Raise your glass!

Ikväll ska vi höja våra glas för ett nytt år, för 2011! Det känns som att det kommer bli ett toppen år :D! Nu har jag klickat omkring bland mina bilder. Massa minnen, åh så underbart! 2010 var fan ett jäkligt fint år, kan 2011 bli bättre?

Julia, jag vet att du minns ;). Mössan vi skulle elda, men slängde iväg den långt uta helvete! Kvällen Vi klättra i snöhögarna och jag hoppa över staketet *skrattar*. Våra cupcakes! Sedan kvällen här hos mig, film och gott! Alla minnen under 2010! I år ska vi skapa mer!






Fia, kvällarna hos dig. Musiken, dansen, ätandet.. Att vi inte väger 100 kilo! Massagen, Havet, kvällen då det spöregnade och åskade då vi sprang ut... Jag vet att du minns ;)! Brännbollsyran.. Haha cykelturerna, herregud! Mer minnen med dig med!



Giirls! Helvete vilken kväll/natt det här var! Katten.. Marschmellowsarna, koffein pillerna.. Låter illa, men det var det inte! Haha :D Åh, let's do it again sometime!



Kvällarna med ämmäh, måste göras om!



Randome pics, och ett underbart minne av Valdemar!



Åh, tältning med klasserna 9A, B och C.. Haha galna tider! Och grillningen.. Haha :D



Lite sommar i piteå :D!



Och sommaren med dig danni, bastun, studsmattan, baden på kvällarna, dagarna/kvällarna hos tage, stan.. Alla grejer.. Ska vi göra om det i sommar ;)?



Så mycket minnen, så mycket kärlek och allt.. Åh, nu ska 2011 bli bättre, eller vad säger ni ;)?

Someone like me..

Kom nyss hem från mamma min. Har fått öppna julklappar! Jag blev underbart glad över allt jag fick :D! Nu sitter jag åter igen och fixar naglarna.. Blir att se film ikväll, eller några avsnitt av prison break! Har inte mycket att säga, men får veta idag om vi far bort :)! Puss!



Super sorry

Nu har jag nyss vaknat, kunde inte sova längre. Pappa stod i köket och fixade kaffe. Sedan fin morgon, underbart.. (Jag är ledsen, men jag kan inte få dig att förstå.)

Jag har sovit jättebra! Hade velat sova 2 timmar till, men nu blev det inte så :). Jag ska nämligen fixa te till mig själv nu och se en film. Kommer vara ensam hela dan så jag ska nog bara ligga och se film. Puss hej!

Some other stuff..

Idag få for jag till Felix ganska tidigt. När jag kom dit låg latmasken fortfarande och sov! Så jag fick upp honom ur sängen, vi åt frukost och sedan tog vi en promenad till ica. Efter det gick vi till hans mormor och morfar, för att han skulle kolla till en dator. Efter att vi varit där ett tag for vi hem och såg film, Asterix och Obelix (kommer inte ihåg namnet på självaste den filmen). Sedan somnade vi haha, jag hade sovit väldigt oroligt och han var väldigt trött. Men det var skönt att få ta igen lite sömn. Efter den sovstunden var det middag - Stuvade makaroner och köttbullar! Åh så gott :).

Efter middagen så satte vi oss vid datorn och försökte få tag på folk. Eller Felix försökte få tag på folk :). Så sedan skulle han skjutsa folk, så vi åkte bil en timma - två timmar.. Något sådant. Kom hem och så kom Alle till oss. Dom satt och spelade gitarr och så, medan jag drack te. Sedan frågade Martin om vi skulle med på en promenad till statoil, vi tog på oss skorna och gick. Efter att vi varit där hade vi med oss 2 chipsåsar med oss hem. Vi gick då till Martin och såg Prison break (säsong 1) 3 avsnitt :). Sedan skulle Felix skjutsa hem mig och sedan efter det hämta sina vänner. Synd dock att *** missförstod mitt samtal där på kvällen. Fick en klump i magen och ville bara gråta. Hatar att "bråka" med folk. Det är bland det värsta jag vet! Men aja, får väl kontakta *** imorgon och hoppas på bättre humör från den personen.

Nu ska jag sova, är trött.. Eller typ, men jag bör sova! Annars tar jag mig inte upp imorgon, puss!

Fika!

Varm choklad och mackor <3, puss hej!

Shopping

Köpte också en mössa för 100 kr på Carlings, Ni lär ju få en bild senare eller något :). Sedan så köpte jag även hårfärg och färgade håret. Riktigt nöjd med resultatet :).



Rosa hörlurar från "Classe-sjön" ;) - ca 150 kr



Eyeliner vässare ca 30 kr - Från Lindex



Pincett för ca 30 kr - Lindex



Hårnålar från lindex - ca 20 kr



Allt från tehörnan, "te klämma" och båda teerna ca 105 kr





Ögonskuggspensel m. sudd (typ) - Lindex ca 20 kr



Ögonbrynspenna från Åhléns - ca 50 kr



Plånbok accent - ca 150 kr



Raklödder mm. ca 149 kr - Åhléns



HTC laddare (till diamond touch) - ca 200 kr


My day

Hejsan alla söta människor! Idag så har jag för första gången internet *woho*. Jag har då varit på stan idag (och igår) och jag har shoppat massor! Jag är jättenöjd med mina köp, samt fynd. Ska nu sätta mig ned och fota allt, så att ni ska få se :). Så puss hej så länge!

Annandagen

Ah, sitter här i min pyjamas och njuter av lugnet. Funderar på att dra till stan på mellandags rean och kolla om man hittar något intressant. Men alla tänker ju så, det lär ju vara smockfullt med folk idag. Men det får man ta, jag måste köpa några saker.. Kan ju försöka hitta lite idag och sedan shoppa resten med Julia på mån/tisdag. Låter bra :blush:.



Jag ska bara fixa mig och snabbt fara ut och jobba, så ska jag ta bussen ned. Eller be om skjuts av pappa. Vi får se, lär ju bli bussen :). Nu har jag ju också en laddad ipod, så det är ju lugnt ;). Nu ska jag sätta mig ned och göra en shoppinglista, puss!

Change..

Japp, ikväll blev det ändrade planer =). Det blev faktiskt fest med killen och hans polare. Det var chill där, vissa hade ju sämst humor - Men jag ska inte klaga.. Min är inte mycket bättre ;). Det var bärs för dem och julmust till mig! Men julmust är ju gott :blush:. Nu ska jag se film, puss!

Det HÄR är min DRÖM

Detta har jag drömt om länge.. Så länge jag kan minnas, det är fortfarande min dröm. Att få köra dirt bike! Tänk så sjukt grymt! Det är bland det grymmaste som finns, och det är så sjukt snyggt. Tänk, att för en dag.. Få köra dirt bike på en lerbana.. Satan så jag hade velat testa det! Jag började drömma om att få göra detta i samband med att jag ville börja boxas.. Men det blev inte av..





Besök

Har haft besök av Jacob i några timmar. Först satt vi och drack te, pratade och tog det lugnt. Sedan drog vi på oss tjocka kläder och for ut. Vi sprang i djupsnö, brottades på en stor snö kulle och hade snön upp till knäna, vi rullade ned för backen osv. Det var bra väder för att vara ute. Inte för kallt eller så :).

Sedan gick vi in och pratade lite till, spelade musik och ja. Tog det lugnt helt enkelt! När vi brottades i backen gick min nagel av. Så ikväll kommer jag spendera min kväll här vid datorn med film och manikyr-fix! Säkert fotbad, ljus, te och annan lyx ;).

Imorgon så drar jag till Flurkmark till min älskade syster och mamma! Har inte varit "hem" på någon månad nu, så det känns skönt att få fara dit igen. Sedan ska jag och siss på stan måndag/tisdag och shoppa massa nödvändiga saker, lite smått och gott sådär. Vi ska fika och prata ut, vi har så mycket att prata om ;).

Nu är det dags för mig att fixa naglarna, puss hej!

Jag har..

Absolut ingen ork att lägga upp bilder nu! Ska strax lägga mig i sängen och dega, bara se en massa film.. Jag ska se en massa filmer, b.la. Jawbreaker, Love (and other disasters) och Legally blondie 1 & 2. Har några till, men ja. Såg ju den japanska versionen av "The eye" och jag har aldrig blivit så rädd av en skräckfilm i hela mitt liv. Jag driver inte när jag säger att jag grät en gång under filmen. Jag blev rädd, skrattade och sedan grät jag.. Fint, men pappa tyckte att det var jättekul. Så, det var ju kul för någon :).

Ja, dags att linda in sig i täcket och se en film nu då :). Puss och kram på er alla! Hoppas ni haft en bra jul, hejs!

Julskräck!

Nu är mysdressen på, ska krypa ned i soffan och se skräck! Daddy-daughter-time, vi har aldrig sett skröck ihop förut, så det blir mys. Vi ska se "the eye" - Bloggar senart, puss!

- borttagen bild -

Bakeri












Natti natti!

Nu springer säkert alla nissar omkring och försöker få alla barn att sova.. Tyvärr är jag inte trött än, men det kommer väl en jättenisse snart och söver mig... Hoppas jag! Jag brukar alltid vara super ivrig innan jul :]. Brukar knappt kunna sova.. Men vi får hålla tummarna och allt! Bilder från baket kommer imorgon bla. annat alla andra bilder. Godnatt!

23:dje

Nu är det 1 dag kvar innan julafton! Det är sjukt.. För att bjuda in julkänslan så skapade jag en jullista imorse. Sedan for pappa på ica maxi för att köpa skummtomtar, julmust och lite ingredienser. Vi ska nämligen baka knäck med nougat i, iscoklad (ljus) och tryfflar! Idag bad pappa mig att skapa en jullista, för första gången på evigheter lyssnar vi på julmusik ihop, bakar tillsammans och försöker skapa en julkänsla. Klart hade jag redan förberett en jullista och tagit fram en massa recept :).

För två dagar sedan åt jag en saffranssemla och den var så underbart god! Nu när jag har en ny hårddisk kan jag äntligen lägga in bilder! Så här kommer den ;)



Jag gjorde ju ett nytt försök med knäcken, det blev mer kola.. För att jag hade glömt att köpa formar.. Men det gjorde ju ingenting :). Har också gjort ischoklad på marabou, vilket blev grymt gott! Men man nöjer sig med en, hehe.

Ska städa lite till innan Celina kommer och så ska jag förbi tvättstugan och hämta all tvätt =). Men jag bloggar mera sedan, puss!

@ Holmsund

Nu är jag hos pojken min, passar på att blogga medan han duschar. For hit för att det var länge sedan jag var här och för att jag saknar honom :). Har inte mycket att säga.. Men pusshej!

Men äntligen!

Cha Cha lovers and haters!

Har nu äntligen blivit klar med mina naglar! och JA, jag har suttit i timmar med dem. Det är första gången jag testar på gelé naglar, så det ska bli intressant att se folks reaktioner.

(och nej jag har inte kunnat fixa mitt opererade finger, jag vet det är fult. Jag har som levt med detta i 10 år, snart 11. Jag har inte fistat någon med det, utan det föll ett bord på det och mitt finger sprack.. Men det var ju nära gissat ;))

Var ju och shoppade idag och köpte då detta "gel pack" för 159 :- och en ny mascara, vilket jag behövt köpa! Har ju nästan gått omkring osminkad i 2 hela månader! Nej nej, nu är den tiden borta fan. Skärpning ;).

Jag träffade även en av mina bästa vänner på stan. Julia Tannemyr, där har vi en av dem bästa. Nr 1, ja vi delar 1:a-plats right ;). Vi tog en chai latté och pratade en massa skit. På lovet är det nu bestämt att jag ska dit, måste ju hälsa på mamma linda (ja, min då extra-mamma kan man säga :)). Det komiska i det hela är att våra båda mammor heter Linda :].

Strax dags att borsta tänderna, men tänkte att jag skulle blogga först som jag lovat! Dock går det lite långsammare än vanligt, för mina naglar är långa.. Jag vänjer mig!

Tjarå bitches!

Äntligen!

Har varit på stan och shoppat en massa nu! Nu ska jag fixa mina naglar och så, men jag bloggar senare! Pussar!


Oj jag glömde..

Att nämna att jag var ledig idag! Det är så otroligt skönt att ha en lite längre helg för en gångs skull. Jag har varit jättetrött den senaste tiden, men det är "tack vare" det "fina" vädret vi har nu. Det är slaskigt och grått och nu när jag tittar ut så snöar det också.. Vilket betyder en massa snö!

Det är inte det att jag ogillar vintern, men jag blir slö och trött i kroppen. Någon annan än jag som blir det? Vad brukar du göra då?

Jag ligger fortfarande i sängen, vilket är oerhört skönt! Har musik på dunkandes i mina högtalare och barachillar ;). Snart ska jag fixa något att äta och sedan ska jag ringa min farbror. Jag blir nämligen 500 kr rikare idag ;).

Puss!


Ikväll har jag..

Gjort ångbad för min hy och så har jag testat att peela mina läppar med socker! Ångbad gjorde jag för att öppna upp porerna och låta huden andas. Sedan på vintern får man otroligt torra läppar ibland! Då inte lypsyl eller vaselin fungerar. Så fungerar detta helt klart! Det är riktigt simpelt.

Du börjar med att dra på ett lager lypsyl/vaselin eller något annat som är till för läpparna. Sedan så "doppar" du dina läppar i socker. Efter det tar du en ren och fräsch handduk. Blöt ett litet hörn eller en liten del av handduken med vatten. Skrubba nu läpparna med den blöta delen av handduken. Efter det sköljer du bort sockret med vatten och så drar du på ett nytt lager lypsyl för att återfukta läpparna. *Poff* så har du redan ett härligt resultat ;).



Jag ska inte..

Alls se wicker park.. Det är nå fel med skivan :(.. Måste fixa det på något sett! Men då får jag väl se "The time travel's wife" istället.. För stunden i alla fall ;)..



Föräldrar som..

Hjälper sina barn, i vilket val de än väljer.. I denna film får man se de och jag blir så lycklig. Att det finns någon/några andra föräldrar som är precis som pappan i den här filmen. Står upp för sitt barn och hjälper henne. Filmen var vrickad, men bra på något sätt. Den får 3 / 5 :D!

Pappan i den filmen kommer jag älska livet ut! Att stå upp så för sin dotter som han gjorde.. Åh så fint!

Nu ska jag se Wicker park :).



Dags för "Imagine me and you"

Romantisk film, yeah! That's rigt ;). Jag har 3 romantiska filmer jag ska se ikväll.. Den första är "Imagine me and you". Jag ska se den nu, så puss hej!

1024x768 - Wallpaper Pictures of Imagine Me & You (2005)

Jag ska!...

Så fort jag får för pappa :D. Blir så arg! Jag vill skaffa tungpiercing, typ nu! Det är så sjukt snyggt ;). Funderar på att snacka med pappa.. Eller rent ut sagt tjata på pappa om att jag vill. Borde få tycker jag :). Jag menar, pröjsar jag -borde det inte vara några problems! Behöver ju bara hans godkännande...



Vad tycker ni :blush:?

Julklappar

Panik! Folk frågar en vad man önskar sig i julklapp.. Visst, det är underbart med Julklappar! Men vad ska man önska sig? Jag vågar typ inte önska mig saker av mina vänner. Det är inte bara det att jag inte vill önska mig något. Utan jag bara älskar överraskningar ;)! Förra året så blev jag så sjukt glad över julklapparna jag fick. Vissa hade gjort någonting själv, och andra hade köpt något litet och gulligt.

Jag tycker att det är så kreativt och roligt när man gjort någonting själv. Det är så mycket mera personligt att ge bort något man gjort! Jag fick t.ex. En skrivbok som min kompis gjort i födelsedagspresent i år. Eftersom att hon vet att jag skriver mycket både på min bok, dikter och sångtexter. Så visar det bara att hon känner mig och att hon vill hjälpa mig med mina drömmar när hon ger bort en sådan sak. Det tyckte jag var jättegulligt gjort!

julrimma


I min handväska finns....

Kan inte lägga in någon bild eller så på min handväska heller.. Men ni får nöja er med detta :).

Så mycket onödiga saker! Men jag har alltid med mig min nagelfil, mobil, läppsyl/vaselin, pengar, mitt Visa-kort, busskort (och en massa andra kort), .. Sedan en massa onödiga saker, I guess. Men det där har jag alltid med mig :) (som jag behöver, haha).

Alla vill till himmelen, men ingen vill dö

 

Jag är less på vintern redan.. Men det är flertal månader kvar.. Känns som en evighet innan allt smälter bort. Jag vill åka slalom, men jag vill ha bra väder! Nu är himmelen grå dagligen och allt känns så trist :(. Jag är trött hela tiden och jag orkar nästan ingenting.. Det är så ledsamt, kan inte solen få kika fram lite? 

slask

 


*harkel*

Jag har inte alls orkat blogga för att min dator spökar sig som den gör. För hur kul är det med en massa inlägg utan bilder? Det är ju hur tråkigt som helst! Men jag måste hur som helst förbättra mig!

Idag är det torsdag = sovmorgon ♥. Jag sov till 10 och det var sjukt skönt! Kom till skolan och hade 30 min lektion. Sedan fick vi veta att vi var lediga från 13.. Jag pallrade mig till stan i snöstormen till bibliotekscafét där Björn satt. Han satt och skrev på en svenska uppgift, men gav upp och spelade tetris. Jag satt och försökte fokusera mig på elläran. Men det gick inte speciellt bra, jag spelade tillslut tetris jag med. Allt jag tänkte på var att jag ville hem. Jag ville ha kaffe och att jag ville hem.

Nu är jag äntligen hemma, för någon timma sedan tog jag bussen. Har sprungit och tryckt på vattenkokaren 2 gånger, men inte riktigt orkat göra kaffe. Fast nu tog jag tag i mig själv och gjorde mig en kopp. Fick veta idag att det är något fel med min hårddisk - anledningen till att jag inte kan ladda upp bilder.. Vilket suger! Men om jag har tur hinner Jon fixa det innan lovet. Annars vet jag inte vad jag gör :(.

Måndagar

Igår var det måndag och jag hade så mycket att göra att jag inte riktigt hade tid att blogga. Jag var i skolan, kom hem, pluggade, tvättade, duschade och for till kyrkan. Sedan när jag kom hem hade jag ingen lust att blogga. Jag var lat igår också, orkade inte fota något mycket alls.. Haha fotade knappt.

Kan inte ladda upp bilder heller.. min dator suger *** just nu! Av anledningen att jag var så klantig och tappade datorn i bussen (Y).

Glad lucia allesammans!

Idag är det lucia och själv ska jag till tegskyrkan och se på när min killes syster sjunger :). Såg en glimt av henne när dom övade på Staffankyrkan, då vi skulle sjunga. Det enda som är "speciellt" idag är att vi får pepparkakor, lussekatter och skumtomtar till lunchen. Annars är det inget speciellt här på skolan. Inget luciatåg, bara en vanlig skoldag.. Vilket är tråkigt.. Men jag ville bara hälsa alla en glad lucia!



Sleepy

Aja, är fett trött. Har sett 3 avsnitt scrubs av första säsongen. Har ätit 5 ischoklad och mår as dåligt.. Men dom var jättegoda :). Funderar på att se ett avsnitt till, sedan sova. Godnatt!

Recept på Ischoklad

Ischoklad


(Ni kan klicka på länken "ischoklad")

Ingredienser:

Utrustning du behöver:

Gör så här:

Smält choklad och kokosfett i vattenbad (se bild nedan) eller smält i mikron. Rör om till en jämn smet.

Fyll ischokladformarna med chokladsmeten. Låt stelna.

Förvara ischokladen svalt, gärna i en burk med lock. Lägg smörpapper mellan lagren.


choklad smälts i vattenbad

Värm vatten i en kastrull. I kastrullen låter du en metallbunke flyta. Det viktiga är att vattenångan får inte komma i kontakt med chokladen för då blir den kornig. Låt chokladen och kokosfettet smälta.


Recept på knäck

Knäck


Ingredienser:


Utrustning du behöver:

Utrustning som är bra att ha:

Gör så här:

Blanda socker, sirap och vispgrädde i en tjockbottnad kastrull. (Det är viktigt att den är tjockbottnad så att det inte bränner fast. Det är också bra att välja en stor kastrull som har stor bottendiameter så går det fortare att koka).

Låt koka upp, rör lite då och då. Sänk värmen när det börjat koka, men sänk inte mer än att det fortsätter koka. Ju mer du kan sänka värmen utan att det slutar koka desto större chans att det inte bränner fast. Oftast kan man sänka lite allteftersom.

Låt koka ca 20-45 minuter till smeten blivit seg. Tiden beror på hur stor bottenyta din kastrull har. Ju större bottenyta desto snabbare går det.

Använd gärna en termometer som ska visa 122°C när knäcken är klar. Utan termometer gör man "kulprovet" för att se när knäcken är klar. Det innebär att man tar en liten klick av smeten i ett glas kallt vatten och se om du lätt kan forma smeten till en kula. Då är det klart! Låt annars koka ytterligare och gör om testet.

 

När kulprovet har fått godkänt så rör man i den hackade mandeln eller nötterna.

 

 

Fördela smeten i små knäckformar. Låt stelna.

Förvara i burk med smörpapper mellan lagren.


Direkt från julbaket!









Julbak ♥

Awesome! Nu är det dax :D. Skickade pappa på maxi för att köpa lite ingredienser. Så nu har han varit och handlat! Baka baka baka och julmusik! Awesome ♥ Bilder kommer sedan, puss!

Slipper vara ensam

Joakim är snart här, då slipper jag vara ensam! Då kommer vi se på en massa film och prata ut - som vanligt. Gud så skönt att veta att man inte behöver vara ensam och deppa på en söndag :D. Aja, ska plocka undan lite så att det ser någorlunda bra ut här! Kram :)

R.I.P Farfar

Igår när vi såg filmen "My sisters keeper". Det påminde mig så sjukt mycket om farfar och hans död. Han hade ju cancer och jag minns allt så väl. Jag var 6 år, jag hade just skadat mitt finger och gick runt med gips på armen. Han hämtade mig ganska ofta på dagis och han lärde mig hur man stekte köttbullar.
Varje gång han fick fara till sjukhuset hade jag med mig min snuttefilt, min nalle och mitt lilla får. Jag la det alltid bredvid honom och sa att han skulle få ha det där hos sig. Men varje gång jag skulle fara från sjukhuset fick jag tillbaka dem. Jag önskade att han skulle bli frisk. Jag visste inte hur sjuk han var då.

Dagen som vi for till kollot, när han låg i sängen. Var alldeles gul och sliten. Då vi tog ett foto då han sitter bredvid mig på sängen, jag där med mitt gips. Sedan han bredvid mig med en gul ton i huden. Vet inte vart jag har det fotot nu. Jag skulle vilja ha det här på skrivbordet och kunna se honom varje dag.

En kväll, såg jag och familjen Titanic. Vi alla satt och grät. Då det där samtalet kom. Farfar hade dött på sjukhuset. Så många gånger jag velat träffa honom och inte insett att han var död. Sedan alla gånger vi lekte titanic på fritids och spelade Celine Dions sång. Jag orkade inte med någonting alls. Jag låg i sängen och bad till gud att få tillbaka honom på jorden.

På begravningen så sjöng vår ingifta faster Åsa "Amazing Grace". Allt var så himla vackert. Jag kommer ihåg när jag gick upp dit till kistan, då alla sa sina sista ord. Jag viskade bara "Jag älskar dig farfar", la rosen på kistan och bröt ihop ännu mer. Klarade knappt av att stå. Han var som min extra pappa. Han betydde så mycket för mig, han var min förebild.

Nu börjar tårarna rinna.. Jag vill kunna minnas alla stunder jag hade med honom. Bara han och jag.. Farfar..


Mina syskon ♥

.Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckaJag har Dag 11 – Mina syskon
Jag har två syskon, en lillasyster och en lillebror. Min lillasyster har nyss fyllt 12, hon heter Celina och älskar hästar! Hon har sköthäst och rider på ridskola. På sommaren far hon på ridläger i en vecka och är redan sjukt peppad på ridläger! Ja, vad mer ska man säga än att hon är hästälskare. Hon bor hos sin mamma och kommer hit till oss (pappa) varannan helg. Ja, that's my siss!



Sedan min lillebror. Min underbaraste lillebror ♥. Han är 7 år och älskar lego, fyrhjulingar, pärlplattor och att rita etc. etc. Han bor hos vår mamma varannan vecka och sedan hos sin pappa resten. Han är min lilla diamant, han är mitt allt! Han är verkligen den som fått mig att kämpa. Jag kommer ihåg hur lycklig jag blev när jag fick veta att jag fått en lillebror. Vi får till BB och jag fick hålla i honom. Jag stod och grät av glädje.. Våran lilla räka, Ernst.. Lilla Clas ♥.


Dag 10 - Det här hade jag på mig idag

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Det här skulle jag ha bloggat om i tordags. Jag tog ingen bild, det var världens skabbdag! Sprang omkring i mjukisbyxor och En tjocktröja. Kan säga att det var sjukt mysigt. Hade även benvärmare och mina tygskor, jag brukar inte ha benvärmare nuförtiden. Tänkte faktiskt fota det, men mitt batteri till kameran dog och jag orkade inte ladda det. Förlåt för min lathet! :)

"I made that for you" "what is it?" "it's everything"

Fredag: I fredags hade jag och Felix varit tillsammans i 2 månader. Jag for dit och vi såg "Up" som jag inte hade sett :O. Den var underbar! Jag låg och skrattade så sjukt mycket, den var sjukt bra :). Sedan hade Felix mammas kille bakat, så vi fick lite kakor - Som för övrigt var sjukt goda! Sedan såg vi Scrubs och bara myste. Det var underbart att få träffa honom igen. Veckan innan det pluggade vi typ hela veckan och inte hade tid för varann. Jag hatar när det blir så!

Lördag: Dagen började med en massa tårar och diskussioner. Ringde Fia och var helt förstörd, hon sa att hon skulle komma så fort hon hade ätit middag. Det är så underbart med vänner som henne. Kommer när man behöver dem som mest. Sedan innan jag skulle äta middag kikade jag in på progress och insåg att jag hade fått MVG på Excel provet och sedan på ergonomiuppgiften. Så jag sprang in till pappa och var överlycklig! Så vi firade med pizza :). Sedan kom Fia över, vi såg först "Nightmare on Elm street" sedan såg vi "My sisters keeper". Till skräckfilmen satt vi och ryckte till och tjöt till då och då. Tur att både jag och Fia är jättelöjliga när vi ser skräckfilm. Vi börjar med kudden i knät, men det slutar med att vi har den för halva ansiktet, kisar med ena ögat och håller halvt för öronen. Underbart ♥ Så hade vi köpt kladdkaka och glass!



Söndag: Det är idag. Det har inte hänt så mycket idag. Fia drog hem kring 1 och sedan har jag typ legat kvar i sängen. Ska se massa Scrubs eller film. Joakim kommer förbi kring 4, så då ska vi se film. Härligt att få besök när man behöver det. Mer lär det inte bli idag :).

Värme

Det är så otroligt varmt här inne! Ska ta en dusch, sedan ska jag skriva om helgen och massa. Har varit urdålig på att uppdatera - Jag vet. Men jag har inte riktigt haft lust eller "tid" (Har inte orkat ta mig tiden till det). Men ja, duschen nu, sedan blogga! Puss!

Smile, just because you can

En hemlighet.
Ett löfte.
Ett rykte.
En nyhet.
En person.
Tusen lögner.
Tusen ryggar.



Tack för att du finns där när jag behöver dig..

Längtar till ikväll.. ♥


Felix

Ja, nu är jag hemma hos Felix :). Dom bakar för fullt där nere och så ska dom göra en god maträtt och allt! Ja, ska snart gå ned och äta :). Puss hej!

Excel prov

Nu har jag strax prov i Excel... Usch!



Drop it!

Idag är det fredag! Fy så skönt med helg. Snart är det skola och då kommer dagen bara flyga iväg. Har svenska, vilket är ganska chill. Vi har vikarie och han är väl ganska skön. Han har inga speciella regler, utan han låter oss bara ta det lugnt. Sedan är det idrott och efter det har jag prov i Excel. Äntligen kommer jag få slippa alla Excel genomgångar på datakunskapen *glädjedans*.

Det är den 10:nde idag, vilket betyder att det är två månader med Felix idag :blush:. Jag ska hem till honom och mysa osv. Vi har inte planerat något speciellt. Men det blir bra, har aldrig varit såhär lycklig med någon annan innan.



Cleaning up!

Nu springer jag runt i mitt rum och städar! Ser förjävligt ut blir deprimerad när jag ser röran. Men då hade jag bestämt själv att jag skulle städa innan jag far till Felix på fredag. Så nu är jag duktig och tar tag i röran :). Skriver sedan!



Better later than never

Har sett "the last song" nyss, den var inte lika bra som alla säger att den är. Men det är en fin film, lite saker var oklara. Men se den om ni gillar romantiska filmer ;).


Bored

Nu sitter jag på en rast och har jättetråkigt! Vill bara sluta och fara hem.. Är less, har lovat att stanna en stund på stan idag efter skolan. Har verkligen inte någon ork, men jag vill också träffa dem. Imorgon kommer skoldagen att vara kort, hoppas jag.



Torsdag

Sovmorgon till tolv är alltid skönt, men det är drygt att sluta kvart över fyra. Nu är jag på väg att fixa frukost för att sedan sätta mig på bussen och dra till skolan. Imorgon är det helg, äntligen!

Uppträdande

Hejhopp! Tänkte blogga om kyrkan igår, men glömde tyvärr bort det och allt! Men nu ska jag berätta för er! Igår så var jag ju förbi "Staffankyrkan" och skulle lyssna på Julia, Nathalie och Saga. Men det blev helt plötsligt förändring och jag var med och sjöng på "All I want for christmas is you" och allsången. Sedan så spelade jag gitarr till Hallelujah som Julia sjöng själv. Det gick väl bra för att inte ha tränat innan :). På Nathalies blogg kan ni då se ett av våra uppträdanden, som hon också skriver. Förvänta er ingenting! ----> Nathalie's blogg

Detta är tyvärr det enda jag hann fota innan jag stod på "scenen" resten av tiden. Fick också en utskällning av en tant där. Haha lite chockad man blev!



Min tro

När det gäller min tro, så kan man säga att jag inte tror, på något. Utan jag hoppas mer/önskar att det finns ett liv efter döden. Jag är inte kristen och jag slipper helst kyrkor om jag kan. Kyrkor och Kyrkogårdar är absolut inte min grej. Men vem gillar det egentligen? Jag klarar inte av att sätta min fot innanför en kyrkogård, jag bryter ihop. Jag brister och ja..

Jag tror dock på ödet. Går inte att beskriva varför eller så. Det bara är.. Och jag bara tror.


Ett ögonblick

Oh god! Detta är en svår punkt, men jag ska dela med mig av 3 fina minnen som jag har med 3 av mina bästa vänner! Som verkligen ALLTID får mig på bra humör och minnena.. Ögonblicken, kommer alltid finnas där när jag blundar ♥.

Först ska jag dela med mig av en kväll då Ämmäh sov här. Det var på kvällen, då jag och Ämmäh for ut på en brygga. Vi dansade och sjöng. En sång och en bild från den kvällen är. "Smoke on the water" - Det var låten vi sjöng! (Det var, 1 år sedan tror jag!)



Sedan en bild från den kvällen:


Sedan, en kväll då jag sov hemma hos Fia! Det var bara någon månad sedan, så det var inte länge sedan som jag bloggade om det. Men det var kvällen vi spelade och dansade till "Bird is the word". Tänker inte lägga upp sången igen, men dom flesta måste känna igen den ;). Och så en bild på Fia och 3 bilder från kvällen!




Sist, men inte minst ;). Så ska jag dra upp kvällen då Julia sov här. Den underbara söndagen kommer jag aldrig glömma. En tråkig söndag, blev till en söndag - Guld värld! Här har ni åter igen en bild på Julia från den kvällen, och nån till bild från kvällen ;). Sedan en film från den kvällen var: Bridget Jones dagbok. Underbar film!




Anonym kommentar



Svar: Anonymt - Är fegt enligt mig. Kan du inte stå för det du säger, ska du inte säga något. Jag tycker att jag är snygg, det finns fler som gör det. Så om du tycker att jag är så jävla ful, varför är du ens inne och tittar på min bdb då? Antingen skriver du för att du är avundsjuk eller så mår du dåligt och vill klanka ned på andra människor så att du ska få må bättre. Men jag tar inte åt mig, tyvärr!

Och jag kommer lyckas SÅ mycket bättre än dig här i livet - Tro mig.

Men jag tyckte att det var sjukt fegt att du inte skrev vem du är ;), Puss på dig med!

Kyrkan

Nu är jag på väg till kyrkan för att se Julia och Nathalie sjunga!! Saga skulle också med och spela. Så med en bild säger jag hejdå, drar på mig pumpsen och far ;). Puss hej!



Känner det stiga..

Blogg insperationen är borta, ursäkta för min dåliga uppdatering! Jag kommer inte på något bra ögonblick, jag får skriva 2 "30 dagars" inlägg imorgon istället! Nu måste jag sova, godnatt mina älsklingar!

Time of my one

Nu ska jag ta lite tid för mig själv. Bara njuta av en ledig dag! Eller, jag är fri från läxor och så. Nu ska jag in i duschen, sedan ska jag fixa naglarna och så vidare. Bara ta det lugnt och se klart första säsongen och börja på andra säsongen av true blood. Är helt inne i serien nu! Men nu, duschen! Peace!

Tisdag

Skönt, tisdagen är över! Det har gått ovanligt bra för mig i skolan idag - För att vara en tisdag ;). Imorgon är det onsdag - Hela veckan kommer flyta iväg imorgon efter elkompetensen. Idag var jag på stan med Julia och Nathalie efter skolan. Det var mysigt, inte träffat dom på ett bra tag. Eller man ska kanske säga "Det var för länge sedan!" För det är sant!

Idag på dagens "30 dagar ämne" så står det att jag ska skriva om ett ögonblick. Men funderar ut vad jag ska skriva om.. Kram!

Just follow your heart

Nu är det dags för mig att sova. Har sett 5 avsnitt av True blood, det är nice! Ändå hunnit plugga ;). Aja, är sjukt trött! Sängen dirr, puss!

Min bästa vän

Ja, dag 7.. Det står att jag ska skriva om min bäste vän. Men jag har mer än en som jag kan vända mig till. Mer än en som alltid finns där, som jag älskar. De är 4 stycken tjejer som kommer finnas där i vått och torrt. Jag kommer finnas där för dom, som dom finns där för mig. Vi har så många minnen ihop. Vi skulle kunna skriva en hel bok nästan! Finns så mycket att säga om de här tjejerna! Men, jag behöver inte det. Dom är mina bästa vänner, mina änglar och framför allt: Som mina systrar.

Julia ♥



Fia ♥



Ämmäh ♥




Danni ♥



Wihiieee

Gud vilken lättnad! Elprovet är gjort fick hjälp av Niklas. Tack och lov att jag fick hjälp, hade annars inte orkat göra provet noga. Jag lärde mig en massa, tack tack tack! :D

Nu ska jag se ett avsnitt till av true blood, sedan måste jag sova. Annars kommer jag somna imorgon, jag lovar! Men jag ska också skriva ett blogginlägg om min(a) bästa vänner innan jag ser serien. Även om jag redan skrivit så mycket om dem :]. Puss!

Pluggpluggplugg

Har inte speciellt mycket att göra, men vill ändå lägga mig under läxorna och sova. Har ett helt elprov att göra och några matteuppgifter. Men som tur är kommer Nicke över och hjälper mig med provet. Det är nice! Aja, ska leta fram det där provet nu.. Puss!

I want to do bad things with you..

Sitter nu på håltimmen och ser true blood. Är på andra avsnittet på första säsongen nu. Härlig serie! Julia kommer att älska mig liite extra nu ;). Kommer vara lika inne i serien som hon.. Eller nästan (A). I morse såg jag "Tomten är far till alla barnen". Det är en vrickad film, men den är bra. Har snart sista lektionen, om si så där 2 timmar. Men då kan jag ju bara se fler avsnitt! Ska se mer nu.. Puss!





‎"Jag sökte dig och fann mitt hjärta" - Min dag

Idag så har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har sovit länge! Jag har sålt tidningar - Som vanligt. Sedan så har jag bara legat i sängen och pluggat och sett film! Har också diskuterat med pappa, men det var ju inte planerat. Hehe.. Tyvärr kunde inte Julia komma förbi. Jag kunde inte fara dit eller till Ämmäh, vilket sög. Men man kan inte få allt! Har då sett "Shrek - Nu och för alltid" och "The notebook". Två bra filmer! Så har jag 2 kvar för imorrn ;). Ska lägga mig nu, puss!

Nu blir det söndagsmyyys

Har skickat in svenskan och svarat på sanitetfrågorna. Det enda som är kvar nu är Elprovet, men det gör jag imorrn! Nu ska jag lägga mig ned och se "The notebook" och efter det "The last song". Så tjingeling! Skriver sedan, puss ♥



Nu och för alltid

Såg just klart Shrek.. Gud kan ju bara säga en sak att jag sitter här och gråter! Det var en jättefin film.. "Du vet inte vad du har förns det är borta" - Så sant.. Måste vara mer tacksam över det jag har och inte ledsen över det jag inte har. Alla måste se filmen! Nu ska jag göra klart sanitet frågorna, sedan ska jag se "The last song" och "The notebook". Kan ju säga att detta är inte de sista tårarna för ikväll. Lär ju gråta som ett as när jag ser dem..

Insåg just..

Jag insåg just att jag har ett elprov som jag måste göra klart innan tisdag. Sanitet och Tappvattensystemfrågorna ska vara klar imorgon. Sedan så har jag svenska-uppgiften som måste vara klar imorgon? Vet inte om jag har något mer.. Men jag lär ju måsta plugga hela kvällen, ingen film för min del. Jo, jag ska se en film efter allt pluggande för att varva ned. Okej, måste plugga. Annars kommer detta sluta dåligt! Men jag har ju godispåsen så :blush:. Men först! En dusch ;). Puss!



19 Dagar

Asså, det är 19 dagar kvar innan jul! Jag kan inte förstå det, det är sjukt! Idag måste jag se igen julkalendern för att kunna vakna och se kalendern imorgon! Eller så ser jag allting imorrn.. Vi få se om det :). Nu ska jag i alla fall sätta mig ned och se "Shrek - Nu och för alltid". Puss!



Filmkväll - All by myself

Okej, hela min söndag är nu förstörd. Julia skulle komma förbi, men nu ska hon inte det. Jag får inte sova hos Julia, kan inte vara med Felix. Måste plugga, har ingen lust att plugga. Allt känns bara fel! Senast Julia sov här var allt så jävla underbart! Men nu är allt helt sepe, ska ligga i sängen och se film hela dan. Inget annat känns rätt.. Måste först ut med tidningarna. Sedan börjar min filmkväll med mig själv. Toppen! Ja, sedan måste jag ju plugga.. Men det gör jag sedan..

"Är du ledsen?"
"Vad får dig att tro de?"
"Du gick från glad mun, till ledsen mun.."



Söndag

Vaknade för en timma sedan och sitter nu och trycker i mig en massa godis. Mår typ illa, men godiset är så gott att jag äter ändå (A). Ska snart ut och sälja tidningar, sedan om jag får tag på min pojke ska jag kolla om pappa kan skjutsa mig till Holmsund. Syrran åkte just hem, karistha är på loppis och jag vet inte hur länge till jag har sällskap hemma :blush:. Aja, ska kolla när Julia kommer över idag, puss hej!



True blood

Nu ska jag nämligen ge True blood säsong 1 en chans. Vet nämligen någon som kommer att bli oerhört glad! En som är True blood älskare/nörd. Jag vet inte riktigt nörd, men vi kan säga - True blood dyrkare! Så för att jag tyckte att första avsnittet på tredje säsongen var bra. Kanske man ska se hela? Ja, funderar på att se ett avsnitt nu och göra denna flicka glad imorrn ;).



Helt jävla cp glad!

Har just sett "I rymden finns inga känslor". Filmen är jättefin, vet inte hur många som sett den. Så jag vågar inte avslöja slutet. Men jag ville gråta, för slutet var så laddat med känslor. Jag ville gråta för att jag var glad, att filmen slutade som den gjorde. I filmen så berättar hon för Simon (killen som har asperger) om en "känslo-cirkel". Hur man kan på en sekund förvandlas från glad till ledsen. Cirkeln ser typ ut såhär:

Ledsen, Ganska ledsen, mår bra, glad, ganska glad, peppad, lycklig, Helt jävla cp glad!

Ja, så kan man ju förklara det. När man är "cp glad" så är det väldigt lätt att falla över till ledsen. - Hon har så rätt. Jag gillar filmen hur mycket som helst, ett måste att se den om du inte har det! Den får 5 stjärnor av lilla jag :blush:.



Godis :D

Har just köpt en fet godispåse på 58 spänn, he sved i plånboken. Men vafan, man måste ju få unna sig.. Ibland hehe (A)..

To stay slim as a cat, you need to act fat ;)



Det funkar i alla fall för mig :blush:

Vad är kärlek?

Precis, vad är kärlek? Kärlek för mig är allt omkring oss. Vänner, familj, flickvänn/pojkvänn, djur, allt! En kram, ett hej, en puss på kinden, en komplimang.
Alla ger oss kärlek, fast på olika sätt! När man har någon som man älskar är allting så himla underbart. Man saknar dem även om man just träffats. Sekunden senare man lämnar han/hennes hus, saknar man han/hon. Att krama den man älskar, att hålla handen bland folk eller bara få kyssa personen. Är bland det bästa som finns.

Jag är  en person som gillar att hitta på saker. Se på bio, gå på stan, fika, ta promenader, jogga tillsammans, bada, u name it! Jag älskar att upptäcka saker tillsammans. På vintern kan man ha snöbollskrig, åka slalom, bara gosa och se på filmer typ. På sommaren kan man sola och bada ;) Åka båt, när det regnar så kan man gosa ned sig under en filt och se på film :blush:. Ja.. Vad fan kan man inte göra på sommaren (känns det som).

Men vad händer då man blir lämnad/dumpad? Jag brukar känna mig svag i hela kroppen, vara jätteledsen en lång tid. Speciellt när man haft ett långt förhållande och spenderat en massa tid ihop. Alla ställen man varit på tillsammans, alla låtar man lyssnat på tillsammans. Jag brukar faktiskt va den som köper 2 liter glass och 1 kilo godis, gråter och tycker synd om mig själv. Lyssnar på låtar som påminner om den personen och ja.. Bara gråter och äter tills det känns bättre. Haha fin fint ;).

Tillägg: När man gillar någon, eller är kär i någon. Så tittar man ofta på mobilen om personen ringt eller smsat. Även om man vet att man inte fått något. Jag själv brukar stirra som en idiot på mobilen när jag är kär i någon.. Men det är jobbigt, haha..


Ego bomb - Im bored




Soo kissie style...?





Kids

Nu har jag för ett tag sedan proppat in kläderna i tvättmaskinen och sedan så kom jag just in efter att ha sålt tidningar. Gick bra idag, fick massa dricks ;). Sitter nu och äter frukost, funderar på vad jag ska göra. Vill att killen kommer över, längtar till imorrn och allt. Ska sätta mig ned och se serier, som vanligt! Puss ;).

En tredje dröm

Jag drömde en massa mer, men detta var det enda som var klart. Som jag kommer ihåg helt :D.

Inatt så drömde att jag och 3 andra personer (nära släktingar, men kommer inte ihåg vilka) farmor var ett spöke och började blåsa på oss för att skrämma bort oss och så lyfte hon på tavlor och massa skit. De andra 3 sprang iväg för att hinna till festen medans jag skulle ta med oss korvarna och köttet vi grillade. Men då stod farmor och grillade istället. Jag står på sidan och skriker att dom redan är färdiga - Men hon lyssnar inte. Sedan när köttet helt plöttsligt blivit grått och korvarna krymt. Säger hon "Dom var färdiga från första början va?" Jag besvarar henne med en nickning och så vaknar jag.

Helt skum dröm! Vad händer med mina drömmar, det är nu 3 dar i rad. Då jag kommit ihåg vad jag drömt. Men det är ju helt störda drömmar.

4 Serier

Tänkte berätta vilka 4 serier som jag tittar på och följer till en viss del. Dom verkligen är härliga att se på och jag älskar att se på dem! 4 Serier jag hade kunnat lega i en säng och se - All day long! Det är:

Gilmore girls



Friends



Scrubs



och 2 ½ Men ;)



Vilka serier ser du på?

Waky Waky

Nu har jag typ nyss vaknat, ensam hemma och dunkar musik. Blir snart att hoppa in i duschen, men först blir det nog en kopp kaffe. Denna dag lär ju bli ur tråkig, men rinna iväg hur snabbt som helst. Men aja, skriver sedan! Puss ♥

2 ord.

Ska bädda sängen till syrran nu, så blir det att hoppa i säng! Sov gott, hoppas alla slipper mardrömmar som jag också vill slippa! Puss kram, godnatt!

I know you love to hate me

Sitter nu och leker med camen med syrran. Har sjuukt tråkigt, men så kan det gå! Morgondagen kommer inte alls bli bättre. Har massa tråkiga planer på G, så om någon skulle vilja joina mig medan jag gör tråkiga saker så är det bara att komma över.. Typ, bara du/ni hör av er först så :blush:. Här har ni 5 bilder ;)

Osminkad.. Oh yes!







Tillägg: Jag ser ju ut som en råtta på sista bilden x)!

OKQ8

Nu är jag och syrran på väg till Ok och ska fixa lite grejer. Kanske blir att köpa hem något, vem vet? Aja, måste kirra detta nu. Annars blir det aldrig gjort, puss!

Im in charge!

Nu är det dags att städa, ser fan ut som.. Jag vet inte vad! Innan syrran kommer och får världens chock är det bara att dunka på med musiken och börja städa! Im a good girl you know ;) Hoppas ni alla andra har rent på erat rum, så slipper ni städa :blush: Puss!

ZzZzZz....ZzZzZz...

Somnade nyss på lektionen, ändå sjukt skönt! Medans läraren hade genomgång så slumrade jag till :blush:. Det var underbart skönt! Tur att man kan Excel sedan mamma visade mig hemma (A) Annars hade detta skitit sig hårt.. ;).



Idrott

Nu är jag påväg till idrotten! Fick ingen bild på lunchen eftersom att min kamera dog, men det var pytt-i-panna med rödbetor och en slags sås. Nu ska vi ha innebandy, let's kötta ;). Puss!

1, 2, 3 - Fanta och Rosé

Har nu slutat svenskan, behövde jag tänka så länge på vilken produkt jag skulle kunna vara? NEJ för att jag kom ju på att jag kan vara en fanta exotic :blush: Toppen idé!



Jag bara 3 lektioner, eller.. Man kan säga 2, gud så skönt! Då ska jag hem och städa lite :). Sedan kommer syrran över och allt sådant. Nu ska jag sätta mig ned och se 2 ½ men ;). Puss!

Svenska

Sitter nu på svenskan och har sjukt tråkigt. Ingen arbetar och jag har ingen inspiration! Om jag vore en produkt, vad skulle jag vara då? Jag kommer inte på något bra.. Jag kom till skolan och mitt humör sjönk till botten, jag var ju nyss på toppenhumör! Vad hände? Jag ska nog gå och köpa en fanta och unna mig, sedan ska jag sätta mig ned och komma på en produkt.


Frukost

Sitter nu och käkar frukost, tar det lugnt och lyssnar på musik. Som vanligt :) Ska snart till skolan! Det är fredag can't belive it! Veckan rusade förbi, snart är det bara 3 veckor kvar innan jul! Idag så ska jag ju skriva om vad jag har ätit, så vi börjar väl med frukosten :). Rostade mackor, Juice och Julkalendern ;). Och ja, jag missade inte julkalendern idag (A). Ha en bra dag, puss!



Vaknade gråtandes

Jag kommer ihåg vad jag drömde inatt med. Jag vaknade gråtandes, jag var så sjukt ledsen. Det första jag gjorde var att kolla mitt senaste mottagna meddelande på mobilen och då insåg jag att allt bara var en dröm. Jag drömde att Felix gjorde slut med mig.. Det var hemskt! Usch, jag hatar att vakna gråtandes,,

God natt!

Ska bara skriva ett inlägg nu innan jag går och lägger mig. Håller på att somna sittandes! Men jag hoppas att alla haft en bra dag och att alla får en god nattsömn! Så med dem orden kryper jag i säng! Puss ♥

Härlig kväll!

Kom nyss hem från mamma min, har fått tillbaka mitt toppenhumör efter att en kille retat upp mig. Men det är ju kul, för han.. Eller det kanske var kul en stund?

Vi åt pasta statena (jättegod maträtt). Såg bolibompa och Julkalendern. Jag insåg just då, att jag måste se första avsnittet och vakna upp nu varenda morgon och se avsnitten. Imorgon ska jag be pappa köpa en chokladkalender till mig :blush:.

Här har vi morgon musiken! Man blir glad och peppad för dagen. Denna låt fick mig på humör igen efter allt :). Det är nice ;). Synd att syrran inte gillar denna musik..


Mina föräldrar

Nu ska jag berätta lite om mina föräldrar. Vi börjar med min underbara mamma! Jag och hon har tidigare inte haft en bra relation, tyvärr! Alla dessa "tonårsbråk" och så. Men nu har vi en jättefin relation, far till henne minst en gång i veckan. Annars saknar jag henne otroligt mycket! Hur gammal hon är, har jag faktiskt ingen koll på. Men hon är 37 (om jag inte är helt ute och cyklar). Hon fick mig när hon var 18/19, så hon är ung mamma :). Hon är diktat-sekreterare på sjukhuset - trivs, antar jag.



Sedan pappa. Pappa pappa pappa, min lilla pappa.. Vart ska man börja? Han är väl den som alltid varit där för mig, han som hjälpt mig igenom det tuffaste tiderna när jag var liten. Visst han har sina regler och så. Men han bryr sig om mig och det gillar jag. Även om jag tycker att han bryr sig liite för mycket ibland. Han är 40? (Ingen aning om hans ålder heller (Y). Känns stabilt. Han är målare på måleripoolen. Där han också trivs :)?. Han har varit gift med Karistha 4 år nu, jättetrevlig tjej! Generös, fin, ja allt! Hon är den rätta för pappa, det märker man :).




That's all about my pharents typ.

Kalender

Är det bara jag som inte har en kalender? Jag funderar på att köpa en! Jag känner att jag måste och är det bara jag som missat julkalendern? Är den bra? Satt och såg 2½ men på bussen, fett chill. Hela min dag är underbar! Ska till mamma och lillebror ikväll och mysa! Kommer att bli underbart, nu har vi rast så jag ska köpa en dricka och myysa :blush:. Puss!

Överväger att köpa en..



Mjusic

Sitter i sängen, ny duschad och ren, Peppar dagen med massa bra msuik. Bla. Slipknot, Lamb of god och Bullet for my valentine ;). Jag verkligen taggar denna dag, fyfan så underbar dag alltså! USCH! Mår så sjuukt bra! Haha ville bara säga hur jävla glad jag är! Puss hej alla ;)!

Drömmar

Vaknade nyss och kom ihåg vad jag drömde på jättelänge!

Jag drömde att jag och min bästa kompis Julia sprang runt i djup snö och upp i "sopcontainer" som vi försökte välta. Vi hade just vaknat och skulle till ett loppis, men vi skulle träffa Ämmäh och hennes föräldrar först. I drömmen var Julia verkligen super duper duper vältränad och typ jag med. Och så frågar dom Julia hur hon tränar och hon svarar "Jamen jag gymmar kinda ofta" sedan tittar dom på mig och säger "Ja, din träning är ju massa kakor och saft och så".

Haha.. But it's true!

Sedan kommer vi på att vi glömt något (kommer inte ihåg vad) så vi springer tillbaka i djupsnön och försöker välta dem. Innan jag vaknade välte vi en container som det var hål i och vi kröp ut ur hålet och står nära en bilkö. Där stod en man med sin mustang utan tak och tittar på mig och säger

"Din frisyr.. Du borde ta ut den och vira håret runt huvudet tre gånger, istället för sådär. För jag såg bah hur din lugg hängde ned och det är inte okej!. Du har ju det långa perfekta håret för det!"
Jag svarade honom "Jag brukar ju ha så! Men jag vaknade nyss och sprang bara ut i detta."

Sedan blir jag väckt av väckarklockan.



2 ½ Men

Nu har jag för ett litet tag sedan kommit hem, har fixat dricka och tagit fram någon skiva med 2 ½ Men! Kommer att se på det nu och gosa ned mig i sängen ;). Wounderful ♥ Puss godnatt till alla ni som ska sova nu!

Snart hem

Har varit i holmsund och träffat pojkvännen min. Vi såg på vänner och tog det lugnt. Eftersom att vi börjar sent imorgon så drog Nicke, Alle och Felix ett lan på en onsdag. Inget konstigt med det, det är chill. Jag börjar 13.45 imorrn så det blir väl att se en film eller något när jag kommer hem. Chilla hela dan imorrn :) Låter mys!

Imorgon ska jag också till mamma och äta. Träffa lillebror på första gången på typ evigheter! Det kommer att bli jättemysigt! Ja, har inte mycket alls att säga nu. Puss hej!

Min första kärlek

Haha jadu, när man tänker tillbaka på dessa tider på kärlek och allt. När man var liten, vem brydde sig? Man kunde ha 5 killar/tjejer, kärlek var vänskap och en liten puss etc. etc.

Sedan första kärleken, det beror ju på vart ifrån man räknar. Men om man räknar med dagis så var det en kille som hette Leo. Fan dagis, haha underbara tider. Sedan.. Så kommer jag inte ihåg, någon störd jävel i alla fall :).


Holmsund

On my way to Holmsund. Fick sluta en timma tidigare idag (Y) Puss och Kram!

RSS 2.0