Spotless

Kom nyss hem..

Idag när jag var på stan så köpte jag en flaska "spotless", ska köpa återfuktande gel imorgon. Kan även då berätta mer om det :) Sedan så köpte jag en ansiktsmask.. Jag ska fatta mig kort, för det är
verkligen på tiden att jag lägger mig nu. Ska bara skriva godnatt och att mina Videoinlägg inte vill uppdateras.. Ska fixa det imorgon puss! <33
Godnatt!!


Lektion flyttad?

Slutar tidigare!

Jag har fått veta att veta att vår svenskalektion är flyttad under tiden TBS har praktik. Så jag slutade 13.45 för att vi ska göra ett arbete hemma :) Trevligt trevligt! Nu sitter jag på Café station med lite vänner, köpte en kaffe och så. Idag så fick jag ju tillbaka min dator, så sjukt skönt! Skulle inte alls klara mig utan den idag, och jag skrev tidigare att jag inte skulle fara till hamnis idag. Men jag ska det ändå, behöver träffa mer folk. Kommer ändå inte göra något annat roligt idag så varför inte! Nu ska jag va social med dom andra, puss och kram!




Där ryker massa pengar..

Haha det är ju fanimig skrattretande..

Som ni vet så tog någon min väska igår, och nu har jag frågat om hur mycket det kommer kosta mig att ersätta allt.. Någonstans över 900 kr, haha.. "Kul".. Så det blir ju att betala nästan en bok varenda månad.. Men jag ska vänta med att köpa något så att jag vet att jag verkligen inte kommer att få tillbaka min väska.

Imorgon är det fredag och det ska bli riktigt skönt med helg kan jag lova! Jag längtar verkligen, jag ska bland annat vara barnvakt, och sedan så ska jag till Danni <3 Aja, sjukt kul!

Nu ska jag sätta mig med uppgiften vi fått, Puss!





Spotify

Snart helg

Nu är det torsdag och alldeles strax helg. Jag längtar verkligen! Idag så ska jag ringa polisen igen och höra om min väska, och så ska jag till skolan. Det blir nog inget hamnmagasinet idag för min del, kommer inte att orka det. Aja, nu ska jag inte flumma på här, jag ska ju få min dator idag! Så det blir bloggning när jag fått den. Puss och Kram!


Ben & Jerry's Chocolate Fudge Brownie

Usch..

Nä, blev bara tvungen och blogga nu i pausen till "Kungarna av tylösand". Jag missade 30 min, men blir väl att se de på internet sedan. Nu äter jag min Ben and jerry och njuter.. Som sagt, det har inte varit min dag idag. Så jag ska snart krypa isäng och hoppas på en bättre dag imorgon. Kram på er alla, förlåt för mitt äckliga humör.. Puss!


Usch..

Duut.. Duut.. Duut..

Hej allihopa, nu sitter jag här hos mamma och ska äta här. Jag har just ringt omkring och gjort polisanmälan osv. Varför? Jo någon Jävel har snott min väska! Kul kul, ja.. Som sagt - Dan är inte slut.. Dock hade jag "bara" böcker och papper i den. Några pennor och ett USB. Fattar inte att man kan sjunka så lågt och ta någons väska... Aja, skit i de..

Jag köpte en Ben and Jerry för att tröst äta lite, haha :blush: Hoppas någon lämnar in den, för vem vill ha en väska med massa papper, anteckningar, böcker och pennor.. Aja, man kan ju alltid hoppas!

Puss och Kram!


Skit dag

Okej, nu vill verkligen inget fungera.. Jag vill bara säga att så jag inte tror att jag kommer kunna blogga förns imorrn. Min dator är inlämnan för att det är glapp i skärmen. Så jag kommer få tillbaka den imorrn.
Idag vaknade jag klockan 11.45, och jag börjar 12. Så jag flyger upp ur sängen och sliter på mig några kläder. Sedan packar jag ned datorn och så kör jag till skolan. Tur var hade jag inga problem med att starta moppen imorse :) och jag kom i tid. Sedan när jag kom in i klassrummet märker jag att jag tappat min hundring, och sedan startar inte min dator.. Så jag lämnade in den och så ska jag få tillbaka den imorgon för att dom ska byta skärm. Ja, men när jag kom tillbaka till klassrummet hade någon hittat min hundring!! Tack så hemskt mycket!! Gud vad jag blev glad, och så fick jag en praktikplats också. Så allt sket sig inte idag :) Men dan är inte slut, så nu ska jag köpa en sak på stan och så ska jag hem. Berättar mer ikväll om jag får tillgång till dator. Pussar <33!




God natt my lovely sunshine ♥

Humm.. Dags kanske (A)

Nu är klockan lite väl mycket.. Klockan är 00.33 och det är skola imorgon, men som vanligt så börjar jag klockan 12 imorrn så det gör inget att jag är uppe nu ;). Jag kände bara att jag ville blogga en gång till innan jag gick och la mig. För att säga hur glad jag är när jag ser min statistik kurva! Tack ni är underbara som läser, pussar ♥ Med det säger jag Godnatt!!



Dom orden är underbara..
Jag önskar jag bara kunde få höra dem från dig..
"Jag saknar dig"


Who cares?

Lite ego pics till ett God natt :blush:

Man ska bju på sig själv!! Pussarrr <3

Bio - Tusen gånger starkare - Åsikter (Långt inlägg)

Jag blir galen!

Okej, jag vill börja med att säga att berätta lite om början. Biosalen öppnade ca 10 min tidigare, så vi gick in direkt. Det vi fick se var då inte reklam utan som en svart ring med fjärlirar som snurrade i.. Underhållande.. Nämen, det var inte de som jag blev irriterad på. 1. Så började filmen inte halv. Den började kanske 35. Sedan så började filmen lite grand och sedan så blir ljudet helt tysst och så kommer en röst som pratar fram:
"Detta är en ljudkontroll för att se om alla högtalarna fungerar" blablabla, sedan så börjar denna ljudkontroll i vänster högtalare. säkert 7 olika ljud. Sedan säger den "höger surroundljud" så är de samma 7 ljud. När man trodde detta var klart så var det mitten surroundljud. (Medan filmen var på!!!!). En tjej går ut ur biosalongen för att berätta detta för en kille då. Medan vi får höra på "bakre högra surroundljud" och vänstra.. Så när vi trodde de var klart, då hon står i dörren och nästan skriker till honom "Men hallå!? vi har missat början".. Inget händer.. Sedan så fortsätter de "centrerad bassystem". Alla suckar och börjar bli irriterande. Tror ni inte att det är mer då? Joo, tro mig.. Sedan kommer rösten igen. "Nu kommer ett brusljud cirkulera i rummet. Kom till oss och berätta om det är fel eller om brusljudet skiljer mycket mellan högtalarna". Tjejen som redan gått ut går ut igen och snackar med honom. Går in, och ÄNTLIGEN stoppas allt och filmen börjar.. Men inte från början, utan där de va från allt brus osv... Sedan så hade de inte koll på lamporna, och jag som var så sjukt förbannad nu ville bara gå lös! Jag går ut och säger att dom måste fixa lamporna. Sedan drog jag även upp de med början också. Men han svarar "ni missade bara 5 minuter av början" BARA!? En början är en början på filmen, det är inget man kan missa. Det är en del som man kanske måste se.. Åh jag blev så arg..

Filmen var dock ganska bra.. Början - som vi inte fick se så mycket av - Var randome.. Mitten var bra och slutet var lika randome som början x). Budskapet var dock bra, jag gillade de! Det är så sant, men ändå lite överdrivet. Men skulle de inte vara så överdrivet skulle de fått en annan mening antar jag.

Ska man se den på bio? -
Nej, det behövs inte.. Man kan lika gärna hyra den sedan när den kommit ut. Sedan beror de på vad man gillar.
Betyg :blush: - Den får.. 3/5 för att jag gillade budskapet :). (Sedan tror jag den hade varit liiite bättre om allt hade fått börja normalt och att servicen hade varit bättre..)


Counting all the assholes in the room Well I'm definitely not alone

Bio dags!




Fuck it, Im not the same





Caféstation

Elkunskap

Sitter nu på Caféstation med en kaffekopp och pluggar Elkunskap. Kan inte säga att det är någon höjdare, men eftersom att jag fattade en hel del idag. Så är det ju bara att sätta igång och plugga igenom allt kapitelvis. Men det flyter på hur bra som helst!

Idag på matten gjorde jag en diagnos på allt som vi gjort hittills. Jag har blivit så sjukt mycket bättre på matte nu! Förut kunde jag haft 5 rätt av 10 och nu hade jag 2
fel av 10! Åh, jag är så sjukt stolt över mig själv :blush:!

Aja, nog med tråkigheterna - som inte är tråkigheter x) - Idag så ska ju jag se på bio, och jag ser verkligen frammemot de! Den verkar sjukt bra, vad tycker ni? Någon som har sett den? Ja, och orsaken till att ag egentligen sitter här på Caféstation är för att jag ska ta ut biljetterna. Men Bion öppnar inte förns 16.45 eller något sådant. Men det är ju bara bra för mig, för då har jag en anledning att plugga :).

Sedan ska jag hem, äta middag och ta en dusch. Sedan blir jag hämtad och så är de bio! Det känns asbra att en Tisdag kan bli såhär bra.. Borde göra något roligt varje Tisdag *humm*.


Elkunskap

Hahahaha roligaste lektionen idag!

Åh, har just slutat elkunskapen f
ör ett tag sedan. Gud va kul de va! Alla tjatade om 5 minuters rast, och så säger han att vi får 5 min rast 20 över. Så när klockan är 18 över så säger jag att klockan är 20 över och alla reser sig upp. Så tittar han på klockan och säger "det är 2 minuter kvar.. Försök inte lura mig.. gosse" HHAHAHAHAHAHAH Gud vad jag dog!!

Sedan så frågade han vart New Ohly låg, som blivit översvämmat. En elev säger "Usa?", han svarar "Nej, under havsytan". HAHA.. ååh.. Jag älskar att min humor är helt jäkla värdelös idag!



Tusen gånger starkare




30 minuter

Halka och frost

Tja tja allesammans, nu råkar det vara tisdag och jag är väl på ett ganska bra humör. Jag ska fara om 30 minuter så jag ska fatta mig kort. Idag så har jag 3 lektioner, 2 lektioner med Kenneth - ellära - och sedan har jag Matte med Mattias. Matten är väl de roligaste idag :) och de långa hålet vi har.

Ikväll så ska jag nämligen ut och se bio med Carl, vi ska se "tusen gånger starkare". Den verkar faktiskt sjukt bra, kolla in trailern i nästa inlägg och säg vad du tycker :).

Nu måste jag tyvärr ta på mig kläder och få i mig något att äta. Men har alla sett att frosten ligger på marken på morgonen? och att det har börjat bli halt.. Inte mycket alls, men vintern är verkligen på väg. Kylan är här och allt.. Det var en kort sommar i år. Men aja, vinter är väl inte det bästa.. Men man får väl hitta på något roligt :).

Hejdå, skriver senare, puss!




Myys!!

Godnatt alla!

Nu ska jag snabbt göra ett litet inlägg innan jag kryper i säng. Kvällens Idol var lite av en besvikelse.. Tyvärr, hade förväntat mig lite mer. Men sånt är livet! Jag tog en dusch ganska nyss och kröp in i min nytvättade halvt ljumna morgonrock :blush: Sjukt mysigt!! Jag ska nu krypa isäng och så ska jag vakna med ett bättre humör. Så säger vi och nu ska de bli gjort! Även om jag inte gillar tisdagar speciellt mycket så kommer morgondagen bli bra! I alla fall kvällen :) Puss kram godnatt alla!


I wanna love somebody like you ♥

You're the one I want!

Åh.. Mitt humör har inte varit det bästa idag.. Verkligen inte.. Någon jävlel har tagit min ring, döskallen som jag köpte på JC för ett tag sedan. Usch! Och så hittar jag inte heller min bästaste tjocktröja.. Det är inte min dag idag. Okej om jag inte hittar min tröja, den ligger ju här någonstans.. Men asså, när någon sjunker så lågt och tar någons ring. Då är det fan inte okej..



(Ursäkta mitt språk..) Här har ni en låt som lättar upp stämningen lite :)




Asså helt ärligt..

HAHAHA Så klockrent!!

Idag så har dan varit slö. Hade inga lektioner innan 12 och var på skolan 9.25. Vi provade ju kläderna som jag sa, och dom var ju så grymt snygga! Maten var inte god alls idag.. Jag hatar prinskorv! Aja.. Sedan så hade vi en lektion, hål - Då jag låg och sov i en soffa 3 timmar typ.. - och så sista lektionen då jag fick sluta 40 min tidigare.. Sköönt!

Sedan kom jag hem, och nu ska jag typ plugga :P Blev pyttipanna till middag m. stekt ägg :blush: Det var gott! Ska även fixa kaffe nu så att jag kan hålla mig vaken och plugga de sista timmarna.. Puss!

Satt och skrev med Emil lite, påtal om botox ämnet. Haha, och så började vi leka med tanken..




Vad kommer hända med Kissie?

Baksmällen efter botox

Tänkte att det kanske vore kul att veta, så att man tänker till innan man gör några operationer ;)

Det aktiva ämnet i botox heter botulinumtoxin, ett protein som blockerar musklernas nervimpulser.

Proteinet i botox är nedbrutet i kroppen efter 72 timmar, men effekten - att muskeln inte är aktiv - kan sitta upp till 6 månader beroende på ämnesomsättning. Inom estetisk kirurgi ges det för att blockera ansiktsmusklernas aktivitet.

I sin renaste form lär toxinet vara s
ex miljoner gånger giftigare än skallerormsgift.

Giftet verkar på slutförgreningarna av de nerver som ger signaler till muskelsammandragning. Frisättningen av signalsubstanser blockeras helt eller delvis.

Det misstänks flera gånger att botox har "vandrat" i kroppen, gått in i ryggmärgsvätskan och gett neurologiska biverkningar liknande MS och ALS, men också försämrat tal, sväljsvårigheter och förlamning.

Då började jag tänka på Kissie, vad kommer hända med henne om några år? Hon som gör så mycket med sin kropp just nu. Håller på med en hel del botox, det ska bli intressant och se vad som händer.

What if hon börjar tappa hår och inte kommer kunna prata? Hon kommer inte kunna videoblogga och ja, hon kommer ju inte se speciellt frisk ut ;)
Så alla ni som älskar Kissie och tycker hon är så sjuuukt snygg. Gör de nu, för man vet ju inte hur länge utseendet som hon har nu sitter kvar ;)

Tillägg:
Fick höra att Kissie tydligen inte alls använder botox. Hon anväder ett ämne som heter: Restylane som är kroppsidentiskt gel - hyaluronsyra - som sprutas in i huden för behandling av rynkor, ärr, ansiktskonturering och för läppförstoring. Men man kan ju alltid leka med tanken ;)


Lunch

Blogginlägg från skolan ;)

Nu sitter jag på skolan och har just provat arbetskläderna vi kommer få om 2 veckor. Dom var sjukt snygga (A) Tyckte jag iaf, sedan vet jag inte vad de andra tyckte.. Men men, jag tyckte dom va hott :blush: Ni får se dem om 2 veckor när vi fått dem!

Nu har vi lunch, och det serveras prinskorv med potatis typ.. Vet inte om jag är så förtjust i det, men det är ju gratis så.. haha.. Aja, ska gå och ta mig lite lunch! Men jag bjuder på en liten bild här :) (och ursäktar kvalitén) Pussar och Kramar!




Test (A)




Gårdagen

Godmorgon..

Ja, godmorgon allesammans! Jag har ganska nyss klivit upp ur sängen, och nu sitter jag bara som en liten klump och försöker vakna till :). Jag verkligen inte en morgonmänniska, men det kanske ni har märkt ;). Idag är det skola och vi ska få testa på arbetskläderna! Hihi, det kommer bli kul faktiskt (A). Undrar vad det blir för arbetskläder.. Hoppas dom är snygga iaf :blush:

Igår efter att jag hade jobbat och tvättat klart, for jag ned på stan. Gick förbi Waynes Coffee och köpte en varm choklad med skummad mjölk. Den var jättegod - Men vad är
inte bra på Waynes? Jag gillar dem :) Men jag kan erkänna att en varm choklad skulle nog sitta bättre nu. Så kan man sitta på balkongen och halvt frysa medan man dricker den. Det gillar vi (A)



Sedan blir det nog inte något mer för mig idag, jag ska sova hela dan hade jag tänkt.. Eller inte.. Nää, nu måste jag få i mig kaffe! :blush: Jag skriver sedan, pusskram!

En fråga: Ska jag börja med videoinlägg??

Like it trash ;)

Modekungen

Jag har nyss varit inne på modekungen och kollat på lite kläder. Det finns alltid någonting som nappar, även om man får bläddra ganska långt ibland, så finns det alltid något ;) Här har jag något plagg som jag fastnade för :)










Tvättstugan

Helgen redan över?

Igår så fick jag spontant - kan man väl kalla det - besök av Carl. När han kom hit så tog vi en promenad och så blev det så sjukt kallt, så vi gick in. Inne satt vi och pratade om lite allt möjligt, trevligt trevligt - Kanske blir en till gång? :)

Nu har jag just proppat alla tvättstugans maskiner och så.. Nu behöver jag bara vänta 52 minuter så ska jag tillbaka.. Aja, får ju rena kläder iaf, så det är ju något positivt :) Ska snart ut och jobba, funderar på om jag ska göra det innan jag måste tillbaka till tvättstugan. Aja, nog om de :)

När jag är klar med allt funderar jag på om jag ska ta moppen till stan. Försöka hitta någon att va med och bara ta det lugnt. Men igår på stan hade jag så sjukt tråkigt - Jag har
aldrig haft så tråkigt på stan någonsin.. Helt sjukt, men man kan inte alltid ha kul ;) Eller nåt ^^ Men det var väl bara för att när jag gick med siss och hennes bästis. Så ville dom in på Core store och Games. Medans jag ville in på Gina, Hm och Kicks. Aja, men det löste sig tillslut.. Nästan :P

Nä, nu ska jag ta det lugnt ett tag - Blir att lägga sig tidigt ikväll (A) Pussar!


Gouter Vs. Subway


Flytta tillbaka Subway!

Idag när jag var på stan skulle mina vänner äta lunch. Malin föreslog att vi skulle äta på Gouter. Hon sa "billigt och nyttigt och gott" eller något sådant. Så vi går dit och ska äta lunch.. Hon sitter och äter en macka med sin kille. Då Carl (en annan kille) lägger undan sin macka och säger att det inte alls var gott. Så jag frågar om jag kunde få hans macka då, och börjar äta. Sant som han sa, det var inte alls gott.. Helt plötsligt blev jag ännu mera ledsen över att dom flyttat Subway, hur kan dem? Det kanske är dyrare, mackorna är större osv. Men det är värt det! Nu har jag då bara smakat en macka, Malin sa att kycklingen förstörde den.. Men jag vet inte om det är värt det ändå.. Flytta tillbaka Subway!









Någon som håller med mig?


Club Can't Handle Me

Stan med siss idag! ♥

Godmorgon alla underbara! Idag när jag vaknade, flög jag upp ur sängen och stängde av väckarklockan. I panik när jag ser att klockan är 10, sliter jag på mig en tröja. Springer ut till köket och märker då att det är helg och inte skola.

Idag så är det tydligen gratis buss!! Ultra bussarna är gratis, och visst ska man utnyttja de då (A) Jag och siss ska till stan!! Så sjukt kul, och hon kommer också ta med sig en kompis, trevligt trevligt. Vi fick lite pengar att handla för :) Sedan ikväll blir det att gosa lite mera med syrran, för hon far ju imorrn </3 Önskar faktiskt att hon kunde stanna lite längre, men vi syns ju om 2 veckor igen.
Hon kom ju just hem från Turkiet min lilla gosegumman! Hon har köpt en sjukt snygg Adidas väska, och flera Adidas tröjor, ofc får jag låna en! :blush:

Det är ju Lördag idag, och det betyder bara en sak.. Jobb -.-'.. Aja, måste ut nu! Pussar och kramar :) Slänger in en gammal bild på mig och siss <33 Kram!




Regn

Väckarklocka

Jag har glömt vad jag drömt om, och tiden går snabbt. Jag vill lägga mig i sängen åter igen och sova 7 timmar till. Det regnar ute.. Jag ska köra moped i regnet, inte kul.. Alls.. Sedan har vi Idrott i regnet *bonus*, Woho! Eller något. Nej nu är jag bara jävligt trött, ska packa väskan och köra till skolan nu, puss!


Hamnmagasinet!

Let's go :D

Nu har jag bara en snabbis kommit hem för att äta och tanka. Så nu är lilla jag på väg till Hamnmagasinet, alla kan komma dit! Hihi, eller kanske? Aja, ska snabbt byta om till nå skönare kläder, puss!!


Kungarna av Tylösand

Någon som följer?

En fråga till alla er där ute, är det någon som följer "kungarna av tylösand"? Jag har nämligen sett alla avsnitt, men finns det någon annan? Skriv vad ni tycker om programmet, och hur ofta du ser programmet :)


Mobbilladdare

Min mobilladdare vill inte funka!?

Asså jag blir rent ut sagt galen! Min mobilladdare fungerar inte? Eller, min mobil reagerar inte när jag kopplar in den. Jag blir så sjukt sur på de!

Åh, sedan så blev jag sjukt besviken imorse när jag vaknade. Jag drömde att jag hade en liten chiuaua, jättefin ljusbrun korthårig. Åhh, kom och tänka på det nu.. Sjukt ledsen jag blev! Alla i familjen älskade den, och jag var den enda som matade den och rastade den. Men gud, nej.. Nu blev jag ledsen :(

Idag är det i alla fall torsdag! Hade tur och fick sovmorgon för att slippa våran APU lektion och hålet där efter. Så jag börjar 12 idag :) Ska skita i att äta på skolan, är säkert äckligt idag med! Har faktiskt aldrig tyckt maten varit äcklig, men igår var det bara disgusting, såg ut som spya - bokstavligt talat - och var jätte sött? Men jag åt av makaronerna så..

Nu ska jag fixa lite frukost och så, men skriver sedan - PussPuss!! Eran Persson


Biljard

Yes, It was fun

Nu har jag typ just kommit hem, jag och Isak möttes vid sjöfruhallen. Insåg då att UG hade öppet, jag gav förslaget att vi skulle in. Så vi spelade Biljard, Pingis, gick till musikrummet osv. Kul, faktiskt :) Inte för att jag förväntade att det skulle bli tråkigt med en härlig kille som han. Men det blev roligare :D
Det som var synd var att Isak var nybörjare vid biljardbordet.. Såå... Han hade ju all tur med sig *harkel* :blush:

Jag har nu (som vanligt?) fixat mig te, och värmer händerna med den. Pappa ser någon slags skräckfilm så att basen gör så att min dörr vibrerar högt.. Inte kul när man snart ska sova, men jag är van XD

Ska nu dricka upp teet och krypa upp i säng, men vi hörs <3
Bye bye puss! Godnatt :)




@ Tomtebo

Dra ut!?

Nu har jag kommit hem och käkat typ, loggade in på msn och började snacka med folk. Fick lusten att dra ut ikväll jag med, så jag skrev till Isak och frågade vad han gjorde. Han ska äta sedan kommer han till Tomtebo. Trevligt trevligt, sedan ikväll är det väl kungarna av Tylösand? Var det någon som såg senaste avsnittet? Vad tycker du om det? skriv en kommentar och säg vad just DU tycker.

Idag så har jag haft en kort dag som sagt, efter skolan gick jag på stan med Elin <3. Sedan sms:ade jag Suzz och Iza, och såklart kom det fler. Mark kom, teo, sebbe, Tony, Simon m. fler :) Det var väldigt trevligt! Sedan så satt vi på donken och åt Mc flurry, med browni bitar i. Den nya glassen var väldigt god, förväntade mig dock att brownibitarna skulle vara mjuka.. Men det var dom inte, så skulle inte kalla den "Mc flurry, magnum browni?" Men det är min åsikt.

Puss och Kram, bloggar sedan!

Iza tog och skrev på min arm, och så lånade jag hennes armband :blush: <3




Lättnad!

Gud va skönt med sovmorgon :blush:

Idag har jag sovit till 9, hoppade in i duschen och kröp in i morgonrocken. Sjukt skönt var det, det var även härligt att sedan sätta sig ned med risgrynsgröt och gosa framför idol. Det är nog det bästa!

Jag ska tyvärr fara nu, men jag bloggar mer senare, pusshej :D


Sovmorgon!

Härlig moppetur till Ersboda!

Nu på kvällen hade jag världens lust att gasa iväg någonstans, bara försvinna hem till någon. Så jag slet tag i moppen och tog mig en liten moppetur till Ersboda. Det var trevligt, fick också träffa Jacob. Men jag missade ännu ett idol, så det blir att se 4 idol avsnitt snart. Annars så vet jag inte vart alla människor kommer ifrån, man måste ju ha koll :blush:
Imorgon är det onsdag, så jag lär ju sova lite längre än annars. Sedan ska jag kanske stanna på stan eller så? Vet inte vad det blev imorgon, utan jag kommer vilja sova imorgon. Hela dan ska sovas bort :) Snart är det helg, då får jag träffa min syster igen :) Jag har saknat henne sjukt mycket nu när hon varit bortrest. Men jag får strax träffa henne igen, min lilla ängel!

Nu ska jag kräla runt på golvet och kolla om jag hittar jultidningarna, för både mormor och mamma ville kolla om det fanns något att köpa. Så jag kommer få lite pengar från det, och det gillar vi ;) Aja, nu ska jag krypa upp i säng. Pussar och Kramar - Eran Persson!


Från valet 2010

Har ni några tips?

Valet är över och massor med skyltar ligger och skräpar här och var. Är det någon som har lite fiffiga ideér med vad man kan använda alla dessa valskyltar till?

Vid nästa val kan vi väl använda skyltar ifrån ett lite proffsiga företag: Focusneon.se har Skyltar Vad tycker ni? Skriv en kommentar och berätta vad just du tycker :)


Mysig!

Moppe i regn...?

Idag känner jag mig sjukt mysig, vet inte vad det är. Men jag har bara en mysig känsla i kroppen :blush:. Jag har just kört hem i regnet, och jag var inte speciellt torr när jag kom fram :) Men det gör inget, för nu är jag kall. Ska byta om till mina mys kläder och sedan ska jag plocka undan och söka lite saker. Sedan ska jag lägga mig ned och läsa eller bara ta det lugnt.

Dagen har varit mer än bara seg och dryg. Blev bara less på slutet, en och samma lektion 2 gånger och däremellan ett hål. Usch! Inte tagg alls, fast det kändes bra att vi inte hade någon matte idag :).

Nu regnar det för fullt utanför och jag kan höra regndropparna smattra mot rutan. Det gör allting så mysigt :) Men nu ska jag ta och leta lite saker och plocka undan och så. Men jag bloggar mer sedan, puss!




Tisdag - Get loose

Ett tomt leende

God morgon, nu har jag vaknat och klivit upp ur sängen. Tungt, men det blir nog bättre :). Tisdag idag, bara jobbigt.. Börjar 8.30, lektion till 9.45. Hål till 12, sedan har vi lektion igen till 13.30 och så har jag inte matte idag så jag slutar då. Då funderar jag på att glida ned på stan, det skulle vara trevligt att träffa några kompisar.

Nu sitter jag och pressar i mig frukost, är det fler som inte orkar äta frukost på morgonen/inte är hungrig? Skriv en kommentar :)

Imorgon ska jag sova länge känner jag, och på torsdag funderar jag på att åter igen åka till Hamnis efter skolan. Om jag får för pappa då, för det var jättekul senast! Dock så har jag träningsvärk O.O Men det får man ta :) För er som inte vet vad de händer där på torsdagar så finns det folk som pojar osv. Det är riktigt roligt att se på och testa, folket är trevligt och stämningen är bra!

Nu så är det dags för mig att avsluta dock, måste sätta mig på moppen och brumma iväg :blush:. Pussar och Kramar på er alla! <3




En vanlig dag

Rockstar

Sometimes I walk a little faster
In the school hallway just to get next to you
Some days I spend a little extra time
In the morning just to impress you
Guess you don't notice, guess you don't need this
Sad, you're not seeing what you're missing
On the outside shying away
On the inside dying to say

Nu har jag sett första avsnittet av "svenska New York fruar", nu är det en hel vecka kvar till nästa gång. Jag blev ju helt fast vid "svenska hollywoodfruar", nu är det dags för detta :blush:.

Idag så har dan varit seg, tråkig och rolig, jobbig och åter igen seg. Jag har bara inte orkat så mycket, vet inte alls vad det är. Men allt känns bara segt just nu, får hoppas på att det går över.


Jag älskar dig så mycket att jag hatar dig.

Musiken i mina öron beskriver orden jag vill få ut.
Musiken i mina öron beskriver orden jag vill få ut.
Det är så mycket jag vill få sagt.
Jag vill trycka upp sanningen i ditt ansikte.
Jag vill spotta orden på dig..
Jag vill omfamna dig med hat.
Värma din hals med mina händer..
Känna dig kallna och vissna..
Ruttna och sjunka ihop till en pöl.
Tack för allt <3

© Anneli Persson



God natt alla.. Eller något :)


Premiär: Svenska New York fruar

Tv dags :]


Socialdemokraterna Vs. Moderaterna

Valet 2010

Har aldrig varit så insatt i valet som jag är nu - okej, ingen är insatt vid 12 års ålder x) - vill så gärna att socialdemokraterna ska vinna.. Men det ser nog inte så ljust ut just nu. Jag sitter och ser på 1an, 2an och 4an, där det är massa om valet. Usch om moderaterna vinner igen, dom kan *******...... Aja, man får bara hoppas :)

Nu kom jag just hem från mamma och vi satt och tittade och pratade om valet tillsammans. Sedan så har jag nu skaffat en hjälm, så det blir moppe till skolan imorgon :] <33 Sjukt jäkla glad över de (A)

Nu ska jag hoppa in i duschen, godnatt alla fina <33 Puss


Löven ikväll :blush:

God morgon!

Nu har man kvicknat till lite och ska snart sätta sig på moppen och fara hem till mig. Orken att jobba idag är 0, men det är ett måste -.-. Sedan ska vi till stan och träffa kompisar, sedan blir det björklöven matc hihi, dom suger jag vet! Men gratis är gott ;)

Igår bytte vi däck på dannis brors cykel, och det var ju faktiskt kul :D Jag har aldrig gjort det förut, men nu har jag haha (A) Aja, vi måste fara nu, pussar och kramar från lilla persson!!


Helg hos finaste <3

Skit, varför just du, varför just nu, varför just så?

Nu ligger jag här i sängen, finaste har somnat för att hon var så sjukt trött. Vi har bastat och snackat en massa idag, sjukt skönt att få snacka av sig en massa. Men usch och fy så hemska personer kan vara ibland. Man blir ju rent ut av förbannad!

Imorgon är det lördag och vi två ska till stan och träffa folk. Man önskade att fler skulle vara hemma, men det skiter vi i :) Your problem, not mine :blush: Aja, sedan ska vi hem och ta en lång promenad och bara prata på, mer och mer och mer! Ja, och så skulle vi byta lite klädsel på möblerna :).

Men jag vill åter igen klaga på mig själv för att jag uppdaterar dåligt, jag får bättra mig :). Men nu ska jag hoppa i säng, puss!!




Idol

Åh.. Goosebomps :blush:

När jag ser idol och jag verkligen tycker om dem och att dom senare går vidare. Så brukar jag bli så glad att jag är nära på att gråta, eller så börjar jag gråta helt enkelt! Denna tjej blev jag förälskad i, hennes röst var underbar, jag fick gåshud och håret bara reste sig. Ni kan ju gissa då vad som hände när hon gick vidare *mellan tummen och pekfingret nära på att gråta*.



och här har vi en annan härlig tjej som skrev en egen låt som heter Shine, här är då HELA hennes låt:





One shot - Dagens låt




Pizza <3

Pizzabuffé för 12 kr!? Galet :'D

Idag när jag var på väg hem så stannade jag för att träffa Bea en stund. Men då träffar jag på Haffu som sa att han skulle äta pizzabuffé på ronyas för 12 kr (!!!!) Gud så värt, äta så mycke pizza du bara orkar för 12 kr! Fett värt det <3 Nu ser jag Idol, skriver mer sedan, kram kram!


Bästa matten ever x)

Matten har spårat ut totalt!

Matteläraren lämnade klassrummet och allt började spåra hahahahaha! En kille började kasta colaburkar på en som kastade tillbaka. Sedan gömde vi ens papper och dator. Då han märkte det snodde han sina kompisars papper och packade ner dem i sin väska x) Sedan så frågade jag om han ville ha tillbaka sina papper (som jag hade då). Men han trodde att han redan hade sina papper HAHAHA. Sedan så letade han sin dator, letade i folks knän och haha.. Till och med tittade upp på lamporna! Sedan gick han till Sandra (en frisör som satt bredvid mig) och sa att datorn som hon hade framför sig var hans. Haha började fippla och skulle få igång den, jag slog av den och hon stängde locket hela tiden. (Det var ju såklart hans ;)) Haha och massa annat, så sjukt svårt att förklara, men den var (Y) Sjukt najs ;) Pusskram!


Huvudvärk

Trött, usch.. Haha (A)

Nu dunkar mitt huvud, grattis du har fått huvudvärk! Vilket pris asså.. Haha för vad? Nää, jag skulle bah kunna hugga av mitt huvud så slipper jag den. Haha nej.. Nu måste jag till skolan, kram!


Kladdkaka!!

Kladdkaka, glass och pengar på mobilen!

Nu har jag just varit förbi kiosken, köpte kladdkaka, glass och fyllde på mobilen. Nu kokar jag te, fyfan så härligt! Någon som vill ha ;)? Kram på er, blir inge mer bloggning idag. så godnatt <3


Lång dag

Kommer hem från skolan kl.. 17.30 :O!?

Humm.. Lång dag kan man säga. Sista lektionen var matte, sjukt tråkigt och jag fattade inte så mycket heller. Nu har jag tagit av mig alla kläderna och dragit på mig en stor T-shirt, satt upp håret och tvättat bort sminket. Fyfan så härligt!
När jag fått i mig mat, ska jag sätta mig ned och bara ta det lugnt. Koka massa te och slöa, jag kommer inte orka så mycket mer.

Imorgon ska en svenska uppgift lämnas in, jag gjorde klart uppgiften på bussen idag :) Sjukt nöjd! Ja, och på tal om bussen! Jag gick ju typ hela vägen till skolan idag, insane!  Jag ville bryta ihop, herregud! Jag gick och gick och gick.. Det kändes som om vägen aldrig skulle ta slut, att jag skulle komma 2 timmar försent och allt.. Usch, aldrig igen! Fyfan! Men sedan så tog jag bussen från sjukhuset när jag såg att jag kunde köpa en biljett :blush:

Nu ska jag äta mat, grillat :blush: PussKram


Risgrynsgröt

Åh, har just värmt risgrynsgröt!

Usch fy satan så gott det kan va med gröt ibland! Sitter här och glaffsar i mig alltihop och ska snart till skolan (!!). Det är "bara" 4.8 km, men ändå! *suck* Det blir då buss hem, aldrig att jag går den sträckan när jag slutar halv 5..

Aja, idag är det en ny skoldag. Trött som vanligt, men vem är inte det? Så då spelar man lite hardstyle för att piggna till ;) Har en lista här som jag fått av en gammal klasskamrat, om någon gillar hardstyle och har spotify. Klicka HÄR. Jag älskar i alla fall den där listan (Y) Den får mig att piggna till och bli på bra humör, dock så lyssnar jag inte på den varje dag. Utan det varierar, har verkligen musik som gör en glad! Haha :blush:

Aja, nu ska jag äta upp frukosten, byta om osv :) Puss!!




Don't let it go to your head

I dont.. Äsch, vi skiter i de x]

Nu har jag varit på Ica maxi, tidsfördriv ftw! Haha, jag har verkligen inte mycket att säga, jag ska fixa te nu och ta det lungt :). Ska försöka ta mig i säng i tid ikväll (A) Pussar :D


Tråk :D

Har så sjukt tråkigt!

Nu har jag kommit hem från mamma och det var jättekul att få träffa dem igen! Jag minns Isac som baby, med blöja och allt. Nu är han på bena och pratar! Jag minns inte så mycket av Jesper tyvärr, men jag minns en hel del av Carola, och hon är sig lik :) Nu har jag så sjukt tråkigt! Ska man följa med till Ica Maxi (A)??




Dance, dance, like it's the last, last night of your life, life!

Nu är glädjen på topp!

Nu har jag jobbat, och det var faktiskt väldigt roligt denna gång! En av mina kunder sa "Gud va häftiga ögonfransar du har!" (syftade då på mina lösögonfransar). Ja, men nu ska jag förbi mamma och det som var en liten "överraskning" är att jag ska få träffa några som jag inte träffat på kanske.. 4 år!! Och jag ser verkligen inte ut som jag gjorde för 4 år sedan. Så det ska bli kul å se deras reaktioner ;) 

Ja, ska borsta klart tänderna och så ska jag springa till mamma, men jag bloggar senare, pussar!!





God Morgon Sunshine!

Det regnar idag, men jag ler lika mycket ändå.

Nu har jag just vaknat och klivit ut ur duschen, sjukt härligt att ta en jättevarm dusch såhär på morgonen :). Jag är i alla fall väldigt peppad idag! Jag ska berätta mer efter att jag jobbat, en liten suprise ;) Så nu ska jag blåsa håret, äta frukost, klä på mig och så ska jag jobba. Sedan får ni veta vad som händer idag! Så, jag bloggar senare ;) Pussar!!




Pigg?

Öhm.. borde verkligen sova nu känner jag!

Vad är klockan? 2.. Humm.. Känns faktiskt ganska vettigt att lägga sig nu, jobb imorgon och andra aktiviteter. Men jag bloggar imorrn sötnosar <33




Ego

Har så sjukt tråkigt! Här kommer lite ego bilder!

Nu har jag varit hos mamma och sett lite Bolibompa med lillebror, när jag kom hem så satte jag mig vid datorn. Så fick jag plötsligt jätte tråkigt! Ja, och så kom Karistha in me en bakelse :blush: Aja.. Så.. Jag tog massa bilder xD Enjoy!










Nu smäller det!!

Här kommer bilderna på alla saker jag shoppat i sommar!!
och lite från idag ;)


Jag var ju ned på stan idag med Tony, Simon, Danni, Hampus och Malin. Det var kul, vi testade kläder och tittade på smink och så. Fast jag tror ju att vi tjejer var mer taggade än killarna ;) Jag köpte 2 BHar, det var tyvärr inget rea idag, och så var det svårt att hitta bhar i min storlek.. Brukar inte vara såhär svårt.. Haha, aja :) Men dom var fina, passade bra, och ja.. Helt underbara (A) Här kommer lite bilder från shoppingen idag:







Det här har jag shoppat sista veckan på sommarlovet ;)

















Älskar alltihop <33 Om ni vill veta vart jag köpt allt, priser och så är det bara att fråga, pussar!


Stan nu då!

Äntligen ska jag få shoppa igen :blush:

Pappa sa att han lagt in 500 kr på mitt konto, så nu ska jag ned på stan och shoppa bh:ar, och kanske något annat vettigt? Jag är nu helt klar och väntar på bussen, och tänkte att jag snabbt skulle blogga :) Jag har ju nu en webcamera så att jag snabbt och enkelt kan ta bilder ;) Ni ska få en till låt och så ska ni få en bild :)

Jag ska nu fixa min andra hand, eftersom att jag bara har nagellack på en av mina händer - Grymt x] Pussar och kramar!! Tjingeling <3







Stan först <3

Mera shopping?
Nu har jag jobbat klart, och det gick som vanligt - Inte så bra, men allt för pengarna! Det gäller att tänka positivt, 50 öre är början på en miljon ;) Men i alla fall så fick jag just ett sms från Danni min lilla gosegris!
och ville att jag skulle dra mig till stan. Så jag ska nu duscha och klä på mig något, sedan ska jag kolla med pappa om jag kan få lite pengar. Jag ska nämligen köpa nya Bh:ar :) Så jag tror jag lägger in bilderna när jag kommit hem istället, då jag kan fota de nya också :) Så, nu ska jag hoppa in i duschen, Pussar!




It's Time!

Jobba jobba jobba ;)

Nu är det dags för mig att springa ut och jobba! Så jag slänger ut en liten bild på mig här innan jag springer ut. Sedan ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det Foto Foto Foto!! Exiting ;) Sedan får ni dagens låt här också! Pussar på er!!






Jaaaa!!!!

Är så underbart glad!!

Ibland kan man ju inte göra mer än att älska min pappa! Åh, han har just fixat mitt internet till MIN dator, jaaa <33 Åh, ni fattar inte hur underbart glad jag är :blush: Puss på er alla, nu ska jag fixa alla bilderna, lägger in dem när jag är klar :)


Skit skit skit

Jag vet inte om jag kommer kunna blogga mera sedan och lägga in bilderna.. Vi får se :(


Dimma

God morgon världen!

Nu har jag precis vaknat och jag är faktiskt väldigt trött. Jag vaknade klockan 8 och trodde att det var måndag och att jag var försenad. Så jag tittar på mobil klockan som står på 8.10, först får jag panik. Tills jag kommer på att jag ställt klockan och att det är lördag.. Vilken morgon! Haha ^^

Igår var vädret så här när jag skulle cykla till skolan:



Det ser faktiskt mindre dimmigt ut på bilden än vad det var, jag hade till och med svårt att se när jag skulle cykla! Men det är ändå mysigt med dimman på något sätt :)

Nu ska jag gå och fixa lite bilder som jag lovat er <3 Pussar och Kramar!!


Idol 2010

Mina favoriter!! (Finns fler favoriter, men bland annat dessa godingar)



Internet eller Datorn?

Blir så sjukt förbannad..

Min dator vill verkligen inte fungera.. Eller ja internet vill inte fungera på min dator. Så nu sitter jag vid Karisthas dator och den är ju inte lika snabb och bra som min (A) Men det är bara att nöja sig med det man har ;)

Jag har varit hos min mamma idag, vi såg på Idol och så. Sedan när jag kom hem var Karistha hemma och till min stora förvåning satt ett litet barn i soffan. Lamara heter hon och är jättesöt - det är ett barn till min pappas vän - nu har hon somnat på mitt ben, och hon är så underbart söt!


Bakning

Chokladbollar

Jag är sjukt sugen på att göra en chokladbollssmet just nu. Jag funderar i alla fall på att gå förbi mamma min och träffa lillebror. Det skulle va gött med något sött, jag är så sjukt söt sugen x) Men i alla fall så ska jag ta det lugnt i helgen, det blir att jobba som vanligt. Sedan funderar jag på att gå på stan om jag fått pengar :)
Aja, nu ska jag börja dra mig, jag har inget roligt att berätta, (A) PussKram




Tungpiercing

Åhhh vad jag är suugen!!

Nej gud vad jag är sugen på att ta hål i tungan! Det är sjukt :O Jag drömmer om det och så känner jag bara ett stort sug av det under dagarna. Jag har fått ett ryck i kroppen! Vill ta hål nu nu nu!!! Sjukt jäkla hett :blush:

Ska jag.. Eller ska jag inte?



Aja, nog om de! (A) Som ni alla kanske vet så har Idol startat nu. Det startades i tisdags (tror jag), jag har redan några favoriter, svag som jag är för snygga killar med väärsta heta rösten. Sedan har jag faktiskt några tjej favvosar som e sjukt grymma!
Imorgon, om pappa varit så himla gullig och gett mig pengar. Så ska jag shoppa nya bh:ar, som jag lugnt behöver! Ja, och påtal om shopping, så har jag fortfarande inte lagt in bilder från senaste shoppingturen.. Men de kommer! Ska försöka fixa bilder nu så ska ni få :)
Nu måste jag gå och lägga mig, men ni får ha det så bra :) Puss hej, trevlig... helg? Kraam



Myggor och Getingar

Usch så vidrigt, och så hemskt!!

Jag verkligen avskyr getingar, mer än allt annat.. Myggor gillar jag bara inte, dom surrar.. Och så kliar betten :( Nu har jag insett, att på stan kryllar det med getingar - Överallt! Jag klarar inte av det :O Jag hatar dem, och ser jag en måste jag ut ur rummet.. Jag skulle aldrig kunna överleva i ett rum med getingar.. Inte ens tama (om de nu finns några sådana? XD) Jag får till och med panik när jag ser en sådan.. Blomfluga som också är gul och svart, men ja.. Helt ofarlig :)

Idag har illamåendet bara tagit kål på mig. Jag har velat fara hem, ta en alvedon, käka choklad och bara må dåligt och sova.. Men jag klarade mig, jag har klarat av dan, och för att friska upp dan lite så bjöd jag över Joakim hit. Jag behövde sällskap :) Vi tog en promenad till kiosken, jag köpte en marabou daim choklad. Sedan gick vi vidare till äventyrslekparken. Där gick vi ned till vattnet för att Joakim ville se på ankorna. Dum som jag är, får jag lusten att klättra ut på en sten i vattnet.. Jag tappar en tia och tänker plocka upp den, så jag böjer mig ned lite i sidleds, men vad jag inte tänker på är att jag har en "känguru ficka" på munkjackan med allt annat i. Mobilen och en enkrona ramlar i, och jag får ett spratt och hoppar i med mina kroks XD Jag blev såklart dyngsur.. Men mobilen fungerar prima fortfarande, och jag har pengarna kvar :)

Nu sitter jag ned på en hård stol och äter på min marabou.. Funderar på att sova så att jag orkar med dan imorgon.. Borde kliva upp en bra tid, dra mig lite.. Imorgon blir det en dryg dag, tisdagar = Blää, fast.. Ett gott skratt förlänger livet, och tro mig.. Tisdagarna kommer förlänga mitt liv (Y)
Jag ska också förbi mamma imorgon och äta med min underbara lillebror, saknar honom sjukt mycket!



Du gör mig så jävla lycklig!! Du skulle kunna vara min siss.. <3


Det som står här under.. Har jag själv kommit  på för ett tag sedan..
Men det var så fint och så vackert.. Meningen i det är allt..
Blev så förvånad när det var mina egna ord..

"Detta har en person skrivit..
Det är inte jag..
Det är snott ur någons mun..
Det är snott från någons fingrar..
Men det lämnades hos mig..
Så jag har bara lånat det.."

Bildinlägg - Danni och Jag <3

Ny duschad och fräsch..
På väg till jobbet!
Vi bakade: Cheesecake
Vispade grädde
Klassikern, Kladdkaka <3
Marsansås
Äppelpaj :)
Chokladbolls smet (A)
Rasta hunden :)
Humm.. Frukosten fick inte riktigt plats..
Sötnöt <3
Om man är överfull..
Har man ett alternativ att krypa i trappen :blush: <3



Helgen var underbar <3

Försök att simma utan flytväst.. I remember.. It souldent be this hard.
Oh rly..?

Nu ligger jag i sängen, ska sova vilken sekund som helst.. Kände bara för att blogga av mig lite.. I helgen har jag varit hos underbara Danni, och helgen har varit lika underbar! Vi åt och åt och åt, med massa mys <3 Underbart!!
Hon är den finaste på jorden helt klart <3 Bilder kommer så snart som möjligt :)


"Jag tänker på det som kretsar kring mig,
det jag lever för och vill leva för".. ?

Stjärnor

Jag ser en stjärna falla.. Önskar att du skulle känna likadant..


Kom nyss hem från mamma, sitter vid min nya dator! Åh, underbart att vi fick datorerna idag :) Har provat på lite saker, och så hos mamma lärde jag henne lite om PhotoScape, ett program där jag själv redigerar bilderna. Det finns gratis att ladda ner på Internet, gratis och lätt att använda :). Jag kommer nu - ÄNTLIGEN - Kunna göra en ny header till bloggen osv. *happy*..

Imorgon så ska jag hem till Danni och sova där i helgen, vilken nyhet kanske ni tänker.. Men jag längtar som satan :blush: Ska ta hand om henne nu, och så ska vi bara ta det lugnt :) Underbart, en helg för bara henne och mig ♥
Nu ska jag börja stänga ned och lägga mig i sängen, men ni får ha det så underbart!


Te, dator och plugg

Miljöteknik, VVS kunskap och Ellära

Nu har jag just kommit hem från min lite krassliga mamma. Tyvärr är hon förskyld,  mitt lilla spöke :blush: Nu är jag glad igen.. Orolig, men glad :) Allt har varit skit idag känns det som, men då kan det bara bli bättre eller något.. :D Tänka positivt.. *försöker hårt* Tack för att jag har er, alla mina underbara vänner!! Ni är äkta, och ni kommer finnas i mitt ♥ livet ut!! Nu ska jag sova, längtar tills imorrn <3 Puss kram :D

Älskar dig danni, jag finns här för dig gumman ♥

SkitSkitSkitSkit

Inga datorer!?!?

Skit, Jag var så peppad på att få datorerna idag, men nu har han bytt datum typ! Gaaah, jag blev sjukt arg nu, dagen är inte värd någonstans! Vi börjar 12:00 slutar 13:30, där vi som.. Slutar för dan!? Skulle vi fått datorerna skulle dan kännas mer värd, men nu ska vi få dem imorgon eller senast fredag? Skitskitskitskit.. Jag ville ju ha dem idag!

Godmorgon allesammans! Idag så (som sagt) har jag 1 lektion, sedan ska jag på stan med älskade Danni ♥ Du är saknad till 10.000, även om jag träffade dig igår! Längtar till helgen, då är det du och jag hela helgen!! ♥ Jag ska typ bara ta det lugnt idag :) Ska försöka i alla fall, sedan försöka förstå mig på min el läxa.. Det är ju intressant *host*.

Igår så bloggade inte jag, av den anledningen att jag inte hade lust. Jag klickade upp bloggen och sedan så kryssade jag bara ned. För att jag inte kände att jag hade något "roligt" att berätta om. Ja, mitt liv är ju inte så intressant ändå så, men ändå ^^.

Tillägg: Såg att jag visst bloggat.. Men ändå, kort och flummigt (A)


Nu sitter jag och lyssnar på musik och så fixar jag mig lite grand, ska ta bussen 10.35 så att jag kan få lunch på skolan :) Så, jag ska fixa mig klart nu, men pussar och kramar på er!

Det som är jobbigast.. Är väntan..

RSS 2.0