Harmoni - En fin syn på livet

Jag har inte uppdaterat så mycket idag, för att jag har försökt att inte sitta vid datorn så mycket. Jag har joggat 6km idag och är så sjukt stolt över mig själv!! Jag har även varit över hos mamma och vi lärde min lillebror vissla! Åh vad gullig han va, när han låg där i sängen och försökte lära sig att vissla.

Imorgon är det nog den enda dryga dan kvar innan alla dagar bara kommer att försvinna! Vi hoppas på att hela veckan rusar förbi och att vi får våran sovmorgon på torsdag till halv 11. Då jag ska till gymmet och springa! Ja, jag har nu kommit igång med min träning och nu innan jag ska lägga mig blir det några armhävningar och situps.

Jag längtar verkligen på sommaren och mera värme! Tänk att hålla en mjuk glassoch en bra bok i handen. Sedan ligga i gräset med solstrålarna som bara stryker på färg! Kan inte bli bättre ;) Sedan ska jag nu i sommar passa på att träffa alla som jag inte träffar så ofta, innan alla reser bort, flyttar och innan sommaren är slut. Dock så kommer jag fortfarande träffa dem, men varför inte passa på när man har som mest tid?

Nu ska jag göra min lilla träning innan jag hoppar i sängen för min lilla beauty sleep ;) Så Natti Natti ♥

We rock your world! (miss yah)



Bilder från helgen <3

















Blä blä blä - mera blä - och lite bäh

Vaknade för att somna om, hatar mondagar *wohooo, lite sådär sarkastiskt*. Jag ursäktar för att jag inte la in några bilder igår, men helt plöttsligt fick jag inte tid till det, Ursäkta för det.
Men jag ska försöka lägga in dem idag, så fort jag får tid till det! Oj, nu ser jag även att tiden bara rinner iväg. Så jag bör nog packa väskan och dra till skolan. Men ni får ha det så bra mina älsklingar, så bloggar jag mer sedan!
Pussar ♥!


Buzzador

För ca ett år sedan så tipsade mamma mig om någonting som hette "buzzador". Hon förklarade hur allting gick till och massa saker. Nu vill jag att ni lyssnar väldigt noga, för detta är ingen dålig kampanj!

Buzzador är: En sida, där just DU kan bli medlem. Du kommer att få mail om produkter, som du skulle kunna få prova på. INNAN dom ens kommit ut i affären och HELT gratis!
Det är inte ens så att du behöver rekrytera någon för att sedan få poäng, och efter det få något.
Utan jag har inte själv ryktrerat någon, men ändå fått en förfrågan om att få prova på produkter.
Min mamma är med i detta (men hon bor inte i samma hushåll som mig) och det är väldigt viktigt att ni inte är 3 st i samma hushåll som blir medlem. Det kommer nog med produkter hur som helst :).

Ni kan följa denna länk om ni skulle vilja bli medlem länk eller om du vill veta mer om detta, så kan du följa denna länk

Lycka till!


Snacka om träningsvärk

Nu är jag äntligen hemma och jag har fått duscha, sjukt härligt! Jag har cyklat hela helgen, överallt och det känner jag av nu :) Jag ska snart lägga upp mina böcker som jag fick på en hylla bland mina andra böcker, och kanske läsa lite grand. Jag längtar till att få börja läsa min boksamling (såå inte likt mig!) Idag är det ju mors-dag, och jag har slitit som en gris! Vad har ni gjort / ska göra för eran mamma?

Jag vaknade halv 10, åt frukost och packade väskan, kl 12 cyklade jag från böleäng till tomtebo i spöregn.
Sedan gick jag med massa sopor, jobbade och efter det cyklade jag till innertavle och städade 2 bilar med Julia, och så cyklade jag hem till mig :).
Jag behöver även plugga till so:n idag, men eftersom att det är mors-dag så måste jag ju såklart fara förbi mamma!

Nu väntar jag på att pappa och karistha ska komma hem från Ica Maxi, så att jag kan få i mig lite näring. Så att jag sedan kan gå förbi min mammi ♥


18 böcker - Plugg & te (långt inlägg..)

Jag har varit på yran idag med Fia som jag skrev tidigare.. Igår :) Jag fotade dom som fi9ck 5.000 kr för deras ut klädnad, haha så sjukt snygga! *dregel*. Sedan så for vi hem efter att ha sett finalen (som vi inte ens vet om det var en final?)
Vi åt middag och gick förbi Carro och Boobo's house, för att checka läget (fia ska tapetsera och måla där). Sedan helt plötsligt började vi snacka om böcker och gick in till dem för att jag skulle få se hur mycket böcker dom hade kvar (även om fia fått 91 böcker och att dom hade packat ned massor).
Så sa dem att jag fick plocka på mig "några" (nu snackar vi här: ta gärna alla) böcker. Men jag kände som: "Men gud så hemskt, gå hem till någon och plocka på sig böcker? skojar du" Jag fick typ ont i hjärtat :blush:
Men iaf så hade jag plockat på mig ca 4 st, så kommer dom med 2 plastkassar och säger: "ni kan ju lägga böckerna här i". Hur mycket böcker tänkte dom att vi skulle plocka med oss??
Allting slutade med att jag tog 18 "pocketar", från kriminalromaner till thrillers och hopplösa romansböcker som man bara vill gråta till..
18!! Jag fick ta dem med mig, helt sjukt! Jag tackade säkert 10 gånger (haha, typ jag i ett nötskal) men då svarade dem "tack för hjälpen" :).
Ja, sedan har vi druckit te och en jättegod mormor-saft underbart god, och pluggat ofc :) Så nu känner jag mig glad, och kan i lugn och ro ta fram en bok och läsa lite. Förlåt för detta långa inlägg, men jag har ju inte bloggat på hela dan (A).
Godnatt! ♥ (Bilder kommer imorrn, jag lovar :D)


Yran med fia - lördag

Nu har jag sovit över hos fia en natt och så har vi ätit frukost, jobbat och läst lite magazines ;) Vi ska alldeles strax fara till yran och titta på dem som spelar :) Vi var ju förbi där igår och tittade, najjs vare och man såg en hel del.... Igår så satt jag och Fia och pluggade och snackade en massa, jag menar "hur mycket har man inte att säga efter att inte setts på en månad?". Så hon har hjälpt mig att plugga till SO provet och så har vi snackat droger. (som hon ska ha prov på) Vi satt och tjockade oss, vi åt maaassssaaaa gott men ja.. :blush: Feta som vanligt :)

Aja, nu ska vi hoppa på cykeln och fara till yran, och så ska jag ringa Joakim som ville följa oss! Så jag bloggar imorrn :) Men ja, vi har FETT kul!!! Kram


Mary kate olsen

Nu har jag vaknat, fråga inte fan vad jag gör uppe såhär sent. Jag är så jävla förstörd (ursäkta mitt språk). Idag ska typ alla uppgifter in, och det gillar vi inte alls! Men igår så var det RIX FM ös vare, och jag hade så fruktansvärt kul! Jag tror att jag är lite sliten från det ;) Behöver bara få lite kaffe så ska det här lösa sig ska ni se.

Idag är det Yran, gaah så kul :D Sedan ska jag ju va med Fia, träffa andra vänner osv. Ja på tal om vänner, SJUKT många jag fick träffa igår! Tack för alla ni som jag fick träffa :D Men, ja back to the substance. Fia ♥ Mig hela helgen, och så kommer nog Maja förbi hoppas jag! Jag fick ju träffa henne igår :blush: Sjukt mys, det var första gången när vi skulle köpa sockervadd. Nästa gång när vi kom längst fram ;)
Jag hade Nathalie på axlarna en låt och så hade Julia henne på axlarna en låt. Men det var ju väärsta tajmning! Det var ola som var på scen och sjöng "Unstappable" och "Natalie" Shiet vad vi sjöng och hoppade :D

Nu måste jag börja plocka ihop alla mina saker och cykla till skolan fyfan.. Herrå

En bild på Mary Kate Olsen - Hon är så sjukt vacker



Timbaland (featuring Katy perry)




Pucko - I got it in my fridge

Min pucko är slut, så den finns inte kvar.. Jag drack upp den igår :)

Kom just hem från en cykeltur i regnet med Julia, vi har varit på RIX FM - festivalen med Nathalie :D Härligt ös vare och ja, kvällen kunde ju inte slutat bättre. Än att få cykla hem med Julia och sjunga "The worlds greatest" Tillsammans :blush: Det var sjukt kul! Jag har lite bilder som jag tänkte lägga in imorgon eller något. Om det inte blir en fet bildbomb på sön/mån från idag och helgen :D

Känslor för dagen: Glad, besviken, Tankespridd, Förvirrad och långt där inne någonstans.. Jävligt lycklig..


Längtar till helgen! - Tack så mycket Fia ♥

Ja, frukost äten och det enda jag kan tänka på nu är 6 saker:

- So provet och So uppgiften
- Syslöjdsarbetet + utvärdering och skriftligt arbete.
- No provet
- Engelska provet
- Bilden på skolan + valfritt bild arbete
= Skola

+ Helgen = Yran, Fia, Vänner = Kärlek



Låten är Najs :blush:

Wounderful! Det kan inte bli bättre
(eller? Skitskitskitskitskitskit)
Näe, nu ska jag cykla till skolan, men alla får ha en underbar dag. Så bloggar jag mer sedan:)

Tillägg: Jag är så sjukt glad över att jag just får vara med Fia i helgen. Jag måste få prata av mig, och då är hon alltid där och lyssnar. Hon är en sjukt fin person, och vet inte vad jag skulle göra utan henne ♥ Hon betyder så sjukt mycket, och jag vill att alla ska få veta vilken underbar person hon är!


When it was good

Nu är det torsdag, ingen höjdare tyvärr.. Jag har ont i ryggen och är trött, tankespridd och mer ont i ryggen. Jag gjorde klart arbeten igår *woho* Hälften klar! Men var det värt? Önskar att jag verkligen kände det själv..



Jag vet inte vad som händer mer, än skola och plugg. Kommer inte hinna så mycket mer, eftersom att stort sett alla arbeten ska in imorgon. Men det går bra, för jag är nästan klar med allt.. nästan..

Humm.. Jag känner mig som en glädjedödare, för just nu klagar jag bara på bloggen känns det som. Det vill jag verkligen inte, jag måste sluta med det.

Gaah, jag behöver mera pengar :( Helt sjukt vad jag betalar till skolan just nu.. Jag har betalat/köpt och ska betala/köpa:

# Klänning - 200 kr
# "Festen/balen" - 100 kr
# Klasströjorna - 679 kr

# Klackskorna som jag hittade - 200 kr
# Gel naglar - ca, 160 kr
# Idrottsdagen - 30 kr



Total summa: 1369 :-

Sedan så vill man ju ha så mycket mer till sommaren, som en ny bikini och nya sommarkläder. Jag tror inte ens att jag kommit ihåg allt jag ska/har betala(t). Det kursiva har jag inte betalat än.. 390 kr, sedan nu i helgen så kommer jag vara hos Fia. Så då kommer jag inte kunna jobba, och inte tjäna pengar :/. Funderar på att ändå jobba på lördagen, om vi kan cykla hit till mig och sälja. Sedan cykla vidare till yran eller något, men det är bara om jag orkar ofc.

Nu måste jag äta frukost, ♥


Whataya want from me (Adam lambert)




Förvirrad och Tankespridd

Dagen har varit bra, men vädret kan ha varit såå mycket bättre! Jag tjatar såå ofta på att det snart är helg, men vem längtar inte?

Jag hoppas på allt i världen att våra klasströjor kommer nästa vecka, och jag hoppas på allt i världen på _ _, yeh ;) You know, I can't tell yah!

Det finns så mycket som jag skulle vilja säga..
Men skulle du lyssna?

Jag är rädd för att du inte skulle det..
Jag är rädd för att mina tankar just nu..
Ljuger för mig?..
Jag är också rädd..
För _det_..
...

Nu är det dags för mig att säga natti natt ♥


Anonyma kommentarer

Det är jättemysigt med kommentarer, men det är så svårt att svara och veta vem som har skrivit om den är anonym. Jag har just fått en kommentar "Jag saknar dig så jävla mycket". Jag vill så gärna svara, men jag vet inte vem det är :(

Sv: Hör av dig så kanske vi kan ses någon gång? (beroende på vem det är) Kram


Visste inte att man kunde dricka upp sina känslor

Nu har jag än en dag varit hos mamma, det är tredje dagen i rad nu. Imorgon är det torsdag, vilket betyder: En låång dag, med massa lektioner. Men om jag har tur går den snabbt, och det hoppas jag verkligen. Jag hoppas också på bra väder imorgon när jag ska cykla hem. Sedan hoppas jag på _ _, top secret ;)

På fredag efter skolan så ska jag och fia cykla till Yran och efter det ska vi hem till mig, för att tvätta och äta middag. Sedan ska vi hoppa på cyklarna igen och cykla hem till henne :) Awesome! Att få cykla långt med henne :)

Nu sitter jag och ritar på bilden, och inte så mycket mer. Musiken är på, en lista som jag alltid lyssnar på :blush: Jag är i stort sätt frisk, så det blir väl nästa vecka då man ska komma igång med träningen? Ut och jogga 2 gånger i veckan eller så. Men man lovar sig själv för mycket ibland, tyvärr..

Gah.. lukten förföljer mig..


Just breathe

Dagar har sina + och sina -. Idag var det en bra dag, förutom att det var ganska dåligt väder ^^ Men skit i det :D
Nu ska jag sätta mig och rita på bilden och plugga till lite annat skit ;) Men jag bloggar mer sedan.


Like a train

Tänkte snabbt blogga eftersom att jag inte vet när jag har möjlighet att blogga nästa gång. Molnen täcker nu den fina himmelen, och det är bara 14 grader ute. Hoppades på bättre väder, men det är ju finare än spöregn och svarta moln (även om det kan vara mysigt ibland. Inomhus under en filt, en kopp te och tända ljus med someone special :blush: ).

Ikväll ska jag nog göra klart bilden, och plugga lite. Det är.. 14 dagar kvar innan sommarlov!! O-M-G, det är ju minimalt, helt sjukt! Så nu ska jag lägga i sista växeln och försöka höja mig ;)


Fluffiga moln på en klarblå himmel

Vaknade av ett helsikes bankande i golvet/väggen, kl 7.30 och 9.30, och det höll på i några minuter när det väl börjat. Blev så sjukt arg, när man väl har sovmorgon så får man inte sova?
Men nu är jag på bra humör igen, har duschat osv :)

Men ja, jag bloggar mer sedan!! Puss






No sleep tonight

Nu har jag just kommit hem från mamma och samma gamla visa, och för att inte göra mamma besviken. Så pratar vi om _intressanta_ saker! Men för intressanta saker för att berättas här ;)
Jag ska sätta mig och rita på vårat skolarbete och kanske plugga till SO provet. Haha sjukt tråkig kväll, men imorgon så kommer jag ha en bra dag! Så för att inte tänka på så mycket skräp, gör man det nu :).

Så, let's get shit FINISHED AND DONE! Kram på er så länge :blush:


Look in my eyes, you are beautiful

Nu har jag kommit hem från skolan, dagen har gått snabbt and i loove it ;) För imorgon är jag LEDIG som är så sjuukt härligt :) Sedan är det typ helg x]
Den kommer tyvärr gå snabbt :/, men det skiter jag i, för glädje och kärlek kommer det att va :D Så vi ska inte deppa över det :)

Idag så har jag sytt klart min korsett, och alla frågar varför jag har sytt en korsett. Då tänkte jag säga det till er: Att det är för att det är ett svårt jobb, och om jag skulle göra ett snyggt arbete osv. Så skulle hon höja mig till MVG, och det skulle ju inte vara helt fel ;) Har fått någon kommentar över att den såg köpt ut, som jag själv inte riktigt kan hålla med om.. Men jag är nöjd :) Därför ska ni få en bild på baksidan av den!




Spöregn + Cykel = ?

Okej, det började just spöregna som bara den! Är det då meningen att man ska cykla till skolan? Det är inte rättvist, alls.. X) Men jag har i alla fall ingen lust att cykla till skolan nu, but I have 2. Men vi kommer få äta rulltårta på morgonen (om jag inte har helt fel) och det blir ju mera frukost då :).
Nu måste jag trycka på diskmaskinen och sedan cykla i detta oväder :)


Skönhetssömnen

Jag vaknade ur min skönhetssömn för en timma sedan, jag har just duschat och vaknat till :). Igår när jag somnade kunde det inte bli så mycket bättre! Jag somnade snabbt och sedan när jag vaknade av mitt första alarm så kände jag att jag verkligen hade fått sova ut, mhmm.
Nu ska jag koka en Te kopp och bara ta det lugnt, innan jag ska cykla till skolan. Asfalten är blöt efter gårdagens regn, och himmelen är grå. Men för mig är dagen solig och asfalten är torr. Jag är sjukt glad idag :D

Idag har vi nog bara härliga lektioner, dock lite stress. Men en dag som den här kan inte förstöras (antar jag) :). Imorgon är jag då ledig, ååh så underbart!! Sedan är ju veckan nästan slut, och då är det YRAN 2010 och en helg hos Fia! Det kan inte bli bättre nu :D Åhh!

Nu får alla ha en underbar dag ♥


En dag kvar :)!

Idag har jag haft 2 prov, ett var helt sjukt och oförberett. Medans det andra var, helt okej och planerat ^^ Nu sitter jag och plugga till ännu ett prov, som vi ska ha på torsdag :) Sedan ska bilden lämnas in denna vecka och även syslöjden. Man får ju ångest! Alla lärarna trycker ju in massa prov och allt i slutet då man är som.. Ganska less på skolan, mer än annars.

Sedan idag på lunchen, så började jag spontant tok blöda näsblod! Det var helt sjukt, jag skulle just äta och allt. Inte okej, och inte mysigt..

Jag går ju bara i skolan imorgon, innan jag är ledig på onsdagen och sedan är det vanliga skoldagar: torsdag, fredag. Justja! jag kom på att jag kommer inte alls att göra provet på torsdag :D För mig, Julia och Nathalie är det fram flyttat till måndagen, sooft :).


Skolan

Sitter nu i skolan och hade just ett prov, blä på det. Vi fick typ håltimma nu, så jag tråkar som bara den.
Sedan har vi So och lunch, No (prov) och Matte. Sedan slutar jag :) Sedan så måste jag hem och plugga ytterligare, inte najs :P


Världen behöver bara se ned på mig..
Jag är liten och behöver stöd..
Och glöm inte hungern som man kan se i mina ögon..
Mina slita kläder och smutsiga händer..

Mina drömmar är stora..
Men ingen kommer uppfyllas..

Jag är lika meningslöst som ett tomt papper..
Utan ord och utan mening..

Lev ditt liv, och var glad för att du är du..
För ingen kommer kunna ersätta din plats i livet..

©
Anneli Persson (Tankar, inte så mycket mer.)


Outfit of mine

God morgon alla!
Igår så hade jag svårt att sova, jag låg och vred på mig i 2 och en halv timma. Men jag vet inte varför, det brukar aldrig ta en sådan tid för mig att somna. Det är inte likt mig, men jag låg väl och tänkte för mycket på onödiga saker ovetandes :P

Jag tänkte lägga in min outfit dårå:



Diesel linnet fick jag av mormor (tack!) - det där är ett av flera ;) -
mjukisarna har jag köpt själv på Stadium för 300 :-

Aja, nu måste jag till skolan!


I inhale, now I'm addicted?

Nu är det dags för mig att sova, skola imorgon.. Prov och massa skit, men dan kommer säkert att gå snabbt *heh* (hoppas jag).. Vi hoppas på att provet kommer att gå bra, att jag är pigg imorgon och att dan går snabbt :), låter bra! Så.. God natt alla underbara! :)

(Psst.. Mamma frågade även idag om mitt inlägg "En röd ros" (med en dikt i) var skriven av mig, och det är den. Det är mina egna ord, tankar och känslor :))

Så, God natt!


Ledig på onsdag! ;) (hoppas på bra väder)

När man är less på skolan och distraherad av annat, så är det svårt att plugga. Nu har jag även ingen lust att plugga, men jag har lärt mig något nytt. Så jag vet att någonting har fastnat i alla fall.

Nu är det 9 vanliga skoldagar kvar för min del, och efter det... Ja då är det en vecka med härliga dagar och sedan är det sommarlov! Jag vill ha det nu, jag vill ha sommar och mera sommar..!

Nästa vecka kommer våra klasströjor och mina snygga mjukis byxor! ;) Så det längtar vi till och även nu på onsdag, för då är jag ledig och ska sova! och så hoppas jag på bra väder så man kan sola eller något :).

Nu ska jag sätta mig och läsa en bok, som heter "lekrummet" - En kriminalroman skriven av John Connor. Det handlar om en 13 - årig flicka som försvinner, och poliserna måste hitta henne inom 24 timmar. För efter det är fallet räknat som en mordutredning. - Det är en spännande bok, och jag började läsa den för länge sedan.. Men jag har typ inte haft tid att läsa "tack vare" all skola. Men nu ska jag läsa klart den :)
Av mig får den 5 stjärnor :D




At mami house

Nu har jag varit förbi min underbara mamma :) Vi tog en kopp kaffe var och babblade på om massa ointressanta saker. Jag fick lite kläder av mormor, som jag sedan kommer lägga in bilder på. Dock kunde jag inte ha alla klädesplagg, men jag tog det jag tyckte var snyggt, bekvämt och det jag kunde ha såklart ;) Så nu har man lite mera kläder, även om min garderob nästan spyr ut kläder på mig! :blush:

Nu ska jag slita fram NO boken och plugga lite extra till imorgon! Då vi har ett stort prov om Genetik, ganska intressant faktiskt :). Ja, nu ska jag inte babbla på mer.


Tillägg:

Jag glömde säga en sak, att headern som jag har nu. Är bara något som ska vara där, i väntan på något nytt ;) Som kan vara bra att veta (eller något ^^). Jag har ju en ny bakgrund och lite annat är nytt, som ni kanske ser :). Det var det enda jag ville säga :)


Vinn ett helt års förbrukning av glass!!

Vem vill inte vinna 1 års förbrukning av glass? Det skulle ju vara underbart, tänk dig så mycket glass! Det skulle ju vara helt insane, att vinna den tävlingen ;)

Var med och tävla du med, som jag --- Länk dit
Lycka till alla!!


Life Is a highway

Nu har jag just kommit innanför dörren (nästan) och det gick inte så bra att sälja idag eller igår :(. Men jag får försöka nästa helg I guess.
Jag är på ett sådant underbart humör idag ändå! Jag var ju på kulturnatta igår och fick träffa folk som jag inte träffat på ett bra tag, och då så spelade dom låten "Life Is a highway - Rascal flatts" - And Its soo true. Jag fick världens rusch när jag fick träffa alla, och jag var så glad! Dom spelade även "800° - Ebba Grön" Som jag stod och sjöng med Ämmäh :D Sjukt kul!



Så nu sitter jag och ska försöka fixa min nya header, men det går inte så bra.. Men det ska funka :P
Nu ska kämpa på lite till med den! :)


Jobb en söndag + Lite plugg

Nu har jag kvicknat till lite grand, och det är dags för mig att hoppa på cykeln och jobba lite :). Det är ändå ganska bra väder, och jag har trevliga kunder. Så det är ju inte jobbigt ;) När jag kommer hem är det plugg som gäller! Men jag kommer inte orka plugga direkt efter, så det blir väl det när syrran åker hem: Runt 2 sådär.
Jag tänkte bara snabb blogga innan jag skulle ut, men jag bloggar mer senare :)


Night Night

Solen har gått ned, och nu är det dags att sova så att jag orkar kliva upp imorrn :blush:. Imorse var det inte så lätt, haha :D Jag bad syrran stänga av väckarklockan och slänga upp kläderna i sängen, men ändå låg jag kvar ;) Men thats life! Man måste ju få sova tycker jag :)
Vi skulle lagt oss för ett tag sedan, men var inte speciellt trötta.. Men nu så känns ögonlocken som bly, så nu är det dags :) God natt alla söta! ♥


Det kändes som ett måste :blush:

Som ni alla ser så har jag fixat smilisar :D Sjukt härligt haha (A) Jag fick höra att man kunde det, och kände.. Näh, det ska jag ha på min blogg :) Men dom är ju så söta! Haha :blush: Aja, orkar inte trycka in massa smilisar bara för att ni ska få se, men dom kommer ju alltid att finnas kvar ;) Så ni kommer att se dem en hel del!
Sedan kanske jag ska säga att ni kan använda smilisar när ni kommenterar, sådär inside information :)


En röd ros

När man vaknar en morgon av ett sms av en speciell person, så blir man väldigt glad.
När en kille uppvaktar en. Förstår man att killen verkligen bryr sig, och man blir lycklig.
Ingenting, kan förstöra lyckan som växt inombords.

Man är lycklig från morgon till kväll, och man tänker på personen hela dan.
Det lilla extra som den "speciella" killen har, är så självklart när man ser personen första gången.

Man smälter, granskar personen och sedan har man ansiktet fastbränt på hornhinnan.
Tanken sedan på att hålla den personen i handen och få känna sig trygg i den killens armar, är bara så självklart.
Man känner en viss värme inombords som aldrig slutar, även ute i den bitande kylan.
Solen skiner starkare än någonsin, och lyckan slutar aldrig att växa..

Men besvikelsen när en sådan lycka bryts av en enstaka osäkerhet, är också en självklarhet.
Osäkerheten växer snabbare än lyckan, och bryter ned lyckan och ljuset som en gång fanns.
Lägger man sig med en osäkerhet i kroppen, vaknar man med den i halsgropen.
Men när man sedan slår på datorn är han där igen på morgonen, och du blir lycklig igen.
Han skriver, och lyckan sprider sig snabbare än någonsin..
Nu kan ingenting krossa det..
Förutom osäkerheten..

Det är säkerheten som växer långsammast.
Även om man tror att man är säker, så vet man inombords.
Att man inte är det, men lurar sig själv att man är det.

Lycka för mig, är just det..

Kärlek och Närhet, av någon speciell..
Något vackert ord eller en puss på kinden..
Ett fint sms eller en röd ros..

Säkerhet är också en falskhet som vi alla kommer att leva med..
Bakom alla ord finns verkligheten, där alla lever i sin värld..

© Anneli Persson

Regnbågens sken

Nu har jag och syrran nyss varit på stan i 5 och en halv timma! Sjukt ont i benen har jag, men det är det värt :D Jag fick träffa massa folk som jag inte träffat på evigheter, men en speciell person: Elin, asså saknaden efter henne har ju varit total! När jag kramade henne idag på kulturnatta, var jag så glad att jag ville gråta.. Tårarna ville bara rinna, men jag kunde inte gråta där (A)

Vi åt massa skräp på stan, så jag mår typ dåligt nu X) Jag har i alla fall, sjukt ont i magen! Jag åt.. Pommes meny, klubbor, en halv glass, en milkshake, godis rem.. Vet inte ens om jag har ätit mer haha!

Nu så ska jag och syrran bara slappa en massa, men nu har vi... Helgen att se frammemot ;) En hel helg med Fia och sedan Yran 2010! Vi alla hoppas på bra väder nu, det får inte vara skitväder! För då kan jag inte ha outfiten som jag tänkte (A) Och det skulle ju förstöra allt!

Aja, Pussar på alla underbara!


Frukost - Under sängen

Jag har just ätit frukost :), Det blev: 1 skål med hallon tiger yoghurt och flingor, 1 ägg, 2 rostade mackor, 1 kopp kaffe och ett glas juice :). Haha (A) Tjock ;).
Nu ska jag faktiskt packa mina tidningar och gå ut och jobba, vi hoppas på en bra försäljning och att det inte börjar tok regna när jag och syrran är ute och säljer.
Aja, nu måste jag dra ut men vi ses sen! Tjingeling


Sliten Krigare

Igår så kom ju syster min hem, och vi var ute, såg film och så la vi oss.. Typ :) Väldigt kortfattad eftermiddag, men jag vet faktiskt inte vad vi gjorde, eller.. Vi satt vid datorn :D Haha, härligt tidsfördriv!
Idag så ska ju vi två till kulturnatta, vi får skjuts av vår far och sedan ska vi hänga med mina vänner :). Det kommer säkert bli en hel del rusch - Springa hit och dit - som förra året (hehe, my bad) (A).
Nu, så har vi typ nyss vaknat. Jag vaknade dock inatt av att jag slängde ner mobilen, och den låg i mitten av rummet? Helt randome... Jag fattar inte ens hur jag lyckades med det? Eftersom att vi har loftsäng och att jag låg inträngd mot väggen. För först så var det en smäll, så jag måste ha kastat den i väggen först. Innan den landade på alla kuddar på golvet :) (Intresseflaggan vajar)





ThaPersson.blogg.se - THATS me, and nobody els ;)

Okej, jag ska göra detta simpelt för mig :). Jag har ju en blogg som heter "blondinsmurfen.blogg.se", men jag känner att namnet inte har någonting med mig att göra. Så det kändes fel, och nu så har jag bara skaffat en ny blogg, där jag kommer börja blogga istället :). Som en ny start men ändå inte, ni ser att jag har samma design och allt och det är för att folk ska känna igen mig. Jag ska smått piffa till min header. Bara fixa det där lilla extra, jag vet inte om det blir i helgen eller om det blir i veckan eller så. Men småningom om blir det :)!

Ja, nu har jag just sett Alvin och gänget med syrran :), sjukt härlig film! Den var rolig och får faktiskt 5 stars av mig och syrran :]





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0