ned inte ;). Jag vet inte vad som tog åt mig. Varför jag inte bloggat osv. Men det gör inget, för nu ska jag börja blogga igen :)!

Idag så har jag varit förbi Sjöfruskolan och sökt praktikplats för 4 veckor. Gick till min lillebrors avdelning "Aqua" och efter någon timma fick jag ett samtal att jag var varmt välkommen tillbaka. (Efter dehär 4 veckorna har jag praktikplats på Barista. Ett café uppe i MVG.) Sedan har jag varit på östra gymnasiet och sett på när Jorm och hans klasskamrat gymmade. Efter det var jag på stan med massa kompisar, dansade dansmatta osv. For hem, åt och drog till en polare :).
Jag är less på alla lögner.
På allt skitsnack.
Visst, det skulle vara jobbigt att leva på sanningen till 100 %.
Men att inte kunna klämma fram lite av sanningen.
Istället för att blåljuga en upp i ansiktet.
Det tål jag inte.
Usch för dig.
Jag gör inte så mycket nu för tiden. Är ofta med polare på stan, sådant jag helst prioriterar först. Men finns flera som blir lite onöjda på mig då. Så jag håller på att skärpa mig lite, duktig jag är!

Nope, nu kommer inget vettigt ut! Här har ni en gammal bild ^^ Pusskram!

RSS 2.0